- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHas... tirsinler ordan..
Bu zamana kadar tanıdığımız onca kendine has, çekip çeviren, kadir-kıymet bilen, sırf kendilerine güveniliniyor diye taze çiçek gibi açan kadınlar ne olacak?
Kadınlar böyle değil, duygusal mazoşist kadınlar böyle..
Yoksa ne kadınlar var; adam olmazsan bırak tanımayı - yüzlerini görmeyi; seslerini daha duyamazsın..
Boşver sen yeni model mazoşistcikleri..
Hepsi birbirinin aynı; kadın bile denilemez kendilerine..
Bazı şeylerin değerinin karşılıklı olarak, baskı altında olmadan yaşanmasının daha çekici olduğunu bilen ve bunun tadını daha ilk başta tanıyan ve bu uğurda, adama kattıkça katan, zenginleştirdikçe zenginleştiren kadınların varlığı güme gitmemeli bu başlıklarda..
Baksınlar bakalım; ulaşılamayıp da gerçekten çekici olan şey aslında neymiş...30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu sorunun yanıtını veya açıklamasını verebilmek adeta bir tez konusudur kardeşim. Hani felsefe, sosyoloji, antropoloji gibi bölümler için biçilmiş kaftan. Bunun mantıklı bir açıklaması yok. En mantıklı açıklama içgüdüsel olarak gelişen Stockholm Sendromu veya özenmişlik, popüler kültürün takipçiliği bence. Bir kız bu yolu tutturunca, özgün olamayan diğer özenti kızlarda aynı mentaliteyi benimsiyor ve kendilerine acı çektiren erkeklere (adam demiyorum dikkat et) gönül verip gerçekten mükemmele yakın adamları elinin tersiyle bir çırpıda öteye itebiliyor. Bunun elbetteki ilahi boyutuda vardır ama o beni aşar. O yüzden zamana bırakıp gelişmeleri görmekten başka çaren de kalmıyor bir noktadan sonra.
10 Yorumla
+1 yılyok bakın ben cevabını vereyim kadınlar hep eziklenmekten hoşlanır onlara iyi davrandığın zaman uçan balon gibi olur kendini bir halt sanırlar halbuyseöyle değildir erkek ona değer verdiği zaman onu görmeyecek küçük beyinli kadından zaten uzak durun gitsin o ibnelerekendilerini tepiklettirsinler hoşlarına gider sonra tekmeyi yiyincede yaaa ben onu çok seviodumda o beni kullanmışta ben aynayamamışım tüh vah salya sümük ağlarlar sonra onları balon gibi uçuran erkeklerin tam tersine havasını söndürü veriri bu erkekler aklını başına getirir onları buyüzden hep tebrik edesim gelmiştir haddini bilecek arkadaşım herkes ederinden fazla değer soytarıyı kral eder heh al sana bide kapak söz :D
21 Yorumla
+1 yılValla feminist oluo hakkini yemicem cok haklisin. Ama insanlar hep boyledir ulasamadini ister, ulastimida vaz gecer. Bazilarida bunla yetir. Ama bendede ayni durum oldu ulasamyacagimi dusundugumu sectim onun pesinden kostum bunun sebebi egodur zaten o beni seviyo asil o beni sevmeli ben onu sitiyorum ve benim olmali dusuncesidir. Ve genelde biz kizlar bu yuzden hep kotu yavsak tipleri seceriz bize deger verenleri goremeyiz. Ama gende vaz gecmeyis sonrada aska inancim kalmadi vs. diye dusunuruz. Bunun tek sebebi ulasilmaz oldugunu dusiudugumuz icindir... salagiz
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılBunu yapmayan kızlar da var. Yapıp inkar eden kızlar da var.
Senin karşına çıkanlar öyleymiş demek ki. Kendisine aşık olan kişiyi beğenmiyorlardır, eksik yetersz falan görüyorlardır ama sevilmek güzel bir histir o kızlar için ve onu yedekte tutarlar. Yakısıklı fırlama tiplere koşarlar acı çekerler ama yedekte onları seven biri vardır. Yarlarını o şekilde dndirirler sonra aynı kısır döngü devam eder. Hiç hoşlanmam böyle tiplerden ama böyle tipler var. Böyle bir şeyi neden yaptıklarını da bilmiyorum.
