Ben sana samimi bir şey söyleyeyim mi benim artık hiçbir insana güvenim kalmadı, ister görüldü bilgisi açsın ister kapatsın ister ikinci numarası olsun ister gerçek numarası olsun benim hiçbir insana hiçbir kadına güvenim kalmadı.
Çünkü bu hayatta kime güvendiysem kime dürüst doğru dediysem muhakkak bana bir yalan söyledi, p benim de yalan söylediğim insanlar oldu yalan yok ama doğruyu söyleyeyim mi zerre güvenmiyorum artık kadınlara asla gerçekten seviyorum ölüyorum diyen birisi bile acaba bir gün ne zaman yamuk yapacak diye bekliyorum o yüzden yok yani.
Evet ben devam ederim.. zaten sevgili olduğum kadına da güvenirim bu konuda.. hiç bir şekilde şüphe bile duymam.. bu yüzden de sorun etmem ama benim her zaman açık kalır. çünkü görülü ya da görülmedi bilgileri ile ilgilenmiyorum yani zaten işim yoksa direk cevap veririm işim varsa da karşımda ki kişiye sonra açıklarım bunu beni yanlış anlamaz ya da trip atmaz
Mesajlara geç cevap veriyorsa , söylediği bahaneler beni tatmin etmiyorsa ben yengeç burcuyum şüphenin temsilcisiyim 😂 hemen şüphe duyar dedektif gibi araştırmaya koyulurum 😂 böylede gıcık bir insanım işte 😂
Güvenmediğim biriyle zaten flört etmeye de başlamam. He belki ben güvenirim ama yanılıyor olabilirim o ayrı ama güvenirsem son görülme okundu konum vs hiç takılmam. Güvenmezsem zaten takılacağım biri olmaz 😂
Güvenmeyeceğim insanla beraber olmayı tercih etmiyorum ve bu tarz bir şeyden de güvensizlik yaşamam. Ki ben de çoğunlukla görüldü bilgisini kapalı tutarım. Ama bu aldatma niyetiyle yapılmış bir davranış değil 😅
Benimde görüldü bilgim kapalı ama insanlara bazen cevap vermek istemediğim için kapattım. Görüldü bilgisi kapalı olması birine güvenmemek için bir neden değil benim için