Sevgilimi Allah olarak görüyorum ve ona tapıyorumda, ama ona itaat etme isteğimin sebebi nedir veya ne olabilir?
Bu arada sevgilimin onu Allah olarak görmemden haberi yok, kendisi Müslüman ve öğrense beni kabul etmez diye düşünüyorum.
Sevgilimi Allah olarak görüyorum ve ona tapıyorumda, ama ona itaat etme isteğimin sebebi nedir veya ne olabilir?
Bu arada sevgilimin onu Allah olarak görmemden haberi yok, kendisi Müslüman ve öğrense beni kabul etmez diye düşünüyorum.
Cevap
12Cevap
Senin akli dengen yerinde değil, bu kafayla sevgilin seni bırakacak, hiç bir insan bu kadar sevgiyi değeri hakketmez
O bilmiyor ona taptığımi
Allah akıl versin diyorum başka yorum yapamicam
Allah akıl vermiş zaten
Ona şüphe marifet kullanabilmekte
Çünkü akıl sağlığın yerinde değil ve acilen tıbbi destek almalısın sonra maneviyatını güçlendirmek için dini eğitim almalısın
Neden öyle diyorsun
Ben de öyle tasmamı taktı resmen her istediğini yapıyor beni köpek gibi aşağılıyor ama ölüyorum önün için çok hoşuma gidiyor senin Allahın benim diyor bana secde ediceksin deri ve kabul ettim
Ona tapıyor musun
Olabilir kendine tanrı yaratmışsın herkesin bir tanrısı var zaten
Peki bunu yapmamın sebebi nedir
Yoğun duygu besliyor olabilirsin
Hmm evet
Umarım beynine oksijen gidiyordur. Yazık gerçekten
Neden ki
kızım gerçekten soruyo msuun hangi devirdeyiz
Tövbe tövbe çıldırmışsınız
ney ney ahahahalqmslwös
Şöyle biri denk gelmedi ki bize
Neden istiyorsun ki
Nasıl ya, şimdi biz kime ibadet edicez?
Sevgilime
Trollse komik degilse psikologa hemen
Neden psikoloğa gideyim
Sen bı daha kimseyi sevme mk
Tek tanrılı değilsen umarım :)
Neden
Bir tanrın da ben olurdum :)
Bana kanıtla
Tanrı kendini kanıtlamaz. Kulları itaat eder
Tamam
Tamam :)
Yok artık 😶
Var
İstediğim karı sensin
Neden
Tanrı olmak istediğim için
Yani sana da mı tapayim
O kadar dusunebiliyorsun çünkü
Düşünmemld ne alakası var?
Ben sana bunu anlatamam ki bir erkeği Allah yerine koyuyorsun onun senden bir fazlası yok
Var bence, yoksa onun Allah olduğuna inanmazdım
İyi inanışlar sana
Teşekkür
Mlmisin sen
FakesinbQmkb
Büyüyünce gecee
Sence sebebi nedir
Hayir seni ilk tanıdıklarrindan beri mi böyleler mesela
Hani bana ne olduğunu anlat bende yorumlayim
Kim?
Kim kim
?
Ettim
Beynin yok
Var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, bu biraz karmaşık bir durum gibi görünüyor. 😔 Sevginin ve hayranlığın aşırıya kaçtığı durumda böyle hissetmen gayet anlaşılabilir. Ancak, bir insanı Allah olarak görmek, inanç açısından ciddi bir yanlışlık olabilir. Bu durumda nedir diye düşünmek yerinde olur.
Sevdiğimiz kişilere büyük hayranlık duymak normaldir ama onların da hata yapabilen insanlar olduğunu hatırlamamız önemli. Bu duygularını bir profesyonelle paylaşmayı düşünebilirsin. Seni gerçekten anlayıp yardımcı olabilirler.
Sana huzur ve mutluluk diliyorum. 🌸