AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu herkes için böyle herkesin aklı ulaşamayacağını düşündüğünde sanırım kendimize ben olmazı oldurdumu kanıtlamak istiyoruz ama bu yalnızca kadınlar için değil erkeklerinde aklı sahip olmadığındaki bunca aldatmalar
Ah tüm kızlar aynı değil bazı erkeklerde yuregini omrununu verene namusluyu secmezler vereni seceler 5 parmak aynı değil her insanda aynı değil birde şu var sen elmayi seviorsun diye elmaninda seni sevmezi şart değil
Ben lisedeyken oyleydım sımdı benı seven bırıne deger veriyorum insanın olgunluguyla alakalı bişey dediğin ki cogu erkekte seven kızı cepte sayıyo okadar cokkı birazda kendi cinsinin yanlışlıklarını gor
Kendi cinsimin bence tek yanlışlığı beynini değil şeyini dinlemesi :D Ancak bu bile daha doğaldır anlaşılması kolaydır ama kadınlara zayıf olduğunu bir hissettir işin zor sürünürsün
Herkadın oyle değildir ama
Bir insanı sırf seni seviyor diye sevemezsin. O senin standartlarına uyuyordur ama sen onunkilere uymuyorsundur. Karışık ir durum değil bu. İnsan sevilmeye ihtiyaç duymaz fakat sevdiği insan tarafından sevilmek isterler.
Hayır kadınlar kötü erkekleri seviyor, yumuşak huylu erkekleri kaale bile almıyor ancak elinin altında tutuyor
Sen öylelerine denk gelmişsin. Ayrıca sahip olman gereken tek özellik yumuşak huylu olmak değil.
O kadını karşılıksız seven erkek çok doğru kişide mi arıyor aşkı? O da kendini seveni sevsin, yani kadının ulaşamadığını sevmesiyle o erkeğin ulaşamadığını sevmesi aynı yola çıkıyor.
Ayrım şu : Siz kendinize aşık olan çocuğu yedek tutuyorsunuz.
:) ben bu konuda çok net biriyimdir, hoşlanmıyorsam hayır derim hatta ısrar edeni acımasızca reddederim ki üzülmesin umutlanmasın diye. Yani yedekte tutma durumları yanlış zaten.
eftelyax, sana katılıyorum lakin eğer dediğin bir hakikat ise kızın hiçbir şekilde yakınmaya, üzülmeye veya tüm erkekleri genellemeye hakkı yok. Ama bu saydıklarımın hepsini yapıyor arkadaşımızın tasvir ettiği kızların profili. Sorun da burada.
Sen misin efendi olan? Oraya adeta agziniza s. cilmasindan keyif mi aliyosuniz diyen sen mi efendi olmayi denedin senin o bahsettigin fırlamalar bile kadinlara nasil hitap edecegini bilir. O koydugun nokta bir hesap duzeltmez. Sen once üslubunu degistir düzelt sonra gelir bizim seçimlerimizi eleştirirsin ;)
Niye sen s. çmıyormusun :D Yazdıklarımı iyi oku, yalansa yalan de
Adam ol sonra oturur konuşurz saçmalamanin luzumu yok
cünkü kadınlar hep ulasilmazı ve daha iyisini isterler
Etkilesim meselesi bu biraz. baskalarinin karakter olarak dis görunus olarak begenmedigi birisidir, ama sevgilisinin gözunde ondan durustu ondan efendisi ondan iyisi yoktur. Askin gözu kördur diye bosa dememisler. ondan baskasini görmuyo
şöyle bişey var yakışıklı kendini beğenen karizmatik erkekler fırlama oluo yani kısaca şu kiii kızlarda dış görünüşe önem verdiği içinnn aşık oluolarr soru bu kadar basit ve kolaly
neydı o kelıme fıller tepısır olan cımenlere olurmuydu.. yoksa ınsan bır gulun pesınden kosarken cıgnedıgı papatyaların farkına varmazmıydı.. ha o olay işte bu.. herseyın hayırlısı..
helal olsun kardeşim sana seni tebrik ediyorum. Saygılar
Yazdığın şey beni anlatıyor ama sana söyleyecegim ben kendimi anlatıyorum, ben hoşlanamadığım için benden hoşlananla birlikte olmuyorum ama kızların çoğu popiler olmak için dediğin şeyleri yapar..
Sende zaten ulaşamadığın için seversin :) kolay elde edersen onun değerini anlayamazsın. Ağzına sıç bak nasıl seni seviyor :) ilgisiz davran istemiyorum derse zorlama bak sana nasıl gelir :)
Malesef doğru ama elimizde olan bir şey değil. Kimden hoşlanacağımızı biz seçemiyoruz ve bizi seven kişiye de haksızlık edip sevgisine karşılık vermek istemiyoruz.
