8 aylık sevgilimin telefonunda tinder yakaladım napmam lazım?

Merhaba 22 yaşındayım erkek arkadaşımla tinderda tanıştık kötü bi şekilde maddi anlamda görüştüm ve duygusal bağ oluştu aramızda bu sırada hamile kaldım başkasından ve yanımdaydı kürtajımda kendisi evlenip boşanmış 1 kızı var babanesinde kalıyor sonrasında sürekli görüşmeye başladık 3 günde 1 hep yanyanaydık diğer her şeyi sildim görüştükten sonra sadece onunlaydım işler ilerleyince bana ev açtı onda kalmaya başladım ancak maddi anlamda görüştüğüm para alacağım biri vardı telefonda bunu yakaladı birkaç şey daha duygusal olarak erkek arkadaşıma bagliydim sadece almam gereken para vardı ve beni bi süre sonra affetti ilişkimiz daha derinleşmeye başladı her an beraber kalmaya başladık telefonlarımız her şeyimiz şifreler beraberdi instagramları kapattık çok kullanmıyordu zaten birbirimizi çok kısıtlamaya başladık kıyafet konusu her konuda toksik bi ilişkinin içine girdik yasadiklarimdan sürekli televizyonu kırmaya onun eşyalarını kırmaya başladım hep yanımda oldu ama içimde hep bi güvensizlik vardı başından beri ona karşı sanki daha sonra birçok şey yaşadık duygusal anlamda kavgalar gürültüler ama hep çabalayan ben oldum yazan soran uzaklaştığımızda uğrasan evet hatalarım vardı ama bunlar eskide kalmisti onunda cabalamasini istiyordum her neyse eve donmem gerektiği zamanda uzaklaştık ve ayrı kaldık bi süre kuzenimin düğününde yarım saat arayacağım diyip aramadım diye beni farklı ithamlarda suçlayıp ayrıldık gece tinder açmış birbirimizin wpsi açıktı birbirimizde cihazları bağlamıştık 4 gün ayrı kaldık bu süreçte wpde kimseyle konuşmadı birkaç story attı wpye göndermelik ama ağır konuştuğu için bu sefer yazmadım çabalamadım sırf basit düğünde aramadigim için daha sonra barıştık aradım gece yanına geldim telefonunda abonelikte tinder gördüm açtım indirip bi baktım girip beğeniler atmış biri selam yazınca oda yazmış işin kötü tarafı baristigimizda yine girmiş mesaj yoktu ama baristigimiz halde beğeniler atmış sizce napmalıyım?

Güncellemeler
10 ay
düşüncelerinizi merak ediyorum sizin
8 aylık sevgilimin telefonunda tinder yakaladım napmam lazım?