Lisede çok bi muhabbet olmadı aramızda. Üniversiteye geçince storylerimi beğenmeye başladı. Arada yanıt atıyordu konuşuyorduk. Ben de beğenilere karşılık veriyorum arada. Geçen yine yanıt verdi konuştuk biraz. Ama benden de bir şey bekliyordur haklı olarak. Ama ne yazacağımı nasıl sohbet açacağımı bilmiyorum. Bi bahene gerekiyor. Ne yazabilirim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Lise zamanından kalma fotoğraflar var mı sende falan yaz ya da oooo x bey nabersiniz napıyorsunuz falan böyle gırgır şamata gibi düşün öyle yaz
Diyorum ya o zamanlar çok bi muhabbet olmadı aramızda. Foto nerden olsun. Gırgır şamataya geçebilmem için samimiyet olmalı bi ileri sohbet yani. Şimdilik Bi baheneyle yazmam gerekiyor. Yardııımmm
Sen korkuyor musun yazmaya
Rahat olsana öldürcek hali yok yaz geç işte
Korkma değil de ne alaka diye düşünür yani insan. Durup dururken yazsa iyi sen dicek ve biticek konuşma. Olmaz yani başka bir şekilde yazmam gerekiyor
Bu şekil düşünerek yazamazsın planladığın şey hiç bir zaman olmaz
Planlamadan yapılan şeyler daha iyi oluyor
Konuşmaları ss atsam anlarsın nasıl bir samimiyet var aramızda. Valla nasılsın ne yapıyorsun yazmam için bi ilerisi gerekiyor. Bi şekilde yazmalıyım ki ilerlesin ama o şekilde değil işte. Napıcam yaa ufff
Hacı Allah için bana çocuğun ig ver gidiyim yazıyım ikimizde kurtulalım
Bide sen nerden yazacam ona göre değişir ig mi wp mi
Pdhdogepsgs gerçekten biri benim yerime yazmadığı sürece yazamıcam gibi. İnstagramdan konuşuyoruz ya. İnstadan yazıcam yani
Notlara bişey yazarsa falan cevap ver
Notlara asla bir şey yazmıyor. Story atsın cevap veriyim diyorum uzun zamandır story atmıyor şdhdphrpdhd. Kaldım valla
Hangi takımlı Galatasaray lıysa bugün notlara bişey yazar veya st atar eğer ikisinede yazmazsa umutsuz vaka slskdmdm
Evet gsli. Maç mı konuşcaz şaka mıı pkdnfğlebdğdn. Ne diyebilirim kii
Ama atmayabilir işte yine de story falan
Sen hangi takımlısın
Buarada maç konuşmak fena akıyor yine sen bilirsin ama dldkdldm
Ben takım tutmuyorum sıkıntı büyük ğehfprhpdhd. Asla da bilmeem en sevmediğim spor futbol nett
Hacı çocuk umutsuz vaka sen daha çok umutsuz vakasın smsmsksmdm
Yaa kd9ehğdgdps ne alakaa
Hacı her şeye yok diyorsun slsksldkkd
Yok demiyorum kii bilgim yok maçla ilgili ki olması da gerekmiyor orası da ayrı. Sadece yazmak istiyorum ama garip kaçmayacak bir şekilde başlatmalıyım
Dimdik gir hacı uğraşma direk konuya gir
Ama bak o da storilerimi beğenerek başladı sonra storime yanıt attı konuştuk. Storime yanıt atınca konuşuyoruz o da diğer türlü yazamıyor çünkü o da farkında aşırı samimi değiliz henüz. Beni soğuk biri olarak görüp yazamıyor olabilir ğehcğrhğdhdz
Bunu aşmanız için arada birbirinize yazıp sormanız lazım
Durup dururken neden yazdı diye düşünüür. Bahaneyle yazsam bi kere devamı eminim ki gelicek. Konu bul banaa şdbfğheğdbdld
