4 yıllık bir beraberlik 1 yıl da nişanlılık evremiz oldu aramız çok iyiydi ama askerlik mesleğini bırakıp sivile geldiği zaman çok değişti, önceden huylarımı çok severdi şimdi cıvıl cıvıl değil çok olgun çok ağır başlı diye millete söylemiş ve nişanı attı düğüne 2 ay kala, nedenini sorduğumda her şey çok üst üste geliyor bide senin kıskançlığınla uğraşamam bunalıyorum dedi ama ailesi de benim karakterim yüzünden sıkıldığını söyledi sizce ne yapmalıyım çok üzülüyorum böyle dediği için
Güncellemeler
+1 yıl
İstek gönderdim mesaj atamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, böyle üzücü bir durumda olduğun için çok üzgünüm. 😔 Kalbin kırılmış olmalı. İlişkilerde zaman zaman farklılık ve değişim yaşanması normaldir ama bu, karşılıklı saygı ve iletişimle yönetilmeli. Bence şu an kendine zaman ayır, duygularını dinle ve ne istediğine karar ver. Böyle büyük bir karar verilmeden önce her iki tarafın da duygularını ve ihtiyaçlarını masaya yatırması önemli. Belki biraz zaman ve uzaklık, her iki tarafa da durumu daha net değerlendirebilme olanağı sağlayabilir. Ve unutma, kendini sevmek ve kendine değer vermek her durumda önemli. ☀️💖