Kızlar bu çocuğun annesiyle çok samimiyiz öz annem gibidir telefonunda da büşram diye kayıtlıydım… bugün annesi dedi ki sen beni arayınca yabancı numara diye çıkıyorsun alıp baktım harbiden whatsapptan biri girip beni yabancı numara diye kaydetmiş annesi olmayacağına göre kesin oğlu yapmıştır dedim. Bu çocuğun annesi onun gelini olmamı çok istiyordu ama şrfsiz oğlu bana bir sıcak bi soğuk davrandı sonra da engelledi… sizce de o mu öyle kaydetti? Eğer o yaptıysa yarın annesine söylesem mi kesin oğlun yapmıştır zaten beni her yerden engelledi diye?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlk olarak, gerçekten çocuğun annesiyle bu kadar samimi olduğunuz ve onun gelini olmanızı istediği için bu durumu dikkate almalısınız. Annesinin size olan tavrını göz önünde bulundurun. Bu tür duygusal durumlar bazen aceleyle yanlış kararlar vermemize neden olabilir. Sakin kalmak ve durumu soğukkanlılıkla değerlendirmek önemli.
Annesine bu durumu anlatmadan önce, belki de önce hoşlandığınız çocukla doğrudan konuşmayı deneyebilirsiniz. Onun neden böyle bir şey yapmış olabileceğini anlamaya çalışmak, daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olabilir.
Eğer çocukla konuşma şansınız yoksa ya da konuşmak istemiyorsanız, annesiyle durumu paylaşabilirsiniz. Ancak, bunu yaparken dikkatli olun ve suçlayıcı bir dil kullanmamaya çalışın. Durumu objektif bir şekilde açıklayın ve annesinin ne düşündüğünü sorun. Bu durumu, hoşlandığınız çocuğun size karşı duygularını ve niyetlerini değerlendirmek için bir fırsat olarak kullanın. Size karşı sıcak ve soğuk davranışlar sergileyen biriyle ciddi bir ilişki kurmak isteyip istemediğinizi düşünün.
Özetle, bu durumu dikkatli ve sakin bir şekilde ele almak en iyisi. Annesiyle samimiyetinizi göz önünde bulundurarak, konuyu nazikçe ve açık bir şekilde konuşmak en doğru yaklaşım olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumları okuyunca senin yerine ben sinirlendim şunlara 😅 neyse soruya cevap vermek gerekirse, bundan şüpheleniyorsan söyle bence. Zaten o öyle kaydetmiştir muhtemelen eğer annesi sürekli senden bahsediyorsa. Bunun birçok sebebi olabilir belki kızgındır belki psikolojik sorunları vardır belki de artık iletişimin tamamen bitmesine istiyordur, bunun gibi birçok sebep olabilir. Ama eğer annesiyle aran iyiyse oğlan için kadınla iletişimi kesmene de gerek yok (yorumdakiler direkt oğlana odaklanmış da o yüzden böyle söyledim).
04 Yorumla
Soran+1 yıldün ablamı aramak için annesinin telefonunu aldım dayanamadım oğluyla mesajlarına baktım… bu çocuk mezun oldu bununla ilgili şu konuşma dikkatimi çekti annesi diyor ki “takım elbiseyle Cemile seni beğenir” çocukta yok anne tuana beğenir diyor tuana da bir tane dizi oyuncusu oğlu bunu dedikten sonra kadın da şaka yapıyorum tuana beğenir demiş ve şunu eklemiş ona fotoğrafını at.. anlık bi şoka uğradım bu çocuk gerçekten slk dizi oyuncusuna takılı kalmak hayran olmak kadar saçma bir şey görmedim hadi onu geçtim annesinin oğluna okulundan o Cemile’yi söylemesi kalbimi çok kırdı bende hep oğluna beni anlatıyordur diye düşünüyorum meğerse öyle değilmiş kendimi kullanılmış ve saf gibi hissettim hislerimi keşke belli etmeseydim diyorum ama kadının tatlı diline kandım… sence bu kadın neden bu zamana kadar hep beni isteyip şimdi de oğluna başka bir kızı söylüyor ki?
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen oğlunun ve senin artık birbirinize ilginiz olmadığını düşünüyordur ya pes etmiştir. Zaten oğlunun evlenmesini yuva kurmasını istiyor gibi. Ama çocuğun Cemile'de de gözü yok anladığım kadarıyla.
