Allahi sevmiyorum sevmek için tek bir sebep var mı?

Ben zamanında Allah'a çok inandım güvendim Allah'ı herşeyden ve herkesten çok sevdim küçüklükten beri o küçücük ellerimle Allah'a dua ediyordum çok iyi hatırlıyorum küçükken sabah namazına camiye gitmek için uyumadım kış günü dışarıda bir Allah'ın kulu bile yokken ben o soğukta yürüyerek tek başıma camiye gittim camide bir tek ben bir de bir kaç yaşlı insan tek vardı şimdi ben böyle herşeyi anlatsam kelimeler yetmez birazda olsa içimi dökmek istedimSabrettim çok sabrettim diyorlar ki sabrın sonu selamet tir ben sabrettikçe her şey dahada çok b*ka sardı ama artık sabrım kalmadı ve Allah'ın varlığına inanmıyorum. Varsa bile artık onu sevmiyorum. Çok düşündüm. Tanrı adaletli diyorlar tecavüz edilen çocuklara kadınlara ne olacak peki? nerede adalet? suçsuz yere öldürülen insanlara ne olacak? hani nerede adalet? Zenginler para harcarken fakirler açlıktan ölüyor hani nerede adalet? Hangi tanrı adaletli idi Suçsuz yere acı çeken insanlar var tanrının yarattığı dünyada insanlar acı çekerken bazıları gülüp eğleniyor hani nerede adalet? Bana sınav filan demeyin Bu dünyada herkes eşit olmadıkça bana sınav filan demeyin Bana istediğinizi diyebilirsinizBazı cahil zorba varlıklar bana kötü sözler söyleyebilir umurumda değilKimsem olmadığı için içimi dökmek maksadıyla yazdım bunları hadi iyi günler.
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanlara acıdan başka bir şey vermesin ve o insanın Sabrı taştığı zaman da onu cehenneme yollamakla ödüllendirsin
Çok adaletli bir dünya yaratmış 😊
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu öğrendim ki kötülük yapan kazanıyor
İyilik yapan da hep kaybediyor
Allahi sevmiyorum sevmek için tek bir sebep var mı?