Bence vermek zorunda yani niye vermiyor ki vermiyorsa niye vermiyo dkfjkd

Evli de olsalar eşlerin kendilerine ait özel alanı olmalı. Telefon da bunlardan biri. Zaten birinden telefon şifresini isteyecek kadar güvenmiyorsan o kişiden bırak eş olmayı, sevgili bile olmaz..
Hayır mesela diyelim o an telefonun yanında değil, eşinin telefonundan bişeye bakıcaksın şifresini istedin ve vermedi ne tepki verirsin?
Yani şifrelerini bilmeliler bence, sürekli girip birbirlerinin telefonunu karıştırmaktan bahsetmiyorum ben
Evli çiftlerin şifrelerini birbirlerinden saklaması bana biraz saçma geliyor. Sonuçta yanındaki hayat arkadaşın. Ondan ne gizlin saklın olabilir ki? Ben şahsen eşimin böyle bir davranışta bulunmasına şüphe ile yaklaşırım.
Vermeli güven kırıcı bir durum ortaya çıkar verilmezse
Hayatını birleştirip bir ömür aynı yastığa baş koymuşsun ama hala telefonunda gizleyeceğim şeyler var büyük olay çıkartırım
Cevap
28Cevap
Hayır tabii ki de değildir özel alan bu içinde bir şey olduğundan değil bunu karıştıracak kadar şüpheye düşüyorsa direkt konuşabilir
Aynı şifreler kullanılsın, sorun çözülsün..
Mantıklı kfjf
Biliyorum.. 😅
Benim sorumda artistlik ha djdj
Soru sana aitmiş, fark etmedim.. 😂
Nası farketmezsin ya sjdjjd
Gözlerim uzaktan o kadarını seçemiyor, idare ediniz.. 😅
İdare edemiyoruz skjfjd dünkü durumuma düştün gibi dkckkd
Gönderme? 🙄 Gelememiş oraya kadar, yapacak bir şey yok.. 😅
Hiç anlamam ya göndermemi yaptın yoksa dkfjjdfj
Beni ikilemde bırakmayınız lütfen.. 😂
Bu saatte gönderme olmaz😂
Manipülasyona karşıyız.. 🏴
Aslan burçları kapatılsın😂
Sıkıcı bir dünya hayali kuran insanların ortak temennisi olarak algılıyorum bunu.. 😂
Nedir bu aslan burçlarından çektiğim skfjjdjf sizin de bi egonuz var yani başka farkınız yok dkkfkd
Bunu atmasam olmazdı..
https://www.youtube.com/shorts/g15bRx6nwRo
Allah'ım yaleppim dkfjjdjf hani sorularıma egonu bırakıp gelicektin dkfjdkf
Tek başına kalınca canı sıkılıyor, bende kıyamadım yanımda getirdim.. 😅 Gidiyoruz biz, hoşça kalınız..😂
Peki iyi geceler ozaman ikinizede😂
Teşekkür etti, sizlere de iyi geceler.. 😅
🌚😴💤
Zorunda değilim ama sevgilim ve eşimden bir şey saklayamayacağım için şifrelerimizi verirdik birbirimize..
Tabikide verilmeliii yani.. o vermezse suphelenirimm ozamann.. evli degilimm ama yani ilerde vermezse ozaman aramiz soguk olur gibi..
sonucta bir yola baslamissin gizli sakli birsey yapamazsin yaparsanda o evlilik fazla uzun surmez..
mesela cook sevdigim biri vardi.. tabi aylar sonra ogrendim evliymis diye.. bende sordumm o hicmi bakmiyor telefonuna ya da benimle burdasin diye hic sormuyomu dedigi sey suydu: o hayatima karisamaz, telefonuma asla ama asla bakamaz dedi. evlenirken anlasarak evlendik ozelime giremez. hatta dedi benim en yakin arkadasim bile ondan daha cok sey biliyor.. bende kala kaldimm bu nediyor diye.. yani guzel ve hos birsey degil karsidakini yanindakini kandiriyorsun
O ne öyle ya düşman başına bile demem😒
hahaha aynenn oyleee coook degisikk biri :(
aah be cok severdimm onu
Unut onu ya djfj
unuttumm zatenn ustunden ne sularr aktii.. hatta suaannn is yerinden birinden hoslaniyorumm amaa bakalimm ona nasil acilacagimm
telefona şifre koymak ve her seferinde onun açmakla ugraşmak bana çok zaman kaybı olarak gelir hep. o yüzden hiç şifre koymadım telefonuma.
evliliğimizin ilk zamanları can sıkıntısına bakardı öyle dedikoduluk malzeme çıkarmı falan diye artık ondan da sıkıldı pek malzeme çıkmayınca.
Birincisi eşten şifre saklanmaz. İkincisi bir eş diğerinin telefonu karıştıramaz. İkisi de zorunluluk değil saygıdır. Saygı evliliği ayakta tutar.
Katılıyorum. d
Benim sorularımda değil
Ben veririm çünkü acil bir şey olur, mesaj atması gerekir bana gerek olmadan kullanabilir telefonumu. Birde eşimden ne gizlicem. Özelim diyenlere inanmıyorum kimse kusura bakmasın. Sen ülke yönetimde filan değilsen ne özelin olacak eşinden.