Soran+1 yılYok istemiyor onu da. Aklı fikri oyuncu olan kız da sence şöyle olabilir mi çocuğunun ağzını yoklamak için Cemile’yi söylemiştir hani onu istiyor mu istemiyor mu diye çünkü ben bu ikisini yan yana görmüştüm gidip kadına anlattım üstü kapalı kadın da arkadaşıdır belki ben tanımıyorum dedi ama oğlunu gördüğünü söylemedim üstü kapalı konuştuk anlamıştır oğlunu anlattığımı.. ya da kadın gerçekten pes etti
Cevap sahibi+1 yılAslında dediğin gibi de olabilir. Eğer cemile'yi yüz yüze tanımıyorsa ve senden duyduysa ağzını yoklamak için olabilir. Çünkü tanımadığı biriyle kendi oğlunun arasını yapmak istemez herhalde. Ya da cemile diye birinden bahsettiğinde kadının oğluyla ilgili net bir şey demediysen kadın o yüzden de Cemile'den bahsetmiş olabilir oğluna, senin bahsettiğin kişi kendi oğlu muydu diye emin olmak için.
+1 yılEğer çok rahatsız ediyorsan çocuk önlem olarak yapmıştır. Hani yabancı numaraları açmayız ya. Anne açma yabancı numara demek için yapmıştır. Biz Türk milleti yabancı numara açmayız
01 Yorumla
Soran+1 yılAskm olay öyle değil zaten ben annesiyle konuşuyorum annesinin telefonunda büşram diye annesi kaydetti sonra değiştirilmiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşlandığınız birinin sizi "yabancı numara" olarak kaydetmesi pek yaygın bir davranış değildir. Ancak, bu durumun nedenini doğrudan bilemeyiz çünkü insanların iletişim tarzları ve tercihleri farklılık gösterebilir.
Belki de bu kişi sizi tanımadığı için veya numaranızı tam olarak hatırlamadığı için böyle bir kayıt yapmış olabilir. Ya da belki de bu kişinin sizin hakkınızda rahatça konuşabileceği bir isim bulamadığı için basitçe "yabancı numara" olarak kaydetmiş olabilir.
Bu durumu anlamanın en iyi yolu, doğrudan iletişim kurarak konuyu açıklığa kavuşturmaktır. Belki de bu durum hakkında bir şaka yapılmış olabilir veya farklı bir açıklama bulunabilir. İletişim kurarak bu durumu açıklığa kavuşturmak, her zaman en iyisidir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
12Cevap
+1 yılAnnesi yapmış olsaydı artniyet beslediği için sen bende böyle böyle kayıtlısın diye söylemezdi sana. Çünkü her artniyet psikolojik olarak gizlenme ihtiyacını doğurur. Çocuğun kendisi kaydetmiş gibi görünüyor. Muhtemelen annesi akrabalara tanıdıklara açıklama yapmak zorunda kalmasın diye seni tanıtmak istemediği için diye düşünüyorum. Ciddi düşünmüyor gibi gözüküyor seninle. Ciddi düşünmüyorsa niye annesiyle tanıştırsın diyeceksin , erkekler o kadar rezil bir hâle geldi ki seninle sevişebilmeye devam edebilmek için sadece seni değil anneni babanı bile nüfusuna alır ama kolpadan. Zaten evli bir adamken başka bir kıza sahte kız isteme töreni düzenleyen duydu bu kulaklar ya ne için? Sevişmek için.
