Nereye gitsen, devamlı konum isteyen biriyle sevgili kalabilir misin?

Nereye gitsen, devamlı konum isteyen biriyle sevgili kalabilir misin?
Çok fazla kıskanç bir insanla evlilik olmaz.
Sevgililik bana göre değil. O yüzden her iki tarafında birbirinden vaz geçmeleri her zaman muhtemel bir durum. Ciddi ilişkilerde olan insanlar zaten yaşantılarına dikkat eder. Karşı tarafında kendisi gibi olmasını ister. Yani her iki tarafında başkalarına karşı arkadaşlık mesafeleri, iffet konusundaki hassasiyet, helâl ve haram noktasındaki kişilere mesafen. Bu Kadın ve Erkek için de geçerlidir.
Onunla aynı adımları atabiliyorsan ortada güven ve sadakât diye bir sorun kalmaz. Bunlar ciddi bir ilişki başında konuşulacak konular. Yol bundan sonra başlar.
Hayır tabii ki böyle bir insan hastalıklı insan demektir öyle bir saçmalık var mı, oldu niye mesaj atmadın neredesin tuvaletteyim konum at. Banyo yapıyorum konum at annemle beraber oturdum konum at, misafirliğe gittim konum at.
Oldu olacak bir de tepeme drone taksın takip etsin öyle bir saçmalık mı var? Böyle ilişkide ne yaşadığını bilmeyen devamlı güvensizlik yapan kişilerle olmaz.
Ya güvenini kıracak şeyler yaşadığı için istiyorsa
Ben zaten güveni kırılacak bir şeyler yaptıysa o ilişki sonuna kadar gitmez bir yerde patlak verir çünkü Güven bina temeli gibidir binanın temeli sağlam olmazsa o bina eninde sonunda yıkılır ya da kolonlardan biri gittiyse o yine o bina eninde sonunda gider
Doğru
O yüzden zorlamayacaksınız bu sadece aşk olarak demiyorum yanlış anlamayın arkadaş ilişkisinde de böyledir birisiyle bir şeyleriniz koptu ise eskisi gibi olmuyor, yakın zamanda buradan bir arkadaşım beni hayatından çıkardı ve şunu gördüm 3 gün önce birinin arkasından dedikodusunu yapıyordu şu anda o insanla kanka
21 yıllık hayat arkadaşından kazık yemiş bir kadınım ben, bu saatten sonra kimsenin golü dokunmaz bana 😅
Heyt be Rüştü Reçber gibi kadın 😅
nasıl oluyor o. bir yerde buluşacaksınız ve senin bulunduğun konumu yanına gelmek için istiyorsa bu olabilir neden olmasın ki. başka bir amaçla mı konum istediğini kastetiyorsun.
Hayır öyle değil sevgilisini takip etmek için gittiği yerleri kanıtlaması için falan
o güvensizliğe girer. öyle hoş olmaz ki. zaten güvensiz bir birliktelik ilk baştan kaybetmiş demektir. birlikteliklerde güven ve sadakat olmalı yoksa olmaz
Katılıyorum
Yapamam , bu bir zaman sonra bir kafesteymişsin gibi bir his bırakır. Kendimden bile şüphe ettiren bir hale getirir. Her gittiğim yerden konum atmak çok abırtı. Sevgili olduğun halde bu şekilde olan biri evlenince tahmin dahi edilemez.
Abartı *
Cevap
21Cevap
Atmak mesele değilde bence bu abartı. Yani güvenmiyorsan sevme bu kadar. Abartıya kaçmaya gerek yok.
Babam sormuyor elin sknden ineni kim oluyor da soruyor?
Bir zaman sonra beni boğar. Dayanamam. Bana güvenmesi gerek.
Hayır oldu olacak uydu kamerası ile takip etsin o az gelir 😃
Mutlaka güvenini sarsacak bir eylemin olmuştur. Aksi halde bu istek normal bir istek degil.
Paranoyak olduğunun belirtisidir aslında. Yapamazdım. Darlanırım.
Özgürlük insanın doğasında yaratılışında olan bişeydir, hiç kimse esaret altında yaşamaktan mutluluk duymaz...
Kalamam valla güven bir ilişkide çok önemli güvenmek isterim güvenilmek isterim. Bu zaman'da zor tabi bu yüzden sevgili olaylarına ara verdim. güvenilecek kadın erkek bulmak çok zor
Eğer birbirimizi çok seviyorsak ama gerçekten kitaplardaki gibi bir ilişki aşksa olur.
Bulabilcegi tek yer var mahalle 🤣
En temiz erkek net 😄
Keşke herkes senin gibi düşünse Adanalı olmandan kaynakli olsa gerek 😀😀
Adana'da yaşıyorum ama yukarı tarafındayım şu elit kesimden, yani bunla alakası yok. Mahalle kültürüne sahip erkekler harbi erkeklerdir delikanlı erkeklerdir bunu iyi biliyorum
Allah'ına olurum senin ablaaaaaa cansinn
Kurban'ı unutmuşsun bir an Allah'ın olurum dedin sandım 😂 sağol 🙏🏼
Hahahahhahaha allahina kurban dicektim son anda ölürüm diyim dedim hayırlı günler 😀🤗
Hm anladım. Sana da hayırlı günler 🙂
O neymiş ya öyle? Yok bide gps taktıralım tam olsun 🤮
Demekki güveni sıfır.
Asla olmaz ugraşamam öyle canım
Hayır
Katil olmak için güzel bir gün
Saçma bir durum. Asla yapılamaz
Zor ya darlayan sevgilinin özgüveni yoktur bence
Ağzına s…çarım onun.
Profil gercek ise ben resme bayıldım
Teşekkürler
Sizi tanimayi ve sohbet etmeyi cok isterim yeni uye oldugum icin yazamiyorum siz bana o. zelden yazar misiniz
Ben yazıyım mı sana özelden semih
yapmam
Yapamam
Direk engelle vakit kaybetme
Yapilmaz
yapamam
Ne ara sevgili yaptın sen
Asla :D
hayır
Yaparım..
başımdan atarım
Yok deve