Böyle bir kıza ne halin varsa gör diyip sırtınızı dönebilir misiniz?

Böyle bir kıza ne halin varsa gör diyip sırtınızı dönebilir misiniz?

Siz sanıyorsunız her şey tip mi? Yani ben çok yakışıklı erkek arkadaşım vardı karakterini beğenmemiştim yıllar önce bıraktım. Kendinizi vazgeçilmez sanmayın kimlerden vazgeçtik biz..
Ağzınıza sağlık
@Derbeder3838 teşekkürler🙇
Rica ederim çok güzel yazmissiniz
@Derbeder3838 mesleğim gereği galiba, güzel gören gözler 🍀
Hayırlı geceler teşekkür ederim
@Derbeder3838 rica ederim , size de ✨
Teşekkürler 😊😊
@Turk0306 Teşekkürler 🙏
Kadınları gözlerinin güzelliğiyle ve bacak aralarının şişkinliğiyle anlamaya çalışan canım hem cinsim genelde uzun kalın ve tuzlu bir hıyar yerler... Sonradan akılları başına gelir...
Kişiliğini tanımadan bir şey diyemem. Çok değerli de olabilir 5 kg su 100 tl satılan fake bal da olabilir.
Şimdi şöyle ben kendi adıma konuşayım artık güzellikten ziyade ilişkinin sağlığına bakıyor herkes
Ben böyle güzel bir kıza güven vermek için tüm fedakarlıkları yapsam ve buna rağmen bana güvenmiyorsa karşılığını alamazsam kibarca Yollarımı ayırırım net söylüyorum
Terk edilmenin, sevmenin, aldatılmanın tiple, vücutla alakalı olduğunu sanan bir kafa zaten hep duvara toslar. Karşı taraf için de hayal kırıklığı olur.
Güzellik dediğin şey sadece dış görünüşle sınırlı değil ki! Birini terk etmek ya da hayatında tutmak, sadece görünüşten çok daha fazlasına dayanır. 🌀 Karakter, samimiyet, frekans uyumu… Bunlar olmazsa dış güzellik bir süre sonra anlamsızlaşabiliyor. Tabii kimse kolay kolay “ne halin varsa gör” demek istemez ama insan, kendine uymayan bir ilişki içindeyse güzellik bile kurtaramaz. 🌈 Sence?
Cevap
238Cevap
Eden engelli birey düşünsün aynaya bak ve bu güzelliği degmeyecrk biri için sakın ağlatma olur mu sen çok değerlisin canım🥰
Benim için guzellik degil karakter onemli
beni sevmiyorsa evet terk ederim.
Daha güzeliyle oldum, bitirdim. Tip çok önemli olmuyor bazen.
Niye terk edemesin? ingiltere prensesi mi bu kız 😀
İstanbul Avrupa güzeli
Evet ederdim çünkü insanlar vazgeçilmez değildir. Adriana , beyance , shakira , Rihanna gibiler terkedildi aldatıldı yani ve daha Dünya güzelleri ülke güzelleri terkedildi. Kimse kimse için değerli değil canım oyuzden mlsf. Bu sorunun cevabini ben de aldım tecrübe ederek oyuzden mlsf insanlar kendilerinin yaşadıkları duygular ile ilgilenir seninkini umursamaz.
Allah var güzel kız ama daha çoooookkk önemli şeyler var kafa yapısı birbirinden etkilenmek gözlerine bakınca bişeyler hissetmek bunlar sadece güzellikle olmaz
Bir erkeğin bir kızı terk etmesi o kızın güzelliğine bakmıyor evet tatlım çok güzelsin ama erkekler böyledir bu işler yüze veya fiziğe falan baksa dünyanın en güzel kadını ödüllerini almış veya internete dünyanın en güzel kadını yazınca çıkan tiplerin bile hayatında hiçbir zaman aldatılmaması veya terkedilmemesi lazımdı ne yazık ki öyle değil herkes eninde sonunda içe bakıyor
Güzellik/yakışıklılık her şey demek değil. Oturup bir çift muhabbet edemiyorsan, tartışıp şakalaşamıyorsan bir yere kadar sürer✍🏻✍🏻
Böyle bir kıza değil gerçekten değer verip sadık olan Ailesine ve çevresindekilerin değer veren Karakterli hiçbir kıza yapılmaz Yapan ahmağın tekidir
Gözler lens mi? Hem de o kadar abartılacak bir güzellik de değil, yolda gördüklerimin yarısı bunun kadar güzel olur böyle kocaman duran bi renkli lens taksa
Tip değil karakter ve davranışlar önemli. Terk edilmeyi hak etmişse Bay Bay Güzelim 👋👋 Terk ettikten sonra da şeytan namaza dursa asla geri dönmesine izin vermem.
Kızın yuzu ve fiziği güzel ama huyu onemli atalarımız boşuna dememiş güzel yüze 40 günde doyar ama güzel dile 40 yıl az gelir diye, sen güzel gülüsün ama huyun nasıl acaba 🤔tanimak gerek
Niye böyle olunca terk edilmesi imkansız bir hal mi alıyor anlamadım Bu ne saçma bir soru :) birinin güzel olması ya da yakışıklı olması onu terk etme sebeplerini örtmez. )
Başkasına aşık olduğum için direk evet demeyi düşündüm ama aşık olduğum kişiyi unutup bakınca yani terk etmem ne olursa olsun bide aşıksam s*keyim dünyayı asla!