12 Yorumla
Soran+1 yılOlay çok farklı beni annesiyle tanıştıran o değil zaten ilk annesiyle tanıştım annesiyle samimi oldum daha oğlunu bile tanımıyordum kadın da beni beğenmiş oğluna anlatmış ama oğlu bildiğin slk bende annesine olan güvenim ve sevgim yüzünden şans verdim hislerimi belli ettim oğlu da takip etti mesaj attı konuştuk sonra sebepsiz şekilde takipten çıktı aradan biraz geçti yine istek attı gene çıktı derken bi kaç defa tekrarlandı bende ümitleniyordum çünkü artık hislerimi belli etmiştim tanışmak istediğimi biliyorlardı takip ettiğine göre o da istiyor dedim hep ama her defasında takipten çıktı annesini çok severim ama bir yandan da kızıyorum o da aklıma oğlunu soktu şimdi bir şey olmamış gibi iyi olmamı istiyor konuşmayı kesersem sırf oğlu için yakınlık kurduğumu düşünür
- +1 yıl
Hayat böyle işte s.. lak ya dediğine dut gibi aşık ediyor 😂 olay çok çetrefilli Allah yardımcın olsun ✋🏻
Oğlu yapmıştır. Ve hiç bisey yazma arama o sana bir kaç güne neden sesi çıkmıyor diye yazar arar ama karaktersizlik muhatap olma bence yine üzer benzer bisey başıma geldi sildim 2 defa istek attı biliyorum karakter yok çünkü var diye hikaye anlatırlar ama yok yalan kendini kandırma gözünü aç
20 Yorumla
+1 yılNe saçma, ne cahil bir olay bu ya bence sen hiç umursama annesine beni bu şekilde oğlun kaydetmiştir diyebilirsin ama bu konuyu çok uzatma derim çünkü oğlu seni istemiyor belli. Belki annesi de böyle kaydetti ve oğlum kaydetti gibilerinden de senin görmeni istemiş olabilir.
10 Yorumla
+1 yılDost acı söyler. Oğlana kafayı fena takmışsın. Ama oğlan belli ki istemiyor. Belki de annesinin bulduğu birini istemiyor. Bırakman lazım. Kendini komik duruma düşürme oğlanın yanında daha fazla. Çocuğun annesine de söyle o beni sevmiyor artık görüşmemem kendi yolumu çizmem gerekiyordemelisin. yani kadını da bırakmalısın.
21 Yorumla
Soran+1 yılBenim hayatımda daha oğlu yokken tanımıyorken kadınla yakındık samimiydik öz annem gibi sevdim… ve bu olaylar olduktan sonra kadınla aramıza mesafe girer menfaat girer diye çok korktum bu yüzden oğluyla olmadı diye kadından uzaklaşsam bu sefer farklı anlaşılır ne yapacağımı şaşırdım
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesi ile evlenmeyeceksin. Oğlu da seni istemiyor. Bence uzak dur
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemeye kesin oğlun yapmıştır diye başlama, bunu oğlunun yaptığını düşünüyorum benj heryerden engelledi , ben aradığımda, seninde telefonu açmanı istemediği için yabancı numara diye yazmış olmalı de
120 Yorumla- +1 yıl
Tam politikacısın 😄
- +1 yıl
@ezoolsaydım_30 teşekkür ederim 😃. Biraz pozitif psikolojik yaklaşım olsun istedim 😉😃. Bilenden de kaçmıyor ayrıntılar 😃🌷👍
- +1 yıl
Tam kadın olcak adamsın kocanın ailesini fellik fellik idare ederdin 😅😅
- +1 yıl
@ezoolsaydım_30 işte buuuu !!! Demi yaaa 😃😃😃 teşekkür ederim. Bu konuda bazılarınız gerçekten çok iyisiniz. İşin erbabı sizsiniz 😊
- +1 yıl
Ricaederim evet öyleyizdir 😍
- +1 yıl
@ezoolsaydım_30 hep güzelliklerle dolu politikalarınız olmasını dilerim. Sen hemcinslerine göre biraz daha artıları fazla birisin 😊
- +1 yıl
Teşekkürederim sizde hayatta mutluluklarla dolu olun bilmukabele🌹
- +1 yıl
Bende çok teşekkür ederim çok memnun ve mutlu oldum. Hem nezaketli , hem eğlenceli, hem ince fikirli , hemde vizyon sahibi biri ile iletişim kurmak gerçekten çok farklı bir güzellik. İnsan , gerçekten insan olduğunu anlıyor. Bunu bana yaşattığınız için çok mutluyum. 🌹🌹🌹
- +1 yıl
Estagfurullah ben neymişim be ricaederim
- +1 yıl
Kişinin sırrı iyi taraftarıdır. Bu yüzden denmiştir ki , insanlar görünümüyle karşılanır fikirleriyle ağırlanır ve uğurlanır. Öyle ki , fikirler güzelse , ağırlamak uğurlamaktan yeğdir. Seni uğurlamak istemeyisimde Bu sebebtendir. 😊. Her kişi kendine özgü kılan güzellikleri vardır. Sende olanların küçük kısımlarını yukarıda ifade ettim. Estağfirullah deyip yine tevazu gösterdin. Senden bir tane daha yoksa eğer Eyvallah demende çok güzel olurdu. Öyle ki , bu da sende Nezaket olurdu. 😊
- +1 yıl
Vayy vayyvayy denir ancak
- +1 yıl
@ezoolsaydım_30 Eyvallah 😊. Sende bu şekilde karşılık bulmuş olmasını pozitif olarak değerlendirdim ve sevindim. Kusura bakma dönüşüm geç oldu. Nasılsın?
