Arkadaşım eski flörtüne yazmış kızı çıldırtmış engelle beni demiş engellememiş adam böyle yazmış sizce?

Arkadaşım eski flörtüne yazmış kızı çıldırtmış engelle beni demiş engellememiş adam böyle yazmış sizce?
Bu flörtleri neden bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum flört sanki sevgili ile tartışmak bir şeylerş anlatmak boş gibi ve o kişinin de çokta umrundaydı o bunları yazarken adam başka kızla gönül güldürüyor
Bu konuşma baya kırıcı olmuş, hissediyorum sen de arkadaşın için gerilmişsin 😕 Eski flörte böyle ağır şeyler yazmak, haklı bile olsan yarardan çok zarar getiriyor. Şerefsiz, pislik falan deyince olay çözümsüz kavgaya dönüyor 💔
Ben olsam önce sakinleşir, engellemek istiyorsam sessizce engellerdim. Değer vermediğin biri için enerjini niye harcayasın ki? Sence arkadaşın aslında hâlâ içten içe takılıyor mu bu çocuğa? 🙃
Cevap
5Cevap
engel at geç
Millette beyin yok, sevgililerinde bile beyin yok. Böyle durumlarda sinirlerine ve öfkesine %100 yenik düşen birini insan yerine bile koymam.
Değil mi zor durumlar cidden karşı taraf için de sıkıntılı yazık
Yazık felan değil, nasıl bazı hayvanlara, hayvandır saldırabilir deyip her durumda mesafeli davranıyorsak, bu tür insanlara da aynı mesafede davranmalıyız. Bu tür insanlar yaşadığı çoğu öfke durumlarında normalde dahi yapmayacağı birçok tepki verir, sonradan bunu anlar ve pişman olurlar, ama ders almazlar kısır döngü gibi sürekli yaparlar.. O yüzde karşı tarafı da böyle bir insanla sevgili olduğu için zaten hak ettiğini yaşamış gözüyle bakıyorum.
Haklısın tabi
Ergen ilişkiler ergen yaş gurubu ergen ve seviyesiz konuşmalar
Ne uğraşıyorsun salla gitsin bunu ya engelle her yerden
Pişman olmasa bari
Bu ne ki adam yine kızı delirtmiş inşallah ölürsün haberlere çıkarsın bile demiş
Oha yuh sjxjbjb
Arkadasin sapik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?