AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hak edine hak ettiği gibi davran Kendi ölçütünü bozmadan
herkes için böyledir bu.
Ulaşması zor olan insanlara takıntı yaparız afgfg
ulaşılmayan hep daha cazipdir. Sende ulaşılmayanı sevmişsin belli ki :)
ayni durum cogu erkektede var iki kizi birden elinde tutma sanki siz cok farklisiniz
Zor ulaştığın daha çekicidir. Herkes için böyle...
Bu hayattaki acımasız bir gerçektir işte...
Verenler olduktan sonra sevenlere. yol kalır bu da bir nevi can yakıyor
Yok vallahi öyle değilim. Kim demişse yalan söylemiş :)
Ulaşılmaz olan her zaman çekicidir. Olayın özeti bu.
Birini seviyorsak ondan başka kimseye bakmadığımızdandır o. Aşık olduğumuz kişiyi seçebilseydik keşke ama mümkün değil. ;)
Ozaman benim cinsiyetimde bir problem var beni sevmeyen bir erkegi ben neden seviyimki hazir biri beni seviyosa bende onu severim heralde
bu grteb kadınlar ıcın gecerl deyıl en ıyı ornek bende var fzla lafa gerek ykk cunku yazsam roman olur
Yaz yaz sıkıntı olmaz ne kadar aydınlanırsak o kadar iyi :D
usennıyorum
Aaa paylaşım sitesi burası
sevdiğimize gidiyoruz gozumuz yuksekte değil eğer sevmediğimiz biriyle olsaydık yine mutsuzluktan dert yakınacaktık sevmediği mutlu olmadı insanla nasıl olunur ki
niye genelleme yapıyorsunuz her insan aynı degildir
Erkeklere ne demeli ya şimdikiler sevene değil verene bakıyor..
Ben beni uğraştırmayan, yormayan, karmaşık olmayan insanı severim. Bu dediğin tutmuyor yani
Kolay av'ı sevmez hiç bir Insan. Zor olsun ki, onun için yorulalım ve savaşalım. Zor olanı sev ama sevmiyorsa zorlama😉
Aynen çok haklısın bende öyleyim çünkü nerde imkansız var onu istiyorm bu yüzden hep mutsuz oluyorum
peki ya sizde hiçmi suç yok hersey sizin askınızla mı oluyor biz sevmiyosak bitmiştir zorla guzellik olmazzzzzz bu kdr.
haklısın biz üzülmeyi hakkediyoruz bizi sevenei görmeyip sevmeyenlere değer verip peşinde koşuyoruz:/
yav he he, üc bucuk yildir sevdigimi bekliyorum adam eglence pesinde. erkekler süründürmüyomusmus.
İşte o kötü erkek modeli tamda benim tasvir ettiğim gibi. Halbuki seni senden daha çok seven başka biri vardır ama sen onu görmüyorsundur. Eğer bahsettiğin kişi senin istediğin gibi davransaydı büyü bozulacaktı ve sen ona kıymet vermicektin
hayir öyle birisi yok, kimseye o firsati vermiyorum cünkü. ve ona kavustugumda "büyünün" bozulcagini düsünmüyorum.
biz kadınlar biz kadınlar biz kadınlar hemcinslerim milletin derdi biz olmus :D
Dert değil, sadece adam gibi olmak beş para etmiyor.
Benim sevdigim bir cocuk vardı 6 yıl asıktım , icten gelen bir sey bu. Sonra hoslandıgım biri cıktı beni sevdi, afalladım. Askı o kadar unutmusum ki o beni seviyo mu emin olamadım. Sutten dili yanan yogurdu ufleyerek yer misali hep kafam karısıktı
herkes için aynı şey geçerli değil erkeklerde de var öyleleri gönül sevmiyor işte
Gerçekten öyle Güzel tanımlamışın bazı kızları Ama yaradılış işte önüne geçilmiyor
Bütün kızlar öyle degil. Genelleme yapma. Herkesin karakteri farklıdır. Anlattigin durumun zıttında olan bir sürü kız var
1. si aşk saçma degil
2. si beni seven erkegi seviyorum diye uyutmam
3. ve son madde siz erkeklerde aşk yok hemen cinsellik ön planda haksızmıyım by çokbilmiş.!!
Evet cinsellik ön planda ama sinsi değiliz, baştan belli ediyoruz niyetimizi ki her kız anlar erkeğin ne yapmaya çalıştığını. Ayrıca gerçekten seven erkek cinsellik düşünmez yani kızların aksine sevdiğim için yaptım demez gider sevmediği kızla yapar.
O biraz karakter uyumu seni biri seviyo karakteri uymuyosa istemessin birinin sana uyması lazım
Hiç basima gelmedi :( genellemeler havada ucusuyor ancak tam olarak ne olup bittiginden de pek haberdar sayilmazsin ki sen!
Bir kız olarak kendimizi sevdirdiğimiz insanların bize layık olmadığını düşünürüz
Gayet açıklayıcı oldu ;)
Haklisn biz bize asik olani gormuyoruz nerde imkansiz ulasilmayacak erkek varsa ordayiz
Bu dedigin kzn tipine baglı. Demekki senn bahsettign kiz maço erkek sevio.
Zor olanin pesinden kosmak daha cekici geliyor bu genelde oyle maalesef
iyi de seni sevmiyorsa efendi olmanın, maço olmanın, aşık olmanın ne önemi var ki :)
Beni sevmeyeni ben niye seveyim eger gecmiste yasanmisliklar varsa o ayri tabi
Belki kız sevmiyordur? ve sevmediği halde çıkıp seni oynatmak istemiyordur?
Hayır elinde tutmaya çalışıyorlar mesela kimseyle çıkmamı isteme gibi
Beni seveni bin katı sever mutluluk yaşatırmm beni sevmeyen erkekle isim olmaz hatta gidip konuşmaya bile çalışmam asla.
ne yalan soyliyim haklısın ama ben beni seveni elimde tutmuyorum aksıne beni sadece benim sevdiğim sevsin
Aslinda bunun kizlarn cozulmezligiyle bilmem nesiyle alakasi yok ne kadin ne de erkek kolay lokmayi sevmez sorun bnce bu
Evet kolay lokmayı sevmez ama hiç bir erkek kendisini seven kadını süründürmez, bu konuda daha şefkatlidir ancak bir erkek bir kızın eline düşerse çoook yazık olur
yaa ben beni sevdiğini düşündüğüm inasnlarada yaklaşıorum onlar da uzaklaşıo aslında beni sven olmadığını anlıorumm sonraaaaa
hepsi hikaye sen keyfine bak koçum. kimse için bir taraflarını yırtmaya değmez
Erkeklerdede aynı durum var ama :D elde edince bitiyor gerşey
aynı sey erkekler içinde gercerlı ınsanın dogasında olan bır sey bence
siz sorun die hem siz diyomuyuz size siz nie bu kdr odunsunuz die
Çok genelleme yapıyosun hepimiz öyle değiliz ve bizde sizin için aynı şeyleri düşünüyoruz gerçekten
Kızlar ulaşamadıkları şeyleri severler. Zor olan zaten imkansızı başarmak değil mi?
Sanki erkekler kendilerini deli gibi seven kadınların kıymetini biliyormuş gibi...
Aşkın kuralı böyle, yapacak bişey yok
evet agzima sictiriyorum hep. Tum erkekler pis. Yok yok lez olucam ben
Nasıl yani :)
Sevdugunu alamazsan, alduğunu sevecesuuunn:)
bunu ben de bir bilsem :( gönül işte
Kendimizi daha çözemedikki sana tavsiye verelim :D
Erkeklerde öyle, pas vermeyen kzıın peşinden koşarlar ta ki elde edene kadar
zoru elde etmek bir bayana daha çekici gelir. ondan öleyiz ama bn fazla öyle deilimdirr :)
İnsana ulaşamadığı daha tatlı gelir
Hep bir yasak aşk tutkusu vardir mesela bende de :D
Bende çözemedim bunun nedenini 😀😀
Bir nevi stockholm sendromu:)
En iyi yorum bu :)
Deveye diken insana sken yaranırmış
Çoğu böyle yani bir tek benimki numunelik diye düşünüyodum.
gönül bu ota da konuyo bokada :D :D
Hahah :D
Biz kadinlar niye boylesiniz
Bizde size soruyoruz :D