- +1 yıl
İyiyim işe gidiyorum
- +1 yıl
Sen nasılsın
- +1 yıl
@ezoolsaydım_30 iyi olmana sevindim. Bende işteyim. 16 24 mu çalışıyorsun yoksa part time mi
- +1 yıl
Teşekkür ederim bende iyiyim
- +1 yıl
Evet 4/12
- +1 yıl
@ezoolsaydım_30 anladım kolaylıklar dilerim. Nasıl bir iş kolundasın?
- +1 yıl
Burdan mı yazcan gerçekten hep
- +1 yıl
@ezoolsaydım_30 ben dm de yazarım başka platformdan da yazabilirim lakin bunu senin belirlemen gerekir ki. Belki özelden yazilmasindan hoşlanmayan biri olabilirdin böyle bir durumda ben yazmış olsam , rahatsızlık vermiş olurdum ki , bunu senin yasamani istemez , kendimede yakistiramazdim 😊. Davet geldiğine göre simdi değişim sağlayabilirim
+1 yılBu annenin hayatından çıkman gerekiyor.. oğlu yarın birgün birini getirecek eve ve annesi de seni hayatından mecbur çıkartacak.. o zaman üzülen yine sen olacaksın..
11 Yorumla
Soran+1 yılEn çok üzüldüğüm şey de bu. Benim hayatımda daha oğlu yokken tanımıyorken kadınla yakındık samimiydik öz annem gibi sevdim… ve bu olaylar olduktan sonra kadınla aramıza mesafe girer menfaat girer diye çok korktum bu yüzden oğluyla olmadı diye kadından uzaklaşsam bu sefer farklı anlaşılır ve canım çok yanıyor keşke kadınla yakın kalsaydık oğluyla arkadaş aklıma soktular oğlunu şimdi de sanki ilk adımı ben atmışım gibi davranılıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen annesi ile mi evleneceksin oğluyla mu? Anne baskısı ile senle evlense bile senle kalır mı? Mutlu olup mutlu eder mi? Kendine gel!
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun canım🥹
+1 yılHahhahaah :) ne güzel bi durum. Genelde tersi olur.
Git gir içeri, de ki ben geldim. Artık burada yaşamaya karar verdim. Mecbur alcak.
16 Yorumla
Soran+1 yılHahahahshs
- +1 yıl
Bence güzel bi fikir. Denemelisin
Soran+1 yılslk beynim bu dediğini dikkate alır gider yapar falan aman diyeyim şakası bşle olmaz 😂😂
- +1 yıl
:) estağfurullah. Keşke her canım senin gibi olsa. :):)
- +1 yıl
Keşke her slk senin gibi olsa
- +1 yıl
Yani şu manada, keşke herkes senin gibi sabırlı olsa manasında:)"))"
Ay ben de beni gelin isteyenden kaçıyorum. Kızım bak seni istemiyor belli. Seni engelliyor sen slk mısın neden hala pesinde koşuyorsun? Bırak gitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız askm slk gibi davranıyorum yemin ederim sizin yorumlarınız beni kendime getirdi
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yabancı numara diye kaydetmesini o kadar büyük bir sorun değil takıntı yapmana gerekyok. Neticede evli değilsiniz. Erkek arkadaşınla niye tartıştınız engelledi? Mesele bu sorunu çözmek.
