Çocuk benim telefonuma erişmiş olabilirmi bu şekilde mümkünmü böyle bişey?

Ya arkadaşlar dün ben Instagram'da takiplestigim bi çocukla konuştum çocuk istek attı bende gt yaptım siz kaçlisiniz diye mesaj attı bende 2000 ? Neden sordun yazdım merak ettim yazdı sonra kaç kardeşsin yazdı tek çocuğum dedim nerde oturuyosun dedi söyledim oda aynı şehirde farklı bi yerde neyse işte sadece Ppde fotom var takipçim az bide onunda 17 falan istedi varsa atarmisin diye iki tane normal selfie attim geri aldım o sırada galerimde 3 tane foto var biri müstehcen kız m*st*rbasyon yapıyordu diğer ikiside tiktok amblemi olan bir fotograf 2. el satılır gibi bişey yazıyor o an baktım bunlar sadece Instagram galerimse gözüküyor baktım hatta kendi galerimde var mı böyle bişey çünkü ben indirmedim böyle şeyler o an korktum çocuk hoşuzda baya ama falan yazdı facen varsa istek atiyim dedi yok kullanmiyorum dedim hımm yazmış yazmadım bidaha çocuğa gittim baktım başka biriyle sohbete o fotolar yine Instagram galerimde gözüküyor kapatıp açtım telefonu sonra girdim baktım düzelmiş ondan sonra gittim çocuğu takipten çıktım oda beni çıkartmış ya bu çocuk benim telefonuma ulaşmış olabilirmi dünden beri uyuyamadım bu yüzden çok evhamliyim bi akıl verin
Çocuk benim telefonuma erişmiş olabilirmi bu şekilde mümkünmü böyle bişey?