yok olmaz oyle, problem zaten masasinda fazla yokk.. genelde baska yere gidiyoo artik :(
Cevap sahibi
+1 yıl
Sosyal medya üzerinden oyna
Soran
+1 yıl
linked in den onaa istek atmistimm tamdaa calisma saatimizde ve oda hemenn o iki dasin arasida kabul etti
Cevap sahibi
+1 yıl
Tqmam işte belki utangaç birisi o sen yürü
Soran
+1 yıl
bilmiyorumm olabilirr belkide.. hani belki oda dusunuyordurr ayni yerde calisiyozz belki oda bana bakmaz ve red ederse neolacak felan.. kisaca yazacagimm neler yasadik diye
Soran
+1 yıl
Onunla karsilastigimda artik belli etmeye calisiyorum ona baktigimi.. ama problemm artik pek hic karsilasmiyoruzz genelde onu baska yere yolluyorlar ilk zamanlar oda benden kaciyodu karsilastigimizda bi bakar sonra kafasini egerdi bende oyleydimm.. sonradan sonradan takili kalmaya basladik.. en sonn ramazandan once her gun karsilasiyoduk azkalsinn ama gorurdum arabanin aynasindan beni dikizlerdi.. ve sonrada en son ben tam arabadan indim oda gidiyordu bana kafasini uzatti ve elini kaldirip selam vermistii ve gulumseemistii ilkkezz o gunu yapmisti.. sonradan bir kere daha karsilastik o gunu telefondaydii.. bana konusurken baka kalmistii.. sonra dogru bir kere daha karsilasmistikk o gunude iki kere gorduk bir birimizii.. mutfaktaydi o yaninda biri vardii birseyler anlatiyordu toplanti gibi birsey yani tam arkasini donuktu sonra ama bi bakti.. ve cikistada karsilastik o kendi burosundaydii toparlanacakti bende disardaydim arabaya gidiyordum camdann bir birimizi izledikk yanii o an dunya durmuss gibiydi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Direk konuşarak.
nasil direkt konusacam yaaa olmaz oyle ama cunkuu hiic konusmusluugumuzz yook
Göz süzeceksin
Arada frikik vereceksin
O gelir
Aslkdkdkdkddkdkd
neydi o oyle
Bilmiyorum skkskssk
@sesizlerinsesi hahahaha bencede
Yelkenler fora
ney
Frikik ver yicek gibi bak
dogruu duzgunn yazarmisiniz
Masasina kahve koy kahvenin içine not koy
yok olmaz oyle, problem zaten masasinda fazla yokk.. genelde baska yere gidiyoo artik :(
Sosyal medya üzerinden oyna
linked in den onaa istek atmistimm tamdaa calisma saatimizde ve oda hemenn o iki dasin arasida kabul etti
Tqmam işte belki utangaç birisi o sen yürü
bilmiyorumm olabilirr belkide.. hani belki oda dusunuyordurr ayni yerde calisiyozz belki oda bana bakmaz ve red ederse neolacak felan..
kisaca yazacagimm neler yasadik diye
Onunla karsilastigimda artik belli etmeye calisiyorum ona baktigimi.. ama problemm artik pek hic karsilasmiyoruzz genelde onu baska yere yolluyorlar
ilk zamanlar oda benden kaciyodu karsilastigimizda bi bakar sonra kafasini egerdi bende oyleydimm.. sonradan sonradan takili kalmaya basladik.. en sonn ramazandan once her gun karsilasiyoduk azkalsinn ama gorurdum arabanin aynasindan beni dikizlerdi.. ve sonrada en son ben tam arabadan indim oda gidiyordu bana kafasini uzatti ve elini kaldirip selam vermistii ve gulumseemistii ilkkezz o gunu yapmisti.. sonradan bir kere daha karsilastik o gunu telefondaydii.. bana konusurken baka kalmistii.. sonra dogru bir kere daha karsilasmistikk o gunude iki kere gorduk bir birimizii.. mutfaktaydi o yaninda biri vardii birseyler anlatiyordu toplanti gibi birsey yani tam arkasini donuktu sonra ama bi bakti.. ve cikistada karsilastik o kendi burosundaydii toparlanacakti bende disardaydim arabaya gidiyordum camdann bir birimizi izledikk yanii o an dunya durmuss gibiydi
sence?
O çekiniyor o yüzden çöz
amaa niyee cekinsinkii?
Ayni işyeri olduğu için
amaa bendee cekiniyorummmm bende acilmazsam ya? pff cook zorr yaaa
Biriniz den birisi yapması lazim
aynenn amaa onunn yapmasinii istiyorumm yaaaa :(
O zaman sen cay kahve icmeye davett etmelisinnnn
yaa sorunn su ki iste son zamanlardirr o yokkk burada :(
Nerede ne kadar uzakta ve ne için uzakta
normaldee bunun burosuu benim alt katta.. amaa onu genelde baska yere yolluyorlarr :(
Daha güzel işte çoktandır görüşme şansımız olmuyor gelince ugra kahve ismarlayim de
hahaa yokyaa yazamamm oylee birandaa, muhabbetimizz sohbetimizz hicc olmadikii yazayimm birdennn..
Sen hiçbir şey yapamazsın korkuyin sende yaş kaç
Evet maalesef korkuyorumm🥺 Kirilmaktan korkuyorum, onu kaybetmekten korkuyorumm…
25 olacagim
İlginç
Neden ilginc,?
Yani kaybetme korkun ve utangaç olman
Evet biliyorum sonucta ayni is yerinde calisiyoruz.. eger bana yok derse cok kotu olurum. Ve her ise geldigimde fazla onu gormezsem bile nebilim
Bak böyle yipranirsin benden sana tavsiye keskeler yaşamamak için cesur ol
Evet haklisinnn.. evett oyle ama iste yaa😭
Bi ara tanisalim seninle seni cesur yaparım
Hmm?
Evett
🙄
Ne olduu
Yok bitmrsey
Yok birsey
Naptin gordunmi bugün
Yok goremedimm😭
Sen boş boş bekleme ara kahve icmeye davet et haftasonu
oofff bilmiyorummm amaa oylee yapamammm :(
Niye yaa yaparsın sen ben sana güveniyorum
tesekkur ederimm.. amaa o banaa yakismazz oylee yaa.. hic konusmuslugumuz felan yokk olmaz
Anladım
Tesekkurler
Rica ederim tatliseyy
bakalimm hayirisiii, insallahh bir sekilde onu ikna ederimmm
Sen edersin edersin özele gel
tesekkurlerrr
Rica ederim 😘😘
Git konuş 😅
yaa keske okadar kolay olsa