Ben sadece dış görünüşle, parayla falan alakalı olduğunu düşünüyorum. Kızlar yakışıklı erkek tercih ediyorlar çoğu zaman. Genelleme yapmak istemiyorum ama kendini seven kişiyi bazı yönlerden yetersiz buldukları için böyle olduğunu düşünüyorum.10 YorumlaMustafa Sandal ne demiş "GÖNLÜNÜ GÜN EDENİ SEVMEZ SEVDA BEKLER HEP ONU ÜZENİ HER ONA KUCAK AÇAN OLMAZ FAYDA BEKLER HEP ONU SİLENİ" bende bilmiyorum bu durum neden kaynaklanıyo sanırım kızlar ulaşılmazı , imkansızı seviyor. Bir de şöyle bir söz vardı sı***anla s**n yaranır ondanda olabilir. Doğrusu bende pek fazla bilmiyorum kalbimlede hiç konuşmadım neden diye. Yine bir şarkı sözü "KİM NE DERSE DESİN AŞK İÇİN ÖNCE HOŞ SONRA BOŞ GELİR" yani kıssadan hisse aşk yaşayabileceğin bir adamla anlıyosun ki sonu b**ka sarıcak yaşayamayacakları aşkları kendi kafasında hayalinde yaşayınca daha güzel oluyor. Kavga gürültü yok zaten sahip olmadığın bir şey için kaybetnme korkun olmaz hele bir de sevdiğin o erkeğin kız arkadaşı varsa her günün ona lanetler yağdırmakla geçer...
20 Yorumla
+1 yılImkansız ask olur diye bir sey yok bana kalırsa. evet ulaşamadığın zaman daha tatil geliyor elde etmek icin daha cok çabalıyorsun cünkü ama bu ask biraz her insanın karakterine bağlı degisir şahsen ben biraz daha Maço ve beni kıskanan sahiplenen erkeği severken bir baskası daha romantik sakin erkeklerden hoşlanıyor olabilir. ama karsı tarafı asık etmek istiyorsanız kesinlikle avucunda olduğunuzu belli etmeyin ki o da cabalasın
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle haklısın.. Biz kızlar öküzlerden hoşlanıyoruz.. Nerde ağzımıza sıçan, götümüze tekme atan, uçkuruna düşkün erkekler var gidiyoruz mal gibi onları seviyoruz.. Sonrada aşk yalan diyoruz.. Aşkı yanlış insanda ararsan tabiki aşk yalan olur.. Nerde efendi, dürüst, karakterli, saygılı, seviyeli, iffetli, aile babası olmaya müsait adamlar var onlarıda elimizin tersiyle itiyoruz.. Ve kaybediyoruz.. Çünkü mutluluğu yanlış kişide arıyoruz.. Ama bn akıllandım artık.. Sevdiğinle değil, seni sevenle olacaksın.. Zaman içinde sende seversin zaten.. Umarım diğer kızlarda akıllanır..
41 Yorumla- +1 yıl
Türü örneği ve nesli tükenmekte olan bir kız örneği. Helal olsun demek istiyorum! :)
+1 yılefendi adamların hayatın her alanında sıkıcı ve rahatsız insanlar oldukları düşünüldüğünde son derece isabetli bir tercihtir..
- böyle iyi mi melahat?
- ay evet uslucan iyi! ay her dakka sormak zorunda değilsin bunu bana. rahat etmezsem haber veririm yaa.!
- tamam sesini yükseltmene gerek yok, sordum sadece..
- kaçıncı soruşun ama yaa!!! bir huzur ver iki dakka, sikip atıyosun bütün konsantrasyonumu anlasana.!
- melahat bu nasıl bir konuşma üslubudur?
- ya ben böyle konuşuyorum uslucan tamam mı! hay piçcan’ın gözünü seveyim yaa..!
- piccan da kim?
