Allah beni sevmiyormu bu nasıl İMTİHAN (ne olursunuz yorum yapın çıldırmak üzereyim)?

Allaha inanıyorum haşa yok diyemem namazda kılmaya çalışıyorum fakat hep beni sınıyor sanki abim engelli annem şu an hastanede babam çok sinirli benden birşeyler bekliyor küçüklükten beri yaşadığım travmalar sonucu konuşma bozukluğum var iyi değilim kendimi istediğim gibi ifade edemiyorum çok akıllı çok zeki çok konuşkan biri olduğumu biliyorum fakat konuşma bozukluğu yüzünden psikolojimin iyi olmaması sebebiyle işler yolunda gitmiyor cinsel organımda evet benim hatam yüzümden birşey çıktı eskisi gibi değil geleceği meçhul ama ben böyle bir ailede yaşamasaydım olmazdı.. şu an abime ben bakıyorum evde onla ben duruyorum ablam evli 3 çocuk sahibi yetişemiyor babamla annem hastanede ygs ye 2. girişim odaklanamadım bunlar yüzünden barajı geçersem amenna daha nice anlatmadıklarım var savaşmaktan yoruldum SORUM BU NASIL İMTİHANDIR BÖYLE ALLAH BENİ SEVMİYORMU?
Allah beni sevmiyormu bu nasıl İMTİHAN (ne olursunuz yorum yapın çıldırmak üzereyim)?