Asgari ücret maaş alan biriyle beraber olur musunuz?

Sevgi her şeyin üstünde midir?
#Raskolnikov
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Asgari ücret maaş alan biriyle beraber olur musunuz?

Sevgi her şeyin üstünde midir?
#Raskolnikov
Genç kızlar, sevebilir ama 25 yaş üstü çoğu kadın, ekonomik statüye bakıyor. Mesleğine, ne iş yaptığına, ne mezunu olduğuna bakıyorlar. Ona göre sevip, sevemeyeceğini belirliyorlar. Şimdi istisnalar olacaktır. Bu istisnalar da ise, erkeğin, ağzının laf yapması, kadını etkilemesi, yakışıklı, bakımlı olması, girişken olması gibi, erkeğin kabiliyetinden dolayı sevebiliyorlar.
Evet ben severim. benim için sevdiğim kadının mesleği ya da kazancı önemli değildir birbirimizle uyum için de olmak zaten yeter de artar bile.
Sevmem o para arabamın mazotuna yetmez
Severim ama evlenemem sanırım
Rica ederim
Cevap
5Cevap
Bu tür soruları görünce cidden çok üzülüyorum gerçekten herkesin önceliği para olmuş sanırım kırıcı bir durum sevgiyi parayla ölçmek
Bugün bir video gördüm de ondan sormak istedim..
Hacı sevgi falan yok bu devird e herkes ihtiyaçları için birbirinin yanında ister acun ol ister asgari ücretli bak adam zengin yanında kaç senedir sabit duran bir kadın var mı biri kaçıyor biri geliyor
Ne var bu küçümsenecek bir şey mi
Yanlış mı
Herkesin hayali maddi beklentiler mı olmak zorunda
Kalbi asgari seviyede sevmiyorsa sorun olmaz iki kişi çalışır gerekiyorsa.. Para her şey değil..
İnsan olduktan sonra gerisi önemli değil helal kazanç herşeyin üstündedir
Sizin gibi düşünenler ile neden tanışamıyorum neden denk gelmiyor bana anlamıyorum
@Garip_arzulu bana da hep dengesiz yalancılar denk geliyor merak etme denk düşmüyor hiç kimse
Yok yahu ç bazılarının gerçekten kısmetı var en uyumlu olanı buluyorlar bir bana hava gazı var bu yaşamda
@Garip_arzulu kara bahtım kör talihim diyorsun :)
Kör talihe razıyım benim ki daha beter gökten et yağsa et talihsiz olana kemik düşüyor bana o da yok 🥹🥹🥺
@Garip_arzulu iyi düşün iyi şeyler olsun 😌
Düşündüm sonra tekrar düşündüm eeee olmadı😳
@Garip_arzulu zamanla zamanla hemen olmuyor :)
Zaman mı? Ömrüm kum saati ⏳ misali geçiyor kum taneleri hızla aşagı dökülürken ben herhan ölüme daha çok yaklaşırken mi? Zaman çok değerli bir hazine tutulması imkansız kıyöetini bilmek gerek ben bilmedim geç fark ettim gayrı daha fazla beklemeye takatim yok
@Garip_arzulu herkesin bir kısmeti vardır vakti gelince seni bulacak tevekkül edip beklemelisin
Ha o işler öyle olmuyor. Tanrı Hacer’e 2 dağın arasında 7 tur koşmadan toprağı eşelemeden suyu vermedi değil mi? Emeksiz armut pişip ağıza düşmüyor
Evet. 14 yıldır asgari ücretle çalışan bir adamla evliyim
Benim sevgim karşımdakinin maaşını endeksli değildir...
Maaşı veya işi olup olmaması önemli değil benim için.
Hayatta her şey olabilir
Evet severim
Asgari ücretle geçinilmez ki aşk karın doyurmuyor
Sevebilir, hoşlanadabilirim ama gelecek olmaz.
Hepsi evet der ama reelde işler değişir
Severim tabii ki.
Büyük konuşmamak lazım her şey olabilir
Severdim
Evet
Severim
Severim
evet.
severim
çok güzel işte gerçek sevgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?