Tam 48 saattir şakağıma sancılar giriyor resmen... çikolata yedim , açık havada yürüdüm, ağrı kesici içtim... olmadi patates saricam, tülbentle 🥺🥺

Tam 48 saattir şakağıma sancılar giriyor resmen... çikolata yedim , açık havada yürüdüm, ağrı kesici içtim... olmadi patates saricam, tülbentle 🥺🥺
*Bir kaç yöntemi var. Bas parmağının arasına nane yagi ile masaj yapmalısın, sert.
*lavanta yağı veya nane yağı ile başına masaj yapmalı birisi. yumuşak başlamalı kan akış yönlerini, yuz anatomosini bilen biri olmalı..
*Aynı yagla veya bulamazsanız bunlari katkısız parfumsuz kolonya ile de yapabilirsiniz. Aynı şekilde boyuna ;kafa tasi ile boyunun birleştiği yerden omuza ve sırta doğru masaj yapilmali. Garanti yüzde 70 i geçiyor ağrının..
Tabi asıl çözüm ağrı sebebinj bilip ortadan kaldırmak ki 48 saat önemli bir zaman, doktora gitmen daha kesin çözüm olur.
Migren geçirmişsin , dinlenme fırsatın olmamış ve uzun sürüp bitkin düşürmüş 😯 migren atağı geçirince ölü taklidi yapınca bir süre sonra geçiyor 🤣
Geçmiş olsun.. Geçenlerde migren nöbeti geldi hastaneye gitmeden geçmedi maalesef. En kısa zamanda nörolojiden randevu alın.. En azından ilaç verirler.. Keyifli geceler..
Cevap
17Cevap
Geçmiş olsun :( bitki çayı içebilirsiniz
Benim migren ritüelim ilk olarak sıkılmış limon içmek. Sonra 1 adet dolarex içip üstüne kahve içip karanlık bir odada yatmak. Ağrıyan yerine merhemde sürersen dahada iyi olur
Geçmiş olsun, çilek ve havuç iyi gelir. Onun dışında şakaklarına vuruyorsa tansiyon olabilir limon sık bi tane suya ve iç.
Öfff aynı şekilde iki gündür bu durumdayım. Uyumazsam problem yok ne zaman uyusam baş ağrısıyla uyanıyorum.
Sessiz karanlık ortamda uyumak ve aç kalmamak önerim bol bol su iç.
@Aktug_ 😄
Dahiliye doktoruna git bence. Belki tansiyonun yüksektir ölçtür.
Enseye soğuk kompleks uygula çok iyi geliyor
Acile gidip, ağrı kesici vurdurturdum ben olsam.
Cikolata bas agrisina iyi gelmez. Göz muayenesi olmakta fayda var. Streslik bir durum degilse
Etkili ağrı kesici apranaks al iç sonra kafana bere tak sıcak tut uyumaya bak
stresten uzak dur duş al vede ağır kesici pek kullanma
Benim 11 gün sürmüştü bi sefer. Doktora gitmelisin
Lavoboya git bir cöp bul defalarca haşır kılcal damarlar tıkandığı icin baş ağrısı yapar hapşırırsan basınc uygular damarlar acılır bide migrenin varsada aspirin al arada ic kanı sulandırır
Migren, sinüzit vardır.. Gözde de problem olabilir..
Dex forte kullan.. En olmadı MR çek mutlaka..
Geçmiş olsun..
1000mg ağrı kesici deneyebilirsin
Başını eşarpla sık 10/10 yöntem
Doktora agitsen daha iyi
Doktora gitmeni tavsiye ederim.
Uyumak uyaninca geçmiş oluyor
Bol su iç geçer
Geçmiş olsun. Keşke bir bilgim olsa.
Tansiyonunu ölçtür. Çikolata yememeliydin.
Benim bir çözümüm var ama
Bezi sıcak suyla ıslat başına bağla
Duvara vur.
Geçmiş olsun
Acile git
Doktora git😁😁
Haketmişsin işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?