La ben daha kendim için bulamıyorum bende bir kıza yazacam daha ben bulamadım sana nasıl buliyim sldkdldmdm
Lebdpebğdvspsb tanımadıksa yazmak daha kolay ya da çok konuştuğun biriyse yine kolay. Ama tam arada olunca vallahi bulunmuyo yaaa. Yalvarırım bul bişi yazıyım delircem az kaldı ğehd9ehpdbd
Aşıksın çocuğa aq sakin ol dur bulcam dkskdkdkd
Aranızıda tam bilmiyorum ki nasıl
Şöyle ki normalde lisede çok konuşmazdık baya bildiğin çok çok az konuşurduk. Üniversitelerimiz farklı. Üniversiteye geçince bu storilerimi beğenmeye başladı ben de onunkileri beğenerek karşılık veriyordum. Sonra bi storime yanıt verdi biraz konuştuk. Sonraki gün ben yazdım kendi derdimden sana soramadım nasılsın ne yapıyorsun diye şimdi sormuş olayım diye mesaj yazdım biraz daha konuştuk. Sonra bi ara storilerimi beğeniyi bıraktı geçenlerde yine beğendi. Ve bir hafta önce yine yanıt attı yine konuştuk biraz. Kısaca böyle ehxphepsbd. Çok kısa oldu affet😅
Affetdirimde yani direk yazmanı öneriyorum smskdkdm
Bide çocuk hangi ilde okuyor
O il veya o üni hakkında soru sor
Sorarım o da mantıklı ama konuşma başlangıcına o da olmaz. Sohbet değiştirmek için olabilir o. Bulamıyoruz ikimizde imdat ya pdğdnxpdbs. Bir şekilde sohbet başlatsam devamı gelir gibi cidden
Kıyafet sor biraz dikkat çekici bişey bu soru hangi kıyafeti alıyım falan sor
Veya ayakkabı sor benim için bu dikkat çekici ama çocuğu bilmem
Aşırı yakın olmadığın birine gidip sohbet başlatma amaçlı şunu mu alıyım yoksa şunu mu diye sorabilir misinn? Sonra arkamdan yazmak isteyen her türlü yazar der dğhfğrbepxvdpsh
En son şey yazıcam. Şey ben de sana yazmak istiyorum ama yazacak bir şey düşünmekten yazamıyorum falan lfbfpgrpdhskd
Ben sorarım mesela hatta sana soriyim düz taban yürüyüş ayakkabısı mı fileli spor ayakkabı mı ciddi soruyorum alacam ona göre dldldkdmdk
Örnek foti görsem seçebilirdim ama böyle biraz zor olur gibi
Tahmini salla bişeyler
Fileli diyim o zaman pdbxpdpdhd
Onu alayım o zaman skskdkdk
Ğdbpfvepsbdos manyak mısın yaa. Ama ya diğeri daha güzelsee
Sonunu düşünen kahraman olamaz reis dldkdkdk
Ya hacı kafa dengi kızsın yaz direk açarsınız konu bence
Bence de kafa dengi biriyim ama o bu yönümü asla göremedi henüz prhdphepshs. Seninle daha çok konuşmam şokunu atlatırsam problem yok şrbdpegdohs
Niye şoka giriyon ki benle daha çok konuşman normal ben pek susmam çünkü
O kaybeder sen değil bırak Allah ından bulsun skskdkkd
Demekki sorun bende değil onda😂. Konuşmak mı istemiyor anlamıyorum ki. Ama öyle olsa neden yazsın ki
Belki istemiyordur bilemeyiz ama istemiyorsa niye beğeniyor st lerini
Sadece beğenmiyor bazılarına yanıt atıyor konuşuyoruz pevdpehsphs şaka gibi yaa. Ya da sorun bende onla yazışırken gerilip sohbeti bitiyorumdur falan. Bilmiyorum ya da artık benden de bi şeyler bekliyo
