Güncellemeler
1 yıl
15 şubatta doğum günü ve yakın zamanda yanıma gelmek için plan yaptığını söyledi ben de kafa karışıklığı yaşadığım için biraz soğuk yaptım haliyle bozuldu ve bu konuyu konuşmayalım sen gerçekten beni geri itiyorsun dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Konuş ama beklentilerini düşük tut eğer yüksekse üzmeden ayrıl
Öyle para göz biri değilim ama geçim sıkıntısı herkes gibi beni yorar benim de bir mesleğim var çalışmak da istiyorum konudan bağımsız olarak
Hayat müşterek sonuçta maddi sıkıntılar olacak elbette bunu sen nasıl kaldıracaksın onu düşün
Ben sevginin ve anlaşmanın daha ön planda olduğunu düşünüyorum sonuçta parayla sevgi olmuyor ama annem benim iyiliğimi istiyor çünkü hassas olduğumu ve ilerde üzülmemi istemiyor
Tabiki dediğin doğru
asgari ucret krndine yetmiyor insanin. sende caliscan oylr ilgin varsa.
Paranın ilişkilerde son kriter olması taraftarıyım. Geleceğini düşün. Eğer sen de çalışıyor ve para kazanıyorsan bu bir problem değil. Ancak tek maaş ile yaşam sürdürmeye çalışacaksanız bu sizi çok zorlar. Annen bir yerde de haklı.
Hayır benim de mesleğim var bu sene mezun olacağım ve çalışmaya başlayacağım paraya ihtiyacı olan biri değilim ama kendi ayaklarımın üzerinde durmak için çalışmak istiyorum kiminle olursam olayım zaten çalışacağım
O zaman problem olmaz annen de bu mantıkla düşünürse daha ılımlı olabilir
Memleketi ve işi yüzünden istemiyor tem sorun bu
Sen ne yapardın bir kız olarak
Anneni mi dinlerdin yoksa devam mı ederdin
Açıkçası benim annem ince eleyip sık dokur. en detayına kadar düşünüp sonra fikir sunar. Ve buna rağmen istemiyorsa da yollarımı ayırırım eğer senin annen de yüzeysel bakmayıp detaylı düşünüyorsa anneni dinle. Ki daha yaşın da küçük zamanla sen de iyice kafanda oturtursun bunları.
Hırsızlık mi yapıyor çocuk ilerde daha iyi olur belki
Hayır tabii ki kendine bir klinik açmak istediğini söylüyor ama bilmiyorum
Düzenli çalıştığı sürece sıkıntı yok tabi şunu da söylemek lazım artık hayat şartları eskisi Gibi değil ben annenin ne demek istediğini de anlıyorum zor bir karar
Hayır düzenli çalıştığı bir işi var hatta kendi işiyle ilgili bir yer açmak istediğini söyledi ama durumlar gerçekten karışık
Seviyorsam tabiki para konusu aklıma bile gelmez
Ailenin onaylamadığı biriyle olur muydun peki
Ben seviyorsam mecbur onaylayacak onlara ne ben evleneceğim sonuçta
Ya pişman olursan kötü biri çıkarsa?
Kötü biri çıkarsa ailene ağlamayacaksın onlar seni uyardı
Olunur neden olunmasın
İlerde geçim konusunda problem çıkar mı ekonomi zaten kötü?
Yani çıkma ihtimali var tabiki ama sırf paradan dolayı da birisini bırakan kişi sevmiyordur net
Telefonda konuşurken sen benden emin değilsin biliyorum ama ben senden çok hoşlanıyorum sadece seninle ilerlemek istiyorum dedi
Yani kendisini tanımadığım için ne kadar doğru söylüyor bilemem genel olarak ilişkiyi bilmem lazım da kısaca yorum yapmam gerekirse gayet düzgün birisi gibi
11 saat çalışıyor her akşam mutlaka beni aramaya veya mesaj atmaya özen gösteriyor ama gün içinde pek iletişim kuramıyoruz tek rahatsız olduğum konu bu iletişimsizlik geçen benim sesimle uyumak istedi uykuya dalarken sana kurban olurum nasıl sevmeyim şimdi seni dedi ben ilk önce anlamadım tekrar edince anladım
Yani seviyor gibi sırf para mevzusundan ayrilicaksan afedersin ama karaktersizsin derim ha ama bu para konuları elbet çözülür devam edersen de düzgün seven birisisin bence
Hayır iletişimi kesmek istemiyorum ama annemin onay vermediği biriyle de olmak beni kötü hissettiriyor annemle konuşmaya çalışıyorum ama sert tepki alıyorum
Bazen aileyi dinlememek lazım her şey para değildir
Asla birilerini yargılayacak bir karaktere sahip değilim ama annem için tek sorun onun memleketi ve mesleği
Dediğim gibi önemli olan sevgi geri kalan her şey halledilir
Memleketi onun seçimi değil ama mesleği onun tercihi daha iyi bir yer olsaydı olurdu belki diyor
Bilemicem artık bu durumlar konuşulur çözülür
Sence nasıl davranmam doğru olur tam olarak söylemesem de ona yansıtıyorum biraz ve o hep ben seni istiyorum ve sen yıkarsan ben hep toplayacağım yeniden kuracağım diyor
Normal düzgün davran seviyorsan belli et destekle onu
Kizim niye olunmasin hersey para mi?
Benim için anlaşmak ve birlikte oturup her konudan sohbet edebilmek daha önemli ama…
Sevgilin mi
Flörtüm
Hm