Canımdan çok sevdiğim, onsuz hayalim olmayan ve beni de çok çok çok sevmiş olan kız, iki hafta önce beni terk etti?

Öyle bir boşluktayım ki. Uzak mesafe ilişkimiz vardı ve birbirimizi çok seviyorduk 10. ayımıza yeni girmiştik. İki hafta önce iyi değildim, okulda arkadaşlar bişeler demişti hem de moralim çok bozuktu. 10. ayımız için bir tane 7snlik video yapmıştım tatlış bişeydi, o videoyu ona attığımda bana bu tür video, editlerden hoşlanmadığını söyledi. Ama eve geldiğimde gördüm ki bir tane amatör valorant yayıncısının yaptığı edite çok güzel olmuşş yazmış, yayıncı da e tabi ben yaptım güzel olacak tabi demiş bu da beğenmiş. Sonra adamın discord sunucusuna falan kaydolmuş yayınlarında onunla oynamaya başlamış. Ve ben de o kötü ruh halimle kıskandım. Ne yapıyosun sen ya dedim. Biraz bişeler yazdım sonra benimle konuşmasını kendini anlatmasını bekledim ondan. Ama o gitmek istedi. Artık birbirimize uygun olmadığımızı düşünüyormuş. Bu ilişkide daha fazla zaman kaybedip kendini yıpratmak istemiyormuş. Çokça defa ona ulaşmaya çalıştım bir sürü başka hesaptan yazdım konuşmaya çalıştım. Ama artık beni hiçbir şekilde istemiyormuş. İçinde bana karşı hiç sevgi kalmamış, benden nefret ediyormuş. Biliyorum çok hata yaptım, biliyorum bizi üzdüm. Ama iyi değildim, yemin ederim kötü bi ruh halindeydim ve onu öyle başkasıyla düşününce çok kötü oldum. Şimdi ise onunla hala yayınlarda oyun oynuyor. Gülüyor. Mutlu anladığım kadarıyla. Bir tane hesap açtım yayına katıldım yarın maç yapalım mı diye sordum. Olur dedi. Benim kim olduğumu bilmiyor, ne yapmam lazım. Onu çok ama çok seviyorum. Ama sevmeli miyim bilmiyorum. Tek isteğim iki hafta önceye dönüp hiç bişe yazmamış olmak. Ya da cennete gidip onunla beraber yaşamayı istemek. Kafam sürekli onunla dolu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Beni sevmesini istiyorum, yine eskisi gibi olmayı istiyorum.

Canımdan çok sevdiğim, onsuz hayalim olmayan ve beni de çok çok çok sevmiş olan kız, iki hafta önce beni terk etti?