Bize " Abi " diyen kızı nasıl tavlayabiliriz? Sizce bu işin oluru var mı?

Üniversitede okuyorum ve özel bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurdun altında birkaç tane kafe var ve o kafelerden birinde yakın zamanda benim yaşlarımda bir kız çalışmaya başladı. İlk gördüğüm gün biraz etkilendim. Aslında ağzım çok iyi laf yapar, ama atlattığım bir travmadan dolayı uzun bir süre içime kapanmış, neredeyse hiç kimseyle iletişim kurmamıştım. Şimdi ise o kıza yürümek istiyordum, hatta bu akşam sırf o yüzden yemeğimi hızla yiyip kafeye indim. Siparişimi başka bir çalışana da verebilecekken o kızın müsait olmasını bekledim. Ayrıca tezgahın yan tarafında, biraz ileride 1 tane boy aynası var ve o arada " Yüzüm temiz mi, saçım nasıl duruyor? " diye birkaç kez aynadan kendime baktım, zaman geçirmek için dedemi aradım. Kız müsait olunca gidip ne istediğimi sorduğunda sohbet konusu açmak için " Siz nasıl bir şey önerirsiniz? " dedim, o da " Yani ben sert seviyorum " dedi; ama kız bana " Abi " diye hitap etti; ama sanki önceki günlere göre daha samimiydi. Ama bana " Abi " demesi beni biraz üzdü. Yanında 1 tane de erkek çalışan vardı, ama o bana karşı daha resmiydi ve " Abi " vb. samimi hitaplarda bulunmadı. Ben kafeden çıkarken kızla o çocuk bulaşık yıkıyordu. " İyi akşamlar " dedim, kız samimi bir şekilde" İyi akşamlar abi " dedi, yanındaki çocuk da ters ters bakıp " İyi akşamlar " dedi. Sizce o kızı tavlayabilir miyim, nasıl tavlayabilirim?
Bize " Abi " diyen kızı nasıl tavlayabiliriz? Sizce bu işin oluru var mı?