Eğer bu durumu sana sen soylemeden önce ve herhangi bir şüphe faktörü olmadan önce söylediyse düşük bir ihtimalle isletmis olabilir ve sana küçük bir şaka yapmış olabilir ancak
Anladım sanırım sen söylemeden direk bu durumu sana anlattı, o halde sen olduğunu anlamış olma ihtimali var gibi ama konu hakkında net bir yorum yapamam
kadınları gerçekten anlamıyorum hem sen ayrılmışsın hemde yaptığı hareketi sorguluyorsun. ya relax ol hayatına devam et. erkek bu yarın boşta kalır engeli kaldırır. erkek fazla derin düşünmez. o an sinirlenmiştir sana engellemiştir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Engellerim çünkü görmek istemem.
Unutabilmek için mi
öfkeyle engellemiştir sevgilimden biliyorum. Ama seviyorsa engellediği gün de açar sıkma canını :)
Engellemek eski mesajlara falan bakmamak için birnevi psikolojik kalkan gibi
Yazmamak için de olabilir mi
Evet öyle
Ama ilk ayrıldığımız da öyle yapmamıştı
3 kere denedi tekrar falan uğraştı barıştım
3. Denemesinde barıştım ama sonra da tekrar ben ayrıldım ve engelledi her yerden
İşte tekrar tekrar hüsran olması bıktırmıştır
Kaldırır mı engeli sence
Hayır ama 3 kez baristiktan sonra soğumuş olma ihtimali aşırı yüksek
3 kez barışma değil
3 kere denedi üçüncü de affettim
O zaman sinirlenmiştir yani çocuk oyuncağı değil olay barisip barisip ayrilmak doğal olarak ofkelendirmistir
Engeli açmaz iletisime gecmediginiz sürece de kaybetme riskiniz hızlıca artar
Bişey demicem Allah’a emanetsin diyip engelledi her yerden
Yani burada haksız olan sensin yazıp şansını deneyeceksin veya er ya da geç tamamen kaybedeceksin olay bu
Haksız ben değilim ki
Fake hesaptan işlettim ve o hesapla konuştu
Bana da bunu anlattı
Fake kız hesabına yürüyüp daha sen bu olayı yüzüne vurmadan sana söylediyse o zaman sen olduğunu anlayıp isletmis demektir
Fake hesapları anlamak aşırı kolay özellikle teknoloji bilgisi varsa
Anlamadı benim olduğumu
Numara falan istedi arkadaşımın numarasını verdim Wp ye geçtiler falan
Eğer bu durumu sana sen soylemeden önce ve herhangi bir şüphe faktörü olmadan önce söylediyse düşük bir ihtimalle isletmis olabilir ve sana küçük bir şaka yapmış olabilir ancak
Ancak eğer böyle değilse ki yüksek ihtimalle değil o zaman sal direk onu
Bilmiyorum
Fakeden buluşmaya falan çağırdım onları da anlattı bana
Anladım sanırım sen söylemeden direk bu durumu sana anlattı, o halde sen olduğunu anlamış olma ihtimali var gibi ama konu hakkında net bir yorum yapamam
Kızdırmıştır çok kötü bitmezse enegellemem sadece numara silerim ben
Tek beyler değil, bu tutum, kafada bitmişse görmemek, yok saymak icindir genellikle.
ben engellemem
Engelleyenler neden engelliyo yazmamak için mi
sinirlendirmişsin herhalde. tamamen görmemek için
ona yazma ihtimalin olmasın diye
Yazmayacağımı biliyor zaten ki ayrılan benim
hm o zaman değişik tepki
Yazmamak için olabilir mi
kadınları gerçekten anlamıyorum hem sen ayrılmışsın hemde yaptığı hareketi sorguluyorsun. ya relax ol hayatına devam et. erkek bu yarın boşta kalır engeli kaldırır. erkek fazla derin düşünmez. o an sinirlenmiştir sana engellemiştir
anladım o zaman
Bi de fakeden işlettim ben bunu
Boktan bir haber almamak iÇin 😂
Ayrılmış işte ondan başka sebep arama
Neden
Tamamen bittiğini anlaması için
evet