Telefon şifrem hiç olmadı sadece pin kodu var o da şarj bittiği zamanlar sadece
Helal. d
Valla ben vermem mesajlara girebilir telefona girebilir ama Google Playime sokmam nrdjdje
Alla alla nedenmiş sjjfjd
Ona ne harcamalarımdan be sonra oyuna bu kadar niye para bastın kavgası çekilmez valla dhdhdjd
Oo bide oyun oynuyoruz ve üstüne para veriyoruz, oldu iyi günler ozaman kdjfkd
Aaaa kime ne be
İlerde eşine de böyle diyebilcen mi djdjd
Evet dhdhd
Görücezzz
Lan nasıl fdhdjd
Görücez ilerde seni Gokaan jdjddj
Gokan kim djdhddid
Sen değil misin idifd
Yoo hfhgu
Nedense Gokanlık bi hava var sende dkfjd
Hadi len şüheda djdjdjd
sence değil midir. vermezse güvensizlik olur
Evet
Hayır gerek yok
Ya nasıl yok fjjf
O senden şifreyi isterse vermez misin
Doğum gününden sonra çok değiştin ya😂 dkfkkffkf
27mi oldun😀
Olsundu😂
Görüşürüz ama şifresini vermeli birbirine dkcjkdkff
Herkesin bi özeli var arkadaşlarıyla yazıştıklarını neden görelim bize ne gereksiz
Telefonumda şifre yok emma kurcalıyan parmaklar kırılır
Verilmeli bence. Ben de veririm ama arkadaşlarımla mesajlarımızı okumamasını isterim sonuçta özel şeyler konuşmuş olabiliriz.
O kadarını zaten yapmamalı
Zorunda değiller ama veririm, saklanacak gizlenecek birşeyim olmaz sevdiğim adamdan
Bir tane abla vardı sosyal medyada her naneyi ye ama şifreni verme hadi leeen diyordu. 😄
Zorundalık gibi düşünmekten çok verilmeli bence ya sorulmasına ihtiyaç bile olmamalı
Zorunda mı değil mi bilmem ama vermeli. Evlilikte özel olmaz.
Kesinlikle evet ya ben istediğim şey olana kadar soğuk davranırım aramıza mesafe girer
Evet vermeli telefonda birbirlerinden gizli saklıları olmamalı
Bilinir tabi ki. Diğer türlü saklanan şeyler var demektir. Telefon da evde ortada durur
bilmeli ben benimkisininkine yüzümü tanımlardım o da benimkisine tanımlasın 😃
Tabiri benim onun onun da benim telefonunsa parmak izim olmalı eşim sonuçta.
Izimiz*
Şifresi benim doğum tarihim olmayacaksa niye şifresi var ki?
Dimi sjdjjd
Zorunda değildir.. Ben şahsen vermem.. sakladığım bir şey yok ama birisi telefonuma bakması hoşuma gitmez.
Şifreleri bilmeli ama telefonu karştırmamalı
Ne alaka ya evli olmak birbirine zincir ile bagli olmak demek değildir
Zorunda değillerdir Simlii 😂
Neden mesela Semiii 😂
Ya yanlış tabi de ama özellikle şifresini söylememek kötü olurdu😂
Kadınlar bişey diyorsa haklıdır Semii 😂😂
Ahaha😂😂
Resim video çekmek whatsapp olmasa eski tip kamerasız tlfn tercih ederdim.
Verilmeli ama güven kokuyorsa bir insan, buna gerek yok
yani verdik ama birbirinin telefonuna bakan yok
Ben verirdim sıkıntı yok
Zorunda diyemeyiz tabi ki ama verilmeli bence
Biz gönlümüzü vermişiz telefon şifreside ne olaki
Gizlenen bişey yoksa verilebilir
Ben veririm ama istemem
Bir poklar yiyordur ondan vermez
Verilir tabi verilmezse korkmak lazım
Evet vermeli. Ne saklıyo ki vermiyo 🙄😤
bence de verilmeli illa karıştırmak değil
Versin nolcak.
Vermem diyenler var kdjfjd
Biri grup mesajlarına bakmasın demiş biride oyun falan satın alıyormuş bakmasın diyo😂
Grupta artık ne konuşuyolarsa djfjk
Harcamalara karışması rahatsız edebilir ama bilsin nolcak. Gruplarda kadınlar dedikodu veya dediğim gibi erkekleri ilgilendirmeyen konular konuşulabiliyor ( regl, kadın sağlık/bakım konuları vs.) erkekler herhalde çok küfürlü konuştukları için kadınlar görsün istemiyor ya da pis muhabbetleri var sdjcfhjk
Ben vermem
Niye vermiyon o pp ne dkjf
çünkü arkadaş gruplarımda , bir başkasının görmemesi gereken düzeyde konuşmalar fotolar dönüyor
o yüzden :D foto da ki de benim manita
Yani oraya da bakmaz herhalde 😀
Hıı hayırlı olsun pek yakıştıramadım ikinizi skjfjd
Gözlerin çok güzelmiş
Teşekkürler
hayır değildir.
bence vermesi gerekiyor
Vermek zorunda
Kalbimin şifresini alabilir telefona gerek yok.
Bence zorunda değil
degil
Bilmeliler bence
zorunda değildir
Hayır
Elbette, niye gizli olsun
Şifre manasız!
Hayır değil
Zorunda
Şifre yok
Şigfre koymamak daha iyi
Şifrem yok ki.