00 Yorumla
+1 yılBunda düşünecek bir şey yok sallıyorum adı Aliyse teyze Ali aşırı dengesiz ne yaptığını bilmiyor kesin o bu şekilde kaydetmiş beni ver ben düzelteyim tekrar diyip düzeltirdim 😅
00 YorumlaBoş işler git kendine kahve yap ya da sahilde ufka bak bulutlara bak...
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk seni silmiş hayatından sen hala annesine ne diye sokuluyosun onu anlamadım az gurur
11 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü ben oğluyla tanışıp annesiyle samimiyet kurmadım ilk önce annesiyle samimi olduk öz annem gibi oldu daha oğlunu bile tanımıyordum sonrasında oldu olanlar ve hala kadınla görüşüyorum konuşmadığını varsayalım o zaman kadın oğlu yüzünden kadınla samimi olduğumu düşünür menfaatsiz oysa ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin problemlerin mi var kızım, git psikiyatriste? Koca adama çocuk diyorsun. O adamın yerinde ben olsam sana bir laf söylerdim, ananın kucağına ağlayarak giderdin.
11 Yorumla
Soran+1 yılDizi oyuncusuna hayranlık besleyen fanı olan bir çocuğa adam denmez. Büyümemiş demek ki
Soru ve açıklamada tezat var zaten seni engellemiş her yerden yabancı numara diye kaydetmesi çok da anormal değil
00 YorumlaSenin o aileyle görüşmen hata senin yerinde olsam numaramı falan değiştirirdim
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak o iş ben ilk kadınla samimi oldum daha oğlunu tanımıyorken kadınla tanıştım.. öz annem gibi değer verdim bide benim annemin bana göstermediği şefkati bu kadından gördüm sevgiye muhtacım anne konusunda… sonra oğlu girdi araya kadın beni sevdi değer verdi oğluna anlatmış ama oğlu istemedi ama kadın hep üstü kapalı bi şekilde erkeler geç olgunlaşır falan diyordu bende hep bekledim şimdi herkes mutlu ben takılı kaldım
- +1 yıl
Oğlunun seni istemediği bildiği halde sana umut veriyorsa orada kendi çıkarı vardır... eski sevgilimin annesi beni severdi , oğluna kızardı evlenemezsiniz derdi bana bu adam olmaz falan , ben ayrıldım bir ay oldu olmadı o kadın bana oğlumla barışın dedi , bende içimden bunda dedim bi iş var, meğer oğlu benden sonra psikopat alkolik bi kızla berabermis , kadın kızı görünce sinirlenmiş istememiş , Oğlunu kurtarmak istedi. Allah bu annelere merhamet versin beş para etmez evlatlarını, iyi aile evlatlarına kakalamaya çalışıyorlar
Soran+1 yılŞu an inanamıyorum... Annesinin sevgisini hiç görmemiş bir çocuk olarak büyüdüm, o bana hiç sarılmadı, öpmedi, bana güzel sözler söylemedi... Bu kadının yakınlığına hayran kaldım. O anne sevgisine olan ihtiyacımı karşıladı. Gerçekten dediğin gibiyse çok üzülürüm çünkü kadına çok güvendim ve ona her şeyi, üzüntümü bile anlattım. Bunu onunla paylaştım ve ne kadar bağlı olduğumu açıkça belirttim, beni hiçbir çıkarı olmadan sevdiğini sanıyordum. Artık beni üzen oğlu değil, kadın oldu. Ona keşke sana bu kadar bağlanmasaydım dedim. "Bu kötü bir şey değil" dedi. Hatta dün telefonunda oğluyla olan mesajlarına baktım. Oğlu mezun oldu. "Cemile bu takım elbiseyle senden hoşlanacak" demiş. Hatta bu kızı oğluyla görmüştüm annesine sormak istedim tanıyor mu diye. Beni o halde görünce Ne olduğunu sordu ama oğlu hakkında hiçbir şey söyleyemedim. Onu gördüm dedim o kim dedi. Bir kızla yan yana gördümü söyledim. Bana onun kim olduğunu bilmediğini söyledi. Aslında anlamamış gibi davrandı. 'tanıyor musun' dedim. Bilmiyorum, öyle birini dedi. El ele tutuştuklarını gördün mü? Belki de onun arkadaşıdır." Dedi annesi. Sonra Alnımdan öptü ve 'üzülme' dedi. Cemile seni beğenir dediği kız bu.' Ardından konuşmada şunu gördüm anne tuana beni beğenir demiş tuana dizi oyuncusu ve oğlu da tuana burada değil demiş Bazen "Bu oğlunun, psikolojisi mi bozuldu?" diye düşünüyorum. Bir dizi oyuncusuna sadık olmak pek normal görünmüyor. Kadın oyuncu bi kıza aşık olduğunu biliyor mu? çünkü demiş ki "tuanaya at resimini" " Olayı bu şekilde açıklayınca ne düşündünüz, kadın ne yapmaya çalışıyor? Bi Cemile bi yanda ben bi yanda tuana ben hep beni düşünüyor oğluna beni anlatıyor diye düşünüyordum
