Memur zammı hakkında düşünceleriniz neler. Sizce refah payı gelecek mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
tam ben de çözemedim. asgari ücretin altnda mı kalacak memur ve emekli zammı yani? e yuh o zaman cidden. vasıfsız asgari ücretli bile daha iyi durumda 😂
Aslında böyle bakmamak lazım.. herkes refah içinde yaşasın o ayrı bir konu.. ben yıllarca sırtımda çanta ile o universiteden bu üniversiteye dirsek çürüttüm.. zoruma giden bu sadece..
ya arkadaş vasıfsızla vasıflı insan farkı olmazsa o zaman kim emek harcar meslek edinir
Kesinlikle bu konuda sana katılıyorum... Ama tepemizdekiler vasıfsız olduğu için. Çokta yapacak bir şey yok
dünyanın neresinde olursa olsun eşitlik dediğin böyle sağlanmaz. vasıfsız kitleyle vasıflı kitlenin ciddi sınıfsal ve refah farkı olmalı
aksi halde kimse yıllarnı harcayıp emek vermez ya da verdiği emeğe yazk olur
Sen harbi çok radikal birisin... ☺️ . Ama işin tuhaf tarafı haklisinda 😃
haklı olduğum için radikalce savunuyorum. Ekonomiyi de iyi bilirim. eşitlikte buluşalm diye bir saçmalgn bi ülkeyi batıracağnı da iyi bilyorum.
Eşitliği nedense sadece alt taban için istiyorlar.. alttaki herkes eşit bir şekilde fakir kalsın istiyorlar.. ama kendilerine gelince aslan payı hiç de eşit olmuyor..
eşit köleler istiyorlar. nüfus artışna kafayı takmış zenginler. çiftlik hayvanları gibi görüyorlar sürüleri. nüfus artsın diye bunca arabı afganı farsı kürtü vs alıyorlar ülkeler. amaç ne. işte sürü olsun ama eğitimsiz hakknı hukukunu bilmeyen bir sürü, orta sınıfa/ insana daha az değer verilecek bir koşul oluşsun.
Konu çok başka yerlere gitmedi mi sizce 😂
Ama hakisizda degilisniz.. ( bu arada bende kürdüm) 🤣
Afgan Arap kürt v. s yazmışsınız
haksız olmadığım kesin. mesele şu ki artan nüfus senin ekmeğine ortak olan milyonlarca vasıfsız anlamna gelir.
Biraz da şükür edin be. Millet 20 bin lira ile geçiniyor, hem de daha yorucu işlerde ve uzun saatlerde.
Neden şükredelim ki? İnsanlar memur olup az da olsa rahat olmak için çabalıyorken, şükretmek ne denli doğru?
Çevrenize bakarak şükür edin demek istiyorum da neyse...
Şükür bir köle tesellisidir... Biz köle değiliz sukretmicez. Hak arayacaz.. sen sukredebilirsin ama..
Şükür zaten Allah'a yapılır. Kişilere şükredileceğini sanmak cahillikten ileri gelir. Demokrasi yalanı ile toplumu kavramlar üzerinden bölüp, kavramlar karşısına bir temsilci koyunca, o kavramlardaki terimlerin karşılığını da kişiler üzerinden yorumlar olmak tam sistemin ürünü olduğunuzu gösterir. Dindar olmak, milliyetçi olmak, vatansever olmak gibi kavramlar, siyasi partilerin tekelinde değil.
Hakkınızı istemek, sonuna kadar hakkınız. Bu başka konu.
Bilseydim bir universite de siyasal İslam okurdum 😄
Şükredinki baştakiler yesin demek istiyor arkadaş
Hiçbir partiyi desteklemiyorum ben. Neyse, siz bildiğinizi okuyun.
Maaşları Allah mı belirliyor madem
Bir yakınınız ameliyattan başarı ile çıkınca şükürler olsun derseniz ameliyatı Allah mı yapmış oluyor doktor mu?
Konu amacının dışına çıktı. Bunun farkındasınız dimi..
Rezil bir rakamla karşılaştığımızı düsünüyorum.
Rezillikten de öte bence..
Bazen boşuna okumuşum diyorum 🤦🏻♀️
Bunu bende söylüyorum. Onca eğitimden elemeden mülakattan v. s geçiyoruz. Oto tamircisi benden fazla kazanıyor 😃
Bunu oto tamircilerrini küçümsemek için söylemiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın.. herkes fazla fazla kazansın o ayrı bir konu.. ama oku çakış çabala yıllarca dirsek çürüt.. aldığın değer bu bu ülkede maalesef..
Oto tamircisi olmak için o adam da 5 yıl çırak 5 yıl da kalfa olarak çalıştı. O da bir okul okudu yani. Her şeye yüzeysel bakmayın.
Sen konuya çok uzaksın be bacım yaaaa 🤦🤦
Konunun tam içindeyim de siz hakikatten uzaksınız.
İkimizde biri bu dünyaya fazla 😃😃 ben gidiyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar 😂
Verdiğin örnek yanlıştı oto tamirciside okul okuyor ama ne demek istediğin az çok anlaşıldı 👍
Bu dünyaya kimse fazla değil. Herkes görevini yapıp gidiyor.
Evet örneğin yanlış olduğunu farkedip düzeltmeye çalıştım. Ama ana temayi bilen ne demek istediğimi anlar. Teşekkür ederim 😊
Rica ederim. Bu arada hak veriyorum. İşin komik tarafını bilmek ister misin?
Tabi isterim.. trajikomik olacağını düşünüyorum ama 😃
Kardeşim oto tamircisi şu an kalfa. Bende tıbbi sekreterlik mezunuyum kpssye hazırlanıyorum 🤣
Sen ciddi olamzsin yaaa 😂😂
Verdiğim su örneğe bakar mısın...😃 Bu arada bende sağlikciyim 🤣
Aaa ciddi misin 😅
Evett ciddiyim.. hemde fazlasıyla 😂
Herkes benim yorumlarım altında mesajlaşmayı ne çok seviyor 😁
Sende bir lider havası var galiba 😄
Bir daha yazmam 👍
Espiri yapıyor bence... Ciddi olduğunu düşünmedim ben. Sizde öyle yapın bence ☺️
Şaka gibi