- boşver..
and the oscar goes to; piçcan!10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kişiden kişiye göre değişir bazı kızlar zor erkeklerden hoşlanır bazıları da ne yapsa etse sevemez beni 8 yıldır seven vardı halada seviyor gerçi adım atmak için çok uğraştım ama benim hayalimdeki portre ve karaktere sahip diğildi onun elinden tuttuğumu hayal ettiğimde dahi kötü oluyordum. nasıl elinden tutarım diyordum. ama biri bana mantık evliliği yap demişti bu yüzden işte onun sevgisini bildiğimden çok çabaladım ama olmadı adım atamadım. adım atsam dahada yaralardım bırakır giderdim. bu durumda olan kızlar çok işte. diceksin asıl seni sevenle mutlu olursun diye o pek mümkün olmuyor. tanıdığım biri sevdiğiyle evlenmek yerine kendisini deli gibi seven biriyle evlendi adamın tek bir kusuru kabahati yok sevginin alasını hak etmişti ama eşi hiçbir zaman sevemedi onu. durum bundan ibaret şahsi görüşüm beni deli gibi seven fakat hayalimdeki portre ve karaktere uymuyorsa diğer erkek uyuyorsa tabiki ona aşık olurum ve çabalarım aşk insana her zaman uğramıyor.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle herkes kendi sevdiğine gider yani onu seven kişiye değil., yedekte tutmakta nedir ya ben çok yanlış düşünüyorum yü toplum değişmiş seviyorsan yedek vs diye bişey olmaz arkadaşım bir kişi bir ömürdür onun tanımı halinden memnun olmayı bilen insanlar mutludur şikayetçi olanlar mutsuz dertli olanlar dertle uğraşmaktan zaten mutsuz olmaya vakit bulamazlar.. Sevmek hiç sevmedim birisini fakat ama lakinki farklı olsa gerek sevdim mi bir kere seveceksin yek olacak sana.. Yani yok onun içinbunun için vs palavra sevmiyodur öyleyse
00 Yorumla
+1 yılKaçan kovalanır kural bu. Kız ya da erkek sevdiğini söylediğinde kaybedersin. ağır olacaksın abi belli etmeyeceksin çok sevdiğini. Seviyorum demek kafi. odun olmak da iyi değil ama her zaman da aşkım canım cicim olmaz mesaj atma iki gün özlet kendini. Olay bu kadar basit
10 YorumlaKadınlar mükemmeliyetçi bir tiptir ondan ya tipini beğenmez, ya hareketlerini beğenmez mutlaka kusur buluruz ondan en iyisine ulaşamayacağımıza hedefleniriz ve aklımızda bitirdiğimiz için onun altıyla ilgilenmeyiz. Dediğin aslında çok doğru. Sonra aşk kötü mutluluk için ona gerek yok tavırlarına takınıyoruz. Örneğin ben dersimi aldım...
10 YorumlaInsan bir şeyin kıymetini ya kazanması mümkün değil gibiyken ya da kaybettikten sonra anlıyor ama dediğin şey de başıma geldi açıkçası yetmiyor o kişinin sevgisi farklı duygular hisler heyecanlar arıyor insan sonunu o anda onu umutsuz istediği için de göremiyor zaten sıkıntı yani
10 Yorumla
+1 yılKadınlar kendisine iyi davranan erkeklerle dertleşirler ama ona kötü davrananlara da aşık olurlar. Denge böyle sağlanmış her ne kadar istisnalar olsa da. Biz kadınlar o iyi erkeği kendimize sırdaş belleriz ve o kötü erkeğe de sonuna kadar bilsek de onunla olmak isteriz. Çünkü o heyecanlıdır, o değişiktir, onda bizi çeken bir şeyler vardır ve biz bu duygudan eksik kalmak istemeyiz. Sanırım asıl sorun da hep bu adrenalin arayışımızdan kaynaklanıyor. Biz adrenalin peşindeyken gözümüz kararıyor ve o arkada kalan bizi kalbinin derinliklerinden seven erkeği göremiyoruz.
00 Yorumlaya yemın ederım dun bu cumlenın özetını kendıme dedım. Kızım salaksın sen. Bak su tarafta senınle olmak ıcın yırtınan cocuga sen ona arkanı dön gıt senı umursamayanı agzına sıcıp bırakanın peşinden gıt. Neden nedeen dıye sordum butun gun
11 YorumlaKacan kovalanir. Asla elde bildirme kendini bak sana tavsiyem %100 gittigini goster ilgini cek ondan bir anda eksikligini hissedicek ve donucek sana donmezse gel bana deki olmadi hani oluyodu?