Soran+1 yılKesin izlerim teşekkür ederim🤍
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaa boş versene kendini zorla mı kadına gelin oldurtucan farkında mısın takıntılık yapıyorsun ben senin yerinde olsaydım bu yaşadıklarımdan sonra o kadınla da görüşmezdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım
Senden hoşlanmadığı gerçeğini sana biri söylemeli o da ben olayım bari
13 Yorumla- +1 yıl
Kız bunu mu sormuş ne alaka şimdi bu görüş
- +1 yıl
Oğlu hoşlanıyordur ya da hoşlanmıyor mudur diye mi sormuş knk s@l#k mısın. Kız bunu sormamış ki. Birinin size sormadığı şeyler hakkında fikir belirtmek haddinize değil.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOğlu seni istemiyor demek ki annesinin istemesinin bir onemi yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Annesiyle seni tanıştırmadıysa normal ama tanıştırdığı halde böyle kaydetmişse anormal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. demek ki seni sevmiyor ve ailesiyle görüşmeni de istemiyor
00 Yorumla
+1 yılDuygularınla oynamış olabilir yedeksen bence ayrıntılı düşün ver kararını
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPeki şimdi ki durum ne ne yapacaksın çünkü çocuk bariz istemiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum canım ya geçen gün gene bir olaylar oldu… annesinin telefonunu kurcaladım oğluyla mesajlarına baktım… kadın bana hep zamana bırak diyordu önceden de erkekler geç olgunlaşır falan demişti. Bende oğlu düzelir beni sever diye bekledim hep annesine güvendim annesini öz annem gibi gördüm her şeyimi paylaştım hatta onun oğlu olduğunu bile unutuyordum sanki kadının öz kızı benim gibi hissettirdi bana… her neyse mesajlarda şu konuşmaya denk geldim çocuk mezun oldu annesi buna “takım elbiseyle Cemile seni beğenir” demiş. Uzun bi süre öyle kaldım ve şunu farkettim ben bir tek oğlunun beni istememesine değil aynı zamanda kadının da artık istemediğini anladım ya da bilmiyorum oğlunun ağzını mi yokladı… neden böyle dedi ki bu kadın benimle ilgili konuştuğunu düşünüyorum her zaman oğluna meğerse öyle değilmiş
Cevap sahibi+1 yılCanım belli ki annesi artık pes etmiş. Çocuğun hiçbir kızda gözü yok çünkü. O kadar slk cocuk ki kusura bakma ama. Bir sürü kız var ona yürüyen kabul etmiyor. G*tunu kaldirmayin kaçan kovalanır kendini geri cek umursamaz ol bak nasıl koşuyor peşinden. Umursama onu. Erkekler hep böyle yapıyor
+1 yılBenim anlamadığım şey şu an eski sevgiliniz mi? Çünkü her yerden engelledi diyorsunuz.
Eğer ayrıldı iseniz annesini neden hala arıyorsunuz ki?01 Yorumla
Soran+1 yılAnnesiyle çok önceden samimiyiz daha oğlunu bile tanımıyordum o muhabbetler olmadan önce kadınla samimiydik yakındık hatta arkadaşım gibidir o yüzden hala kadınla görüşüyoruz menfaatsiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk seni istememiş annesi istese ne olur annesi ile mi evleneceksin sanki? 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın annemden görmediğim ilgili anne şefkatini bu kadından gördüm o yüzden oldu olanlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki kardeşi saka amaçlı yaptı belki kendisi saka amaçlı yaptı takılmayın böyle boş şeylere
10 YorumlaDaha ne ugrasiyon onunla, vallah baskasini bul.
Seni hakkedeni bul, hayatini böyle bir insana adama boş ver degmez…04 Yorumla
Soran+1 yılgurursuz gibi bide annesinin karşısında ağlamışlığım var çok pişmanım
- +1 yıl
Herzaman güclü ol.