Erkeklerde boyle diyilmidir daha dogrusu insan evladi boyle ulasilmayan tatli geliyo onu istiyosunuz cunku seven her zaman ulasilmis kategorisinds oldugu icin pek talep gormuyor sadece
bu sadece kadınlar için geçerli değil erkeklerde kendilerini sevenleri sevmiyorlar onlarda arayış içinde oluyor biz insanlar kolay olanla değil zor olanla uğraşmak hoşumuza gidiyor sonuçta o bizi seviyor biz sevmiyoruz onun sevmesi bize cazip gelmiyor bizde o bizi seviyor diye bizde onu sevmek zorunda değiliz karşılıklı sevmekte biraz zor oluyor ben elmayı seviyorum diye elmada beni mi sevecek bu olay buna benziyor
Bu durum hem erkekte hem bayanda var malesef.. isin kötü tarafida is isten gectikten sonra anliyorsun yanlis yaptigini.. ozmn basliyor keskeler.. pismanliklar.. ne yazikki
Peki siz erkekler neden böylesiniz?
Ayrıca bnu sadece kzlar yapmıyor. tüm insann yapıyor herkez sevdiğini bekliyor sn onu seviyorsun o baskasını baskası onu faln falan işde :)
Çok güzel soru sordun fakat kadından kadına değişir. örneğin ben biri bana gelip seni seviyorum derse dakika beklemem bende aşık olurum :)
Türü örneği tükenen bir diğer arkadaşımız :)
Doğru değil mi? bir insan sana değer veriyor ama sen vermiyorsun. insanın vicdanı el vermez :)
Vicdan da herkeste yok işte, sorun da bu :(
Kıza göre değişir... mesela uğruna ölebilecek kadar sevdim... aldattı affettim.. yalan söyledi inandım. .. seviyorum dedi inandım ama asla sevmedi. ... mutlu olsun diye sevdiği kızla ayarlamaya bile çalıştım ama o bana vurmaya kalktı. ... her suç kızlarda değil kızların böyle olma sebepleri erkeklerdir ; )
Kaçan kovalanır derler ya, o hesap. Peşinden koştuğumuzu elde etsek de değeri kalmaz artık. Tabii ki bu her kız için geçerli değil, ama ben erkeklerin de böyle olduğunu düşünüyorum:)
Sahip olmadığın şey tatlı gelir hesabı gözümüz doymuyo aşık olana kadar aşık olduk mu iş değişir artık hedef değil sevdiği adam vardır kadının gözünde ;)
Ask bir taraftan degil iki taraf tan gelmeli ! Yok alici gozuyle bakip hoslandim olmamasi lazim. Belirli bir ortamda beraber yaptiklarinz seylerle birbirinize cok yakin hissederek, onu kaybetmek korkusu varken ve o kisiyi hep yanında istersin duygusu olmasi lazim. Bu yuzden kizlar boyle
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır genelleme yapman yanlış. Ama şuursuz olan arkadaşlarımızın neden böyle yaptığı ortada diğerinin hangi tarafı eksikse başkasıyla onu tamamlamaya çalışıyor
Soyleki ulasamadigimiz zaman ilgimizi cekiyosunuz ama bizi sevenler zaten avucumuzun icinde oluyor ama bak en koyani bir ara avucumuzun icinde olan adamın bir sure sonra bizle ilgilenmemesi
bir kadın kendine iyi hissettiren birini sever onu üzen birinden sadece farklı geldiği için bir süre tanır değişmesi için ve hala aynı davranışlardaysa onu değersiz yapar bir anda ve kendine değer veren kişiyi seçer.
Vay be !
Erkekte aynisi dgilmi. Kadin Onu sevmedigi icin. Ulasmaya calisir. Kadinlarda erkekler icin ayni seyi dusunur. Herkes ulasamadiginin pesinde. Ulastiktan sora parasüt etkisi yapiyo iliski.
sadece kadınlarda yok erkeklerde aynı şekilde... gönül seni seveni değil senin sevdiğin kişiyi ister ^^
Çok doğru söylüyosun aslında diyecek söz yok bence..
İnsan doğası gereği zor olanı seçer bu sadece kızlar için değil erkekler içinde geçerli bir durumdur...
çünkü aşık olduysan katlanman lazım kız konuşmaz bakmaz söver dedikodunu yapar ama aşık olduğundan tam emin olduğunda senin olur ve en küçük hatanda hani çok seviyordun der ve ayrılır. bence aşık olduğun kıza hiiç açılma çünkü sonu hep hüsran olurr
Biz kizlarda ne eksiğim var diye bir mantik var bizi bırakan erkek neden niye sebebne diye sorun aradiğimizdan onu elde edene kadar koşarız aslında elde ettikten sonraki değerin bize verdiği zevki tahmim bile edemezsiniz :)
Valla bende tam tersi beni sevmeyeni asla Sevemem öyle kızları da hiç anlamam köpek muamelesi görüp zirlayan kızları sevmem beni seven değer veren daha önemli benim için
Dogru soyluyosun ama bazi kizlar oyle degil bence :/
Biz onlara kaşar diyoruz sende gerçek sevgiyi nerde bulacağını bilen kisilere git boşa yorulma
Kaşarlık kavramı nerelere düşmüş :D
Dimii
Bizi sevenlerin sonradan farkına varıyoruz ve cok gec oluyor.
Sende yuzune bakma pesinden kostur bak nasilda seni seviyo l. Su var sende onu elde edemedigin icin onu seviyorsun oda baskasini elde edemedigi icin onu seviyo kisacasi elde edemedigimiz seyler daha degerli
beni nasıl beğenmez düşüncesiyle arsızlaşma 2. seçenek gerçekten beğenip istemek zorda olsa göze almak
ben hak verdimm ve unuttugum bır soz var gene hatırlatmıs olayımm kendıme senin sayende, sevdigine değil seni sevene git mutluluk bence asıl ordadır..
Doğru... Genelde piçler sevilir maalesef haklısınız!
hayat hep böyle kardeşim :) ben şahsen 4 yıldır platoniğim düşün artık halimi :) sevdiğin seni sevmez. sevdiğinin sevdiği de onu sevmez ilahi adalet :))
Tabiki ilk benim etkilenmem onemli ama o kisi beni begeniosa bana deger veriosa,, seviosa beni neden olmasin yani
Erkekler neden böyleyse kadınlar da ondan öyle.
Bence ayrıma lüzum yok.
Her insan aynıdır, sorsan da herkes iyidir.
Vesselam.
Peki ya siz erkekler? Neden sizi sevdigini bildiginiz halde tavir yaparsiniz ve neden anlayissiz olursunuz sizi seven kizi dusunmezsiniz neden ortada birakirsiniz?
Bak iste kimileri zoru kimileri kolayi sever kisiden kisiye degisir erkeklerinde cogu zor kizi sever nedenini bilmiyorum ama oyle mesela bende zor erkegi isterim acikcasi.
Bu soylediklerini yapan erkek sayısi daha fazlaa peki siz erkekler neden boylesiniz..
Hiçte bile daha fazla değil. Bizim niyetimiz filan açık yanı sizler gibi sinsi değiliz
Valla siz erkklerde bylesnz seveni brakp gdysunz ama sze pas vermeyenin götünden ayrlmiyosunuz nabbeerr?
işte sana da düşünecek bır konu çıkmış.. şu kadınlar olmasa ne olacaktı sizin haliniz..
düşünecek bir şey kalmıyor aslında çünkü fırlama, üçkağıtçı ve çapkın olunca her şey yoluna giriyor :)
olsun bıraz da oyle olsn bakalım sonumuz ne olacak.:)
Ya bence haklısın ama sadece kızlarda olan bir durum değil bu kaldıkı cok sacma guncellemişsin kim canının yanmasından hoslanır onun dısında gerisi dogru sebep ne insan elindekinin kıymetini bilmiyor hep daha iyisi olsun diyor bence bu yuzden
Bunu kadın diye nitelememek lazım insanın ulaşamadığı değerli olur bu kadın için de erkek içinde geçerli ama doğru bir şey değil tabi
Insan asik olacagi kisiyi secemez ki.. Size oyle geliyor bence. Kim aci cekmeyi sever yoksa?
KAÇAN KOVALANIR , taktik belli her iki cins içinde.
çünkü ona aşık olan erkekten hoşlanmıyordur bişey hissetmiyordur ne yani karşılık versin de sonra ikisi de mutsuz mu olsun...
sadece kadınlar değil erkeklerde böyle insanlar her zaman ulaşılmaz olanları ister ulaşıncada başka hevesler edinir
Beni begeneni ben begenmem benim begendigimse beni begenmez.
Bu yas grubu ve cinsiyete gore degismiyo ki karakter ve olgunluk meselesi
Niye bütün erkekler de bundan şikayetçi herkes de efendi erkek sevmek zorunda değil tabi serseri isteyip sonra zarar görüp olayı tüm erkeklere genelleyenler hariç
BİZ DE BU SORUYU TAMDA SİZE SORACAKTIK BUYRUN CEVAP ALALIM? NEDEN SEVENI DEĞİL DE, ÇOK AFEDERSİNİZ ÖZÜR DİLEYEREK SÖYLÜYORUM, ''VERENI" SEVIYORSUNUZ?
Vereni sevmiyoruz çünkü kızların aksine biz sevdiklerimizle yatmaya kıyamayız gidip sevmediğimizle yaparız
Tovbee ya adam gibi sevin ne bu tür şeylere gerek var mı adam olan evleneceği günü beklesin.
Bazı kızlar evleneceği erkeği beklemeden sokaklarda vücudunu sergiliyor ee yani zayıf noktamız bu
Nefsine hakim olmak burdan başlıyor aslında
Sevmek var sevmek var. Sen guzel sevmeyi bilmiyosan sevdigini gosteremiyosun kadinlar napsin. Onlarda mukemmeli istiyorlar senin askina karsilik beklemen gibi.
siz erkekler neden boylesınız? bı atarını tutturun kardesım ta cook sevıyosunuz mıc mıc sıkıyosunuz ya karaktersız umursamaz herifin teki. Sankı bır ferhat bır mecnun edasında gereksız yanıı.