12 Yorumla
+1 yılKadınlar bir noktada farklılık yaratan erkekler için çaba gösterirler bu farklılık gösterir sizce karakter olur birbaşkasına fizigini begenmesi olur
Genelleme yapamayız
-Her kadın serseri tiplere bakmaz
-Laubali tiplere bakmaz
-Fırlamalara bakmaz
Kadınlar sevildiklerini bildikleri anda duygusal aşama kaydederler tıpkı etkekler gibi, aşkı ne şekilde nerede ve kimde aradıgını bilen biri için bunlar önemsiz detaylar12 Yorumla- +1 yıl
Bunları kişinin bakışı etkiler neler bekledigi ne istedigi etkiler, odak noktaları degişkendir
Bak canım birincisi haddini bilmelisin. Ikincisi inan bana erkeklerde aynı taam mı? Ya son zamanlarda söz ettigim birsey söz edecegım sana. Bir sorun oluyor butun yük kızlara atılıyor. l*n önce bir kendınize baksanıza adam olun sonra bu kız boyle yapıyor deyin. Hem öylesiniz hem böylesiniz. Bir adam olun da gelin kızlara laf soylmeyin ya!
14 Yorumla
+1 yılyazdığını okumamış gibisin peki sen niye seni seven kızı sevmiyorsun da başkasını seven kızı seviyorsun biz kızlar değil sadece herkes böyle elde edemediğinin peşinden koşarlar bazıları şanslıdır ama hayat genelde bize gülmez neden hep şansızızki biz neden kimse bize bakmıyor neden kızlar it kopuk erkeklerden hoşlanıyor diye düşünme ben beni sevmediğini bile bile kaç senedir seviyorum bir çocuğu aramızda kilometreler şehirler var hatta aşk zaten ulaşamamak değil midir aşk acısı çekmiyorsan ne anlamı var ki sevmenin aşk böyle güzel aşk ulaşılmazken güzel
20 Yorumla
+1 yılKadinlar zoru basarmanin pesindedir hep.. zoru başarmak isterler.. kendisine aşık erkek ya hosuna gitmiyordur ya da yeni heyecan ariyordur.. aci cektiklerinde de vay efendim bana sunu yapti bunu yapti ölüyon bitiyom derler.. aldırış etmeyin alışmış kadinlar kendilerine aci cektiren erkeklerin pesnde kosmaya.. ama bazilari var ki gervekten aşık olduğu icin kosar o kişinin pesinden.. o seni sever sen baskasini...
10 YorumlaBu kızların değil insanlığın bir sorunu. Kimse onu seveni sevmiyor. Herkesin ulaşamadığı bir sevdiği var. Senin ulaşamadığın başka onunki başka. Herkes aşık ama kendisine aşık olana değil. Bu yüzden de herkes bir depresif halde. İki kişinin karşılıklı olarak birbirine aşık olabilmesi mucize gibi
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar ulaşamadığı Erkeğin onlara aşık olabileceğini düşünürler. Kendilerinde o gücü görürler ve kadınlar güçlü Olmayı severler. Kendilerine aşık erkekle mutlu olamayacağını düşünürler. Çünkü asıl mantık ben onu sevmedikten sonra nasıl mutlu olabilirim düşüncesidir. Ama aşık olan erkeğimde üzmek istemedikleri ve aşk acısının nasıl birşey Olduğunu tattıkları için ona da birşey diyemez ve onuda elinde tutuyor gibi gözükürler
10 Yorumla
+1 yılulasamıyosan pes edıceksın her sey bı yere kadar cekılır karsındakı kısıye ne kadar deger verırsen o kadar havalara ucar fazla gurur g*te vurur;)
11 Yorumla
+1 yılAlakası yok... beni seven insann beni sevdgn değer verdgn bileyim onun için ölürüm. Bir dediği iki olmaz.. amaa öyle biri ya yok ya bana denk gelmedi. Aşağılık kompleksi ve egosu tavan yapan biri yüzünden ruh sagligim dan oldum. brn ilgi gosterdikce noldum delisi oldu. Yani ben bu genelleme yi kabul etmiyorum
00 Yorumla
+1 yılhoşlandığımız tarda biri bizden hoşlandıda biz mi pas vermedik. bak bu durumu açıklıyım sna. şimdi kızların beğendiği erkişilerin kişisel özellikleri aşağı yukarı aynı. bu yuzden malum beya birden fazla kız yazılıyor. etrafı kız dolu olunca da bey piçleşiyor.