Sen o an kirildigin icin üzüldügün icin annesinin yaninda aglamissin, belki annesi ogluyla konusur ve barisirsiniz ümidiyle gittin onun yanina.
Pisman olmussun ve bu gösteriyorki illerde bu hatayi bir daha yapmicagni.
Bak ben bu hayatta ögrendim ki hic bir zaman baskasinin yanina aglamicaksin, karsindakileri sevindiriyorsun öyle, üzülmüs gibi yaparlar ama icten ice gülücükler saciyor o insanlarin. Tabiki agliyabilirsin yanlizken ama herzaman sabirli olmalisin ve herseyi dikkatlice düsünüp hareket etmelisin. Hayat bu insan düse kalka herseyi ögreniyor, ama ögrendikcede güclü oluyor iste. O yüzden takmaaaa salla gitsin😄
Soran+1 yılHaklısın canım🥹
çocuk seni istemiyor , sen annesine e dersen de annesi. annesiyle evlenmeyeceğine göre artık hayatlarından çıkma vakti gelmiş 🙌🏻
05 Yorumla
Soran+1 yılAskm Benim hayatımda daha oğlu yokken tanımıyorken kadınla yakındık samimiydik öz annem gibi sevdim… ve bu olaylar olduktan sonra kadınla aramıza mesafe girer menfaat girer diye çok korktum bu yüzden oğluyla olmadı diye kadından uzaklaşsam bu sefer farklı anlaşılır keşke kadınla yakın kalsaydık oğluyla arkadaş… ne yapacağımı şaşırdım
Soran+1 yılYa bide şunu söylemek istiyorum çünkü son zamanlarda doğru kararlar veremiyorum slk ve kör gibiyim neyin doğru neyin yanlış olduğunu kestiremiyorum bu yüzden düşüncelerini merak ettim… ben annesinden sevgi görmemiş bi çocuğum annem bana hiç sarılmamış güzel kızım meleğim kuzum bu tarz cümleler kurmamış biri ve ben açıkçası annemin beni sevmesini bana sarılmasını çok isterdim.. bu sevgiyi şefkati bu kadından gördüm kendimi onun yanında çok mutlu hissediyordum öz annem gibi oldu ve sırf bu yüzden oğluna da şans verdim sırf kadının bu bana karşı şefkati yüzünden… kadının geçenlerde telefonunda oğluyla mesajlarına baktım oğlu mezun oldu ve bununla ilgili konuşmuşlar “oğlum bu takım elbiseyle Cemile seni beğenir” demiş oğlu da tuana beğenir anne biliyorsun yazmış kadın da şaka yapıyorum tuana beğenir diyor bu tuanaya karşı hisleri bundan bi kaç yıl öncesinde de vardı hala var kız dizi oyuncusu ama bu çocuk bildiğin aşık ne kadar slk bi çocuk dedim her neyse annesi aslında bi dizi oyuncusuna aşık olduğunu biliyor mu bilmiyor mu emin değilim demiş ki ona fotoğrafını at… ve ben şunu farkettim oğlunun yazdıklarına değil de annesinin dediklerine üzülmüşüm çünkü beklemiyorum hani kadın ben olmadıysam başkasını da önermez oğluna diye düşündüm şaka da olsa söylemez diyordum ve neden böyle bi mesaj attığını düşünüyorum ben onun gelini olmasını istediğim biri değil miydim yani sanki kullanılmış iyi niyetim suistimal edilmiş gibi hissediyorum
- +1 yıl
sen onu anne gibi görmüşsün yaşadığın şeylere göre gayet normal , oğlunun dediklerine değil de annesinin dediklerine üzülmeni anlamsız buldum. çocuğa yol ver bence. sen kadını annen gibi gördün ama oğlu seni istemiyorsa kadın ne yapabilir ki , o kızı istemiyorum dedikten sonra başka kızları değerlendirecekler tabiki. annen olarak görüyorsan kızı gibi davran , zorla onun gelini olamazsın. senin oğluyla ayrı kadınla ayrı bir iletişimin var kabul et. kadınla birbirinizi çok seviyor olabilirsiniz ama onun gelini olacağın anlamına gelmez. dediğimi yanlış anlama ama annen böyleyken bu kadının böyle bir duruş sergilemesi çok çok normal. sen kızı gibiysen diğeri de oğlu , duygularını bırakıp aklını kullan henüz ortada bir şey yok ama sen bu düşüncelerle devam edersen çok kolay kullanılırsın. fikrimi sorduğun için bu kadar açık konuştum lütfen yanlış anlama dost tavsiyesi olarak oku 💗🎀