Sen şimdi niye kendi kendini geriyorsun bak bende gerilmeye başladım slskdkdmmd
Şsvxpsgğsvsk sen niye geriliyon. Şey dicem artık gerçekten az kaldı. Şey ben de sana yazmak istiyorum ama yazacak bir şey düşünmekten yazamıyorum falan ğehfphepshdh. Ay rezillik
Kuzenimde diyo bırak öyle bir şey varsa bile biraz çabalasın. Ama benden de bir şeyler bekler haklı olarak
Ay rezillik mi slskdkdk
Hacı sen niye bu kadar ay veya ya falan kullanıyorsun skdkdkdk
Normalde bende çok aq kullanırım ama belki sev sevmiyorsundur veya rahatsız olursun diye kullanmıyorum
Ldvxpbspsbsşs hiç farkında değilim. Kullanırsan kullan aq fark etmez ldvcpbsğsbls
Reis konuşma çok güzeldi eyw sonra devam ederiz konuşmaya benim şimdi çıkmam lazım maçı izlemeye gitcem bide kutlama falan biraz ağır Galatasaray lıyızda 😎
Ooooo hadi bakalım. O da yenilirse geçmiş olsun falan demeli miyim ya da yenerse bi şey desem mi ama ne pegdodksjs
Sen bekle ben sana ne yazacağını derim kslsmdmd
şsbxpgspsbsk sonuca göre tamam
Story atmıış açmadım daha pevdpehsphs. Kesin maçla ilgili. Bir şey yazıyım mı bilemediim. Saçma mı olur acaba ya
Offf yaa maç atmamış tabiki de. Geçmiş olsun bu arada sana da. Yine yazamayacağım. Birinin düğününü atmış yine kaldım pe püff
Çok şükür bugünde yenildik :)
Aq ya çıkdırcam ha sinirden
Yaw Allah için burada dm yeri falan yokmu ya ben burada yanıt yerinden yazmaktan sıkıldım smsmdmdm
Ğdbpdbspsb var deniyim dedim ama mesaj atamıyorum sana
Takipleşmemiz lazım galiba
Bekle halletcem ben
Beni takip etsene ben edemiyorum seni
İstek attım kabul et
Fake bi Instagram hesabım var jfğegdpvd onu versem her şey daha kolay olabilir
Tamam ver
Bu arada kimseye fake hesap da olsa vermiyorum bu konuda da ilksin hadi yine iyisin he ğehdpehpshs
👉kullaniciismi_._
Eeee noldu bulamadın mıığ
Yok eve geçiyordum ondan yeni geçtim eve işte
0 takipçi falan var omu
Aynen o. Yardım ett ephdpegdkd. Dedim ya düğünden bi story atmış diye. Neyse onu geçiyorum ona bi şey yazılmaz. Bir tane daha story atmış kucağında küçük kız tutmuş onu. O storysine yanıt mı atıyım şöyle yaa çok tatlıı maşallah diye yoksa beğeniyim mi. Napıyım sencee
İg geç istek atcam herhalde sensindir
Naber nasilsin falan
İşte öyle yazabilmem için biraz samimiyet olması gerekiyor aramızda. Bir sonraki aşama o. Şimdi Bi bahaneyle yazmış olmam gerekiyor ama nasıll🥲
Nabersin yaz
İşte öyle yazabilmem için biraz samimiyet olması gerekiyor aramızda. Bir sonraki aşama o. Şimdi Bi bahaneyle yazmış olmam gerekiyor ama nasıll🥲
Story koy o cevap versin
Onda da hepsine yanıt atmıyor ki. Neye cevap vereceğini kestiremiyorum. Yardım edinn
Hayvan gln koy veya neye ilgisi varsa genelde
falan *
Hayvan koyunca sadece beğeniyor. İlgisi olan story daha geçen attım bir daha yanıt vermeyebilir. Offf ikilemde kaldım resmen yaa