00 Yorumla
+1 yılUlasilamayan hedefler ve yasaklar insanlara her zaman daha cekici gelmistir :) Soyledigine katiliyorum hayatimda sadece bir kez sevgilim oldu ve hala birlikteyiz ama basima bekarken boyle bir durum gelseydi ve karsima beni seven bir erkek ciksaydi galiba ona bir sans verirdim tabi sevgisinden eminsem :)
00 Yorumla
+1 yılİnsalığın ortak hatası. deveye diken insana s. diye bir laf var ki çok doğru. İnsan doyumsuz ve hep ulaşılmaz acı çektircek şeyleri istiyo temeli bu sanırım
13 Yorumla- +1 yıl
senin hatan ne sana söyliyim mi başlarda sadece ne kadar efendi olduğun, u ilgili olduğunu sezdircek şeyler yapıcaksın ama sadece sezdirmek. başka kızlarla ilişkin pek olmicak bu arada cool olduğunu da görecek kız ve gizemli havana, aslında çok ideal bir sevgili olcağına kapılıp sana gelicek. sevgiili olduktan sonrada bütün tatlılıkları yapabilirsin işte o zaman sana öyle bağlanır ki kız
+1 yılValla bildiklerini kendine sakla, iddia ettiğin gibi bir durum yok, aynı tipte bir ton erkek sayarım sana... Sen de ulaşamadığın bir kızı seviyorsun ki, şu anda kendisini sana ulaştırmamış bir kıza öfkelisin ve o kız için şu anda koskocaman bir paragraf yazmışsın. Gerçekten sevilen bir erkek de gelsin şurada "Ben çok seviliyorum çok mutluyum " desin. Genelde "Kız bana taktı nasıl kurtulacağım dostlar yardım edin" diye başlıklar açarlar. Siz de az çakal değilsiniz hani ;)
00 Yorumlayaw he * bence cok kafaya takma sen bunları. e sende sıkleme o zmaan madem olayı cozmussun bu dedıgın sadece kadınlar ıcın gecerlı degıl erkekler ıcınde aynı durum soz konusu ayrıca senı sevenı sende severse bu ask olmaz vıcık vıcık ı ılıskı olur ask dedıgın sey baska ondada bırlıktelık yok zaten sen yınede fazla kafayı takmna
00 Yorumla
+1 yılBu yazıdan sonra fark ettim bir şeyleri. Güzel yazmışsın tebrikler.
11 YorumlaBu durumun aynısı erkeklerde yok mu yani? Erkekler de kendini sevmeyen kızların peşinde koşmasalardı eğer, bu bahsettiğin kızların yedekte tutabileceği biri olmazdı. Yani o elinin altında tutan erkekte kendini sevmeyen kızın peşindedir ve belki de kendisini seven başka bir kızı görmüyordur. Cinsiyetle alakası yok yani.
00 Yorumlanerde mal var ona takilir kizlar merak etme cevabini biz de bilmioruz :)
11 Yorumla
+1 yılAslında bunu yapan sadece kadınlar değildir, çoğu insan ulaşamadığı kişileri elde etmek ister ve onun için çabalar. Bahsettiğiniz erkekleri sevmemizin nedenide bence şudur;kadınlar kendilerini kötü tanırlar nasıl desem hep karşımdakini ben üzüyorum diye düşünür ve iyi olan erkeklerin üzülmelerini istemedikleri için onlara aşık olmazlar. O yüzden bahsettiğiniz erkeklere eğilim daha fazla olabilir. Benim düşüncem bu herkesin görüşüne saygı duyarım..
10 Yorumla
+1 yılEvet agzımıza siçan erkek daha sert erkek daha çekici gelir kızlara benim lafımı dinleyen bir sevgili istemem o ne ole karı gibi erkek dediğin sahiplenicek kural kpycak gerekirse kırıcak uzucek ama snra kendini effettiricek
10 Yorumla
+1 yılya şöyle bişey var mesela bizde erkekler hakkında aynı şeyi düşünüyoruz onlarda seven kızlar yerine veren kızlara gidiyolar kızlarda sevip acı çektikleriyle kalıyor..