Soran+1 yılKesinlikle yanlış anlamadım, bunun farkındayım ama biri bana bunu söylese bu beni daha hırslı yapar çünkü kimse kolay lokma olarak görülmek istemez. Hatalarımın bana gösterilmesi beni üzmüyor, yanlış anlamam teşekkürler canım🤍
+1 yılKlasik ortadoğu zihniyeti. Kendini ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokmak başkasının telefon rehberine kafışmak
01 Yorumla
Soran+1 yılMeraklı bir kişiliğe sahibim diyelim
Oğlu istemiyorsa sende anasının hayatından çok artık.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam da ben annesiyle hep konuşacağım çünkü konuşmayı kesersem o zaman menfaat için annesiyle yakınlık kurduğumu düşünürler ben ilk kadınla tanıştım oğlunu tanımıyordum bile kadınla samimi oldum kadın da beni beğenmiş oğluna yakıştırmış ve de anlatmış bende açıkçası böyle bi kaynanam olsun isterdim oğluna şans verdim ama hiç annesi gibi değilmiş ne istediği belli olmayan dengesiz biri takip etti takipten çıktı bi kaç kez tekrarladı beni kendine daha çok bağladı şimdi de olanlar bana oldu..
+1 yılBu ne lanzhzjhzzkzhxh
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin güldüğün şey beni travmam :)
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç normal bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılSöyle
Kaleyi içten fetih et00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılTelefonu kapatsın diye öyle düşünmesini istemiş
00 Yorumla
+1 yılAnnesınden utanıodur belki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnesi seni sever mi
06 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi beni çok sever zaten biz ilk annesiyle yakın olduk oğlunu tanımıyordum zamanla bu samimiyet artık farklı yere gitti hem ben onun gibi kaynanam olsun istedim hem o benim gibi bi geline sahip olmak istedi… şans verdim ama oğlu annesi gibi değilmiş ne istediği belli değil bi soğuk bi sıcak yaptı kendine beni daha çok bağladı şimdi kopamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBenimde aynı durum var annesi sürekli hikayemi beğeniyor ama benden haberi yoktu en son
Soran+1 yılO yakınlık oğluyla olmalıydı bizde tam tersi desene
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle oğlu karı kız düşkünü biri. Ama annesi çok saf insan
Soran+1 yılYemin ederim aynısı
Cevap sahibi+1 yılAnnesi doğum gününde doğum günü mesajı atar bende ona atarım ama daha fazla bir samimiyet kurmamamıza rağmen hikayelerimi hep beğeniyor. Oglunu takipten çıkarmıştım
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yapmıştır senden hoşlanmıyor
00 Yorumla
+1 yılSöyle söyle olay çıksın:)
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahahhaha
net olmak onlar için neden bu kadar zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum 🥹
+1 yılAa tabiki normal canım.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istiyordur ondan öyle kaydetmiştir dimi😂
- Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güldüm affet
07 Yorumla
Soran+1 yılNeye 😂
- +1 yıl
annesinin telefonundan senin adını yabancı numara diye kaydetmesine
- +1 yıl
güzel taktikmiş ben de deniyim
Soran+1 yılManyah değil mi 😂 yapmamıştır ya o kadar şrfsiz mi bu
- +1 yıl
manyah ya
Soran+1 yılAnnesine de söylesem mi? Tepkisini merak ediyorum
- +1 yıl
söyle söyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil ayril
00 Yorumla
+1 yılboş ver napcann
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılNormal.
00 Yorumla
+1 yılNormal degil askım
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok slğım🥹
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlandığım çocuk beni annesinin telefonuna yabancı numara diye kaydetmiş bunu yapması normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler