Bu Abi Den Nasıl Kurtulabilirim?

48 Yaşında maço kabadayı bozuntusu sert kadın düşkünü zampara bir abim var olmaz olsaydı. küçükken kumanda kavgaları yapardık. 13 sene kurtulmuştum almila diye bir kazak kadınla evlenmiş daire de yaşıyordu 2009-2022 arası tamamen kurtulmuş görmüyordum taki herşeyi batırana kadar kazakistana gidip yine gelinceye kadar daireyi batırdı kazakistana çalışmaya gitti kazak kadınla baba evi gecekondu evimize geldi 1 sene aynı evin içinde yaşadık odalar karşı karşıya bunların varlığından bıktım en son eylül 2024 de kavga ettim abim olacak şerefsizle laf dalaşına girdim bende cüssesi büyük elinde kalmakla tehdit etti. kendi evimde mahsur kaldım. 1 sene aynı evin içinde yaşadıktan sonra evimiz tavanına çatıya derme çatma ev yaptı 3 ay da onun bitmesinin gürültüsünü çektim evimiz zaten 50 yıllık gecekondu sıvaları dökülüyor. bir de evin başına o kadar yük bindi yazın antalya sıcağında orada yatıyordum elimden yerimi de aldı şerefsizler sırf abim yukarda kazak kadın mikcek çocuk yapcak diye katlandığım şeylere bak her gün başımda ayak sesleri karyola çekme sesi bıktım artık nasıl kurtulacağım bu şerefsizlerden zaten 14 yıldır depresyondayım evden çıkamıyorum güçsüzüm bilseydim bunların başıma kalacağına lise üniversite gider sosyofobi dinlemez kendime ayrı ev açardım polise mi gitsem dava mı açsam bir şey yaparlar mı onları mı ö ldürsem kendi mi mi.

Bu Abi Den Nasıl Kurtulabilirim?