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum..
cunku kacan erkek daha cazip, gizemli ve cozulmesi gereken bir sir gibi gelir bu erkekler icinde gecerli, insanlar gizemli olanlari merak eder, tumuyle sevgisini vereni cazip gormezler
10 YorumlaBencede çok haklısın. Olmuyor işte. Sana aşık erkeği görmezden gelip elinin tersiyle itiyosun ama diğer taraftan beş para etmez bir gerizekalı için yanıp tutuşuyosun. Hep böyle olmuştur ama sebebini bende bilmiyorum :)
10 YorumlaKadınlar iyi kalpli erkeklerle arkadaş olur kötü kalplilerle yatagini paylasir :)
21 YorumlaInsanlar asik oldugu zamanlar sacmaliyorlar yasin kac olursa olsun cocuk gibi davranirlar buda bir kizin hosuna gitmez. bir erkek her zaman gizemli olmali bnce oyle olursa tavlayamicagi kiz olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bana aşık çoğu erkeği düşünüyorum tipim değillerdi kabul etmedim diğerleri de öyle efendi felan da değildi şimdi onları da kabul etmedim.1 kişiyle çıktım o kadar o da ortalama bir insandı. efendilik zor geliyorlsa olmayın kızalrı da katıştırmayın ama. akılsız erkekler nerede bir yollu varsa sana aşığım senin köpeğin olurum diyor biz napalım size?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaba bu her 2 taraftada olan bişey yani şimdi cogunluk olgunluk ve heves dolayısıyla sen gönlüm dolsun ömrüm olsun dersin o havam dolsun zevkim olsun diyo nadir insanlar normal düzeyde aşkı ciddi yaratan eşitliğyle adaleyitle sağlayan allahıma şükür olsun böyle insan var hayatımda cogu Insan yasayıp gorur olgunlaşır kızı yaşayamaz hep böyle gevsek damgası yer salla gıtsın derım ben bıle geri kalan kendimizi güçlü kılıp dik durmak. . Gün gelir elbet anlarlar He gec olur He güç olur..
00 Yorumla
+1 yılBu sizdede aynı şekilde değişen bişey yok.. İşte bu yüzden seversem severim karşı taraf sevmezse çabalamam yollar açık.. Ne kimsenin varlığı nede yokluğu umrumda olmaz. Sevgime karşılık gorursem amenna gormezsem kalkarsa egosu yollar serbest..
03 Yorumla- +1 yıl
Herkese anladığı dilden konuşçaksın gormediğin değeri vermiceksin.. Kimsenin çitasını kaldırmaya gerek yok.. Herkes yerini haddini bilecek. Kız erkek farketmiyo insanına karakterine göre muamele
- +1 yıl
sana katılıyorum kardeşim. ağzına sıçarsan sendenden kralı yok.
Ben, kendi hislerimin karşılık bulduğu, ona gösterdiğim muamelenin aynısını beklerim bir erkekten. Serseri diye tabir ettiğiniz tipleme sadece lise yıllarındaki havalı popüler çocuktan ibarettir, hiçbir kızın öyle biriyle evlenmek isteyeceğini sanmam ki çıkmaya arkadaş olmaya bile yanaşmazdım. Efendi, olgun, seviyeli, kaliteli ve akıllı olan erkek adamdır.
00 YorumlaBeni gerçekten seven bni mutlu edecek erkekler var ama beni gergin ağlatan adami seviyorum ben bende çözemedm neden boyle acaba
10 Yorumla
+1 yılUlasilmaz olan zor olan hep cazip gelmez mi? Dusunsene kolayi elde etmek mi seni daha mutlu eder zoru elde etmek mi
10 Yorumla
+1 yılBu durumda olanlar sadece kızlar değil erkeklerde ayni insana s. ken yarasir diye bir laf varya cok doğru
10 Yorumla
+1 yılÇok basit, kural kaçan kovalanır zoru seviyoruz biz :) Kendimize acı çektirmek hoşumuza gidiyor... Çok kafa yormamak lazım sonuçta bu erkek içinde geçerli.
