Sizce bunda gülünecek bir şey var mı? Altında bir anlam aramalı mıyım?

Üniversitede okuyorum ve özel bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurdun altında birkaç tane kafe var ve o kafelerden birinde yakın zamanda benim yaşlarımda bir kız çalışmaya başladı. Kızı ilk gördüğüm gün kızdan etkilendim ve bir süre sonra kız bana kafenin kapanacağını söyledi, ben de hemen kalktım. Normalde tepsileri müşteriler kaldırmıyor, çalışanlar kaldırıyor; ama ben kıza yardımcı olmak için kafeden çıkarken tepsimi alıp kafenin tezgah kısmına doğru götürdüm. Kız da teşekkür etti, ben de " Rica ederim, iyi akşamlar " dedim. Sonraki günlerde yine gitmeye devam ettim ve her çıkışımda " İyi akşamlar " dedim. Normalde sakallarım uzundu, ama sabah traş oldum. Biraz önce yine kafeye gittim ve gittiğimde kızla çalışma arkadaşı yemek yiyordu, beni görünce tezgaha geldi ve " hoş geldin abi " dedi, ben de gülümseyerek " Hoşbuldum, beni tanıdınız mı? " dedim, o da gülümseyerek " Tanıdım, tanıdım " dedi. Sonra " Sakallarımı kestim de kendimi bayağı değişmiş hissediyorum " dedim. O da sesli bir şekilde gülüp " Sıhhatler olsun abi " dedi. Ödemeyi kredi kartıyla yaptım ve fişi istedim, fişi verirken de biraz değişik bir şekilde tutup hafifçe elime dokundu.
Sizce bunda gülünecek bir şey var mı? Altında bir anlam aramalı mıyım?