Kimin ne yaşadığını bilemeyiz, aile ortamı demekki onun o şekilde olacağı bir ortammış ki mizahi yönünde eksiklikler oluşmuş. Ama sonuçta bunları insanlar kısmen değiştirebilir diye düşünüyorum. Hayata o kadar ciddi bakıyor olmak, bence çok büyük bir eksiklik. Gülebilmek, şaka yapabilmek, şakayı anlayabilmek güzel şeyler. Bunlar olmazsa insanlıktan biraz uzaklaşmış oluruz. Şakadan anlamayanla fazla muhatap olunmaz...
şimdi şöyledir; bu tanımadığın kişi ise şaka kaldırmayan biri olduğunu bilmeden şaka yaparsan olmaz ancak tanıdığın biri olupta o an ki ruh halini ölçüp biçmeden şaka yaparsan yine bir tepki ile karşılaşabilirsin. Bu toyluk olmaz Şu durum var ki o yaparken o an sen yapınca aynı durumla eşit olarak o zaman olur.
belki de yapılan şaka bir yarasını deşebilir incitebilir birde öyle düşünmek lazım kimse balon patlatılıp korkutmak ile yapılan şakadan anlamayacak değildir sanırım
@Badbadboy yazarken hizli yazdgm icin bazen kelime ve cumle hatalarim oluyor. Benim hayatim sosyal medyadan ve su siteden ibaret degil sonucta. Hosgormeni oneririm zira aksi taktirde sinirlenecegim ve sinirlendigim zaman hic cekilir bir yanimin olmadigini soylerler😉
zira dedikten sonra aksi taktirde demene gerek yok diyip Türk dil kurumuna ufak bir katkıda bulunduktan sonra Seni sinirli halinle bile çekerim.. no problem pliss😀😀
@Badbadboy zira ve aksi takdirde kelime anlamlari yonuyle birbirinden farkli kelimeler. Turk dil kurumuna bnde burdan selam yolluyorum. Ama sen yinede sinirli halimi gormek icin ugrasma kendimi en asagi 19 yildir taniyorum sen bni dinle😉
En İyi Cevaplar