10 Yorumla
+1 yılerkek biraz cool takilmali diye dusunuyorum yapisik suluk gibi tiplere beni cok seviyo diye asik olan bir bayan daha once gormedim hic
10 Yorumla
+1 yılben öyle kızın ta... yahu beni böyle seven çıksın evlenirim onunla salak mıyım mal gibi benimle ilgilenmeyen erkeğin peşinden koşim :S
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılıyorm çoğu kız böyle ama çoğu erkekte öyle ben en sonun da beni seweni sewdim çok şükür mutluyum
10 Yorumla
+1 yılcok doğru bir soru :) bunu bizde bilmiyoruz ki bendede böyle oldu en zoru buldum onu aşık ettim kapıma kadar getirdim sonra sıkıldım ille zor olcak üzcek mutlu edeni bulsakta işe yaramıyo :) :) :) ille zor olcak
10 YorumlaSeven kişiye değer verince havalanıyor kendini bişi oldum sanıyor ve ilişki de o havayla yürümüyor o yüzden :)
10 Yorumla
+1 yılBence bu sadece kadinlarin bir ozelligi degil erkeklerde bu sekilde davraniyor kizlar seviyor erkekler kizlarla oynuyor tabi hepsi degil degisiyo bu durum kadinlardada ayni sekilde yani kisaca bu sadece kadinlara ait bir sey degil bence hem kadinlar hem erkeklere ait :))
00 YorumlaBenim sevgilim de böyle düşünüyo biraz yumuşak davranınca tepeme çıkıyosun ağzına sıçınca sesin çıkmıyo diyo
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı. Sadece kadinlara özgü bir durum degil bu. İnsanoglu imkansizi ulasamadigini sever. Ulasinca da etkisi gecer
10 Yorumla
+1 yılHer insan için ulaşamadığı şey daha değerlidir, adı üstünde hedeftir ancak bu bir ilişki için tanımlanmamalı. Kadın ya da erkek İnsanlar ve ilişkiler hedef olamaz, mantık hatası yaptığınızı düşünüyorum.
00 Yorumlaşahsen ben benim sevdiğim kadar beni seveni bulamadım.. Beni seven birini bende seversem baya güzel bir şey gerçekleşmiş olur ama ne yazıkki karşılıksız sevdalarda var sırf beni seviyo diye ona yönelmem benide üzer ama en çok onu üzer
00 YorumlaBu sadece kadinlarda degil erkeklerdede var kardeş kardeşe anlasamiyorken % 100 uyum bekleyemeyiz insanlarin empati kurarak veya alttan alarak sürdürmesi gerekiyor bunu basarabilenler mutluluğu yakalıyor zaten ^_^
00 YorumlaErkeklerde ayni degil mi? Ben oyle saniyordum da. :) namuslu, iyi ahlakli, sadik cici ve sempatik bir kiz varken seven,,, onu degilde fettan, cadi, anasinin gozu olanin pesinde kosup aglar dururlar ardindan aldatip gittiginde.:((
00 Yorumla
+1 yılbu tek kızlarla olan birşey değildir erkeklerdede vardır insan ulaşamadığı şeye daha çok ilgi duyar hatta bu araştırılmıştır evli adamlara daha çok ilgi duyuluyordur ;)
02 Yorumla- +1 yıl
evette tek kadınlar değil
Bir tek bayanlarda değil ki bu olay insana özgü bir durum ne yazık ki iyi bir insan olduğumda hep hırpalanıp dışlanırken azcık kibirli olup bencillik yapınca benden iyisi olmadı. Sanırım ulaşılması zor şeylerden zevk alıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılAynı şeyler tam olarak erkekler için de geçerli. İki cins de mazoşist olduğundan acının olduğu yere gidiyor. Neyin kafasındayız valla ben de anlamadım abi ama insanlarımızın beyinsiz olduğu gerçeği değişmiyor ne yazık ki
00 Yorumla
+1 yılSizde genellikle aynı şeyleri yapıyorsunuz. Bunu kadınlar böyle yapıyor ya da erkekler böyle diye sınırlandıramayız. Genelde çoğu insan zoru elde etmeyi amaçlar canları yanar ama eğer amaçlarına ulaşırlarsa o hissi daha başka yaşarlar.
00 Yorumla- Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat