Siz böyle bir durumda ne yapardınız?

öncelikle 9 aylık evliyim, dün berbat bir gün geçirdim. Eşim sırf evdeki ses yüzünden eve geç geldi. Zaten işten çıkıp başka bir iş için gidecekti ama bir tık erken dönecekti ama evdeki sesi duyunca gelmekten vazgeçip işe devam etmiş.
Ablamın kızı (4 yaşında) bendeydi. Sebebini sormayın uzun hikaye neyse sonra ablam tam almaya geldi derken büyük oğlu okulda düşmüş parmağını kırmış. Babası da taksicilik yapıyor işi bitmiş eve gelmiş bir şey olmaz diyip yatmış.
ablam da gelmiş eşime o bizi hastaneye götürür mü dedi.. sonra baktı ki eşim geç geliyor ben giderim metrobüsle dedi kendisi gitti. Çocuk tabii yine bende kaldı. Kızı da hiç durmadı. Gerçekten yoruldum. Evim talan yerine döndü. Sonra hastane çıkışı geldiler ayıp olmasın diye hep birlikte yemek yiyelim dedim. Yemeği yedik onlar gitti. Bulaşıklarım dağ gibi oldu. Az oturdum derken eltim ( 4. Katta aynı binada oturuyoruz) ses kaydı atmış bana. O da anlattı anlattı tabii eşimle dinliyoruz. En son dedi ki evi boyatıyoruz. Evi dubleks , merdivenleri de boyatıcaz onları boyatınca 3 gün evde durulmaması gerekiyormuş.
ee şimdi diyorum ki ; cuma, cumartesi ve pazar sizde kalalım mı?
dalga geçiyor sandım başta.
annesinin evi var burada yakında işte oradan biraz tırsıyormuş kalamazmış.
bu arada onun da 2 tane oğlu var.
Ve benim eşim cumartesi günü de yarım gün çalışan birisi ve tek bir pazar günü var.
ben erken kalkan birisi değilim onun çocukları sabahın 7 sinde kalkıyor. Ve ben eşimi görmüyorum çoğu akşam bir günümüz var eşimle sadece..
evim amerikan mutfak tek yatırabileceğim yer oturma odası ve orası da küçük , bende insanım dedim ya.. ben olsam kalamazdım giderim otelde yatarım yine de kimseyi rahatsız etmek istemem.

Siz böyle bir durumda ne yapardınız?