Gönüller, karakterler, kafalar, hayatlar denk olmadıktan sonra alemin padişahı olsa erkek kız fark etmeksizin yürümez
İletişim özürlü çağ olmuyor
Peri gibi maşallah 🧿
Seni hak etmiyor. Seni sevecek olana kalbini sakla. Ama ona değil.
Tatlım güzellik/ yakışıklılık bir yere kadar insanın karakteri bakış açısı uyumlu olması da çok çok önemli
Bazı kadınlar kendi güzelliğine kapılıp ya da öyle zannedip benim gibi birisi nasıl bırakılır diye kendilerine sorar dünyanın en güzel kadını da olsan çirkin de olsan görsellik bir yere kadardır önemli olan karakterdir.
Her şey tip değil bu arada ben mesela aşırı güzel bir kız da gördüm ama sevgilisinin başının etini yiyordu yani kimse uğraşamaz böyle tiplerle güzellik tek yetmiyor
Hiç bir kızı terk etmek erkeklerin haddi değil ama fotodaki kız da bulunmaz hint kumaşı değil edilir niye edilmesin.
Tipiyle bağımsız olarak eğer şiddetli geçimsizlik varsa anlaşamıyorsak ederim huzur yerine dert veriyorsa ne yapayım güzelliğini
Ben demezdim durduk yere çünkü kız güzellik algılarıma uyuyor ama belki hareketleri soğutur orasını bilemem
Zahirde olan mühim değildir, önemli olan batındır. Bir insan terk edilmemelidir. Çünkü insan hassas bir ruhaniyet taşır.
Akdenizli genetiğine sahip güzel bi kızmış. Terk etmem için yeterli sebepleri oluşturduysa terk etmesinide bilirim
Karakterinde sorun varsa tipi umrumda bile olmaz isterse dünya güzeli olsun.
Yalan söylerse, sadakatsizlik yaparsa, kötü biriyse anında terkederim
Anlamadığın konu bu ne kadar erkekler ( ciddi düşünenler) güzelliği ön planda tutup huzurlu ortam isterler güzellik sadece etkili olmuyor tek başına
sence her şey güzellikmi dünyanın en güzel kadınıda olsan terk edilebilirsin önemli olan karakter ve ilişki uyumu
Yavrum biz ne güzelleri gözü yaşlı arkamızda bıraktık, bi bilsen bu karıyı düzenli olarak her hafta terk ederim
Kız güzel ama sallaak ise, zeka olarak beni kaldırmıyorsa güzelliğine bakmam bile, umrumda olmaz yani güzelliği.
Güzel olması yetmez.
İnsan olması.
Resimler anlıktır.
Fakat yaşananlar ve söylenenler bir ömür peşimizde bizimledir.
yüzü güzel olduğu gibi karakteri de güzelse ben bu kızı kaçırmam evlenirim yıldırım nikahı kıyarım
Tamam güzelsin, belki sınırları zorlarsın ama sınırı aştığında herkese denilebilir, çok da zor olmaz.
Evet tabi, hak ettiyse herkes terk edilebilir. Güzel olsa bile.
Not. Cevabımı lütfen kişisel algılamayın, saygılarımla.
Tipten daha önemli şeyler var. Anlayış ve değer gibi
Karakterinde sorun varsa diş görünüşü beni bağlamaz
Toxic anlayışsız biriyse güzelliğin hiçbir önemi yok
Adriana lima aldatıldı çok ta şey yapayın güzel kız diye ehline düşecek diye bir durum yok
Bende cevap vereyim djskjss kötü ve pis kalpli biri ise döner giderdim
bişey yapmazsa etmem de, ne güzelleri terkettik, vurucu kısım o değil ;)
kızın güzelliğine göre hareket edilmez karakteri önemli
Evet o kadar bunaltmış demek ki güzelliğini görmem bile
Foto sayesinde erkeklerin rahatlamasina sebep oldun kardeş 😂😂😂
Güzel bir kızı terketmişliğim var, bunun güzellikle ilgisi yok.
Tipe bakılmıyor bu konularda. Adriana lima bile aldatıldı
Kafasının içi boş şeylere çalışıyorsa, beş dakika bile katlanamam
Eğer haklı bir sebebim varsa öyle bir kız değil ondan bin kat güzeli gelse bakarım yoluma
Tiple ne alakası var karakter önemli? ilgi kasmak icin ne yapacagınızı sasırdınız
Kimse vazgeçilmez değildir naptinda gitti olay ney
Kız çok güzel ama her şey tip değil bazen yaşananlar o güzeli en çirkin yapar
Huyu suyu kötü ise evet bazen her şey güzellik değildir
Ne yaptığına göre değişir. Güzel bir kız ama herşeyi kabul edecek değilim.
Yüzü güzele 40 günde gönlü güzel olana bir ömür boyu
her şey güzellik değil belli şeylerde sınır aşılmışsa ya da her konuda zıt gidiyorsa terk edilir
Bunun için birden fazla sebep olabilir
Karakter önemli tip değil o kadın aldatsa terkedilmez mi simdi
Bak ya edeni şöyle dovelim biz seni neden üzer ki 😊 masalalh
Huyu kötüyse enerjiler tutmuyırsa isterse dünya güzeli olsun farketmez
Tipin önemi yok ki, önemli olan karakteri, karakter olmadan da bir halt olmuyor
Yeteri kadar kıskanç, kısıtlayıcı , psikopat ve manyaksa evet ederim
öyle pek bi albenin yok, başka özelliklerini öne çıkart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?