😄 hadi gel gelelim güven konularına, sizce eşler birbirinin telefonlarını kurcalama hakkına sahip midirler yoksa bu özel alana mı girer?
Gelin ablalar abiler, herkese benden +1 😄
Gelin ablalar abiler, herkese benden +1 😄
Benimkine istedigi kadar bakabilir. Ama karsi taraf beni supheye düşürecek durumlarda birakirsa bakarim, onun disinda hayir. Bazen mesela insanlar sık telefona bakmaya basliyor. Abim normalde telefonla cok ilgilenmez. Oyun falanda oynamaz, sosyal medyada da eften puften videolarla falan vakit kaybetmez.
Ama ne zaman fazla ilgilendigini görsem ya sevgilisi olmus oluyor ya flörtü bunlar yoksa bazende kiz resimlerine vs bakıyor instagramdan. Yanimda surekli mesaj gelince de supheleniyorum. Bazen telefonunu karistirdigimda (o bilmiyor, sifreyi biliyorum, bildiğimi bilmiyor) acik sacik kiz resimlerine denk geliyorum intagramda falan.
Bu yuzden abimden hatta erkeklerden sogumuslugum var. Eger yanimdaki erkek, sevgilim ya da eşim boyle sık sık telefonla vakit geciriyorsa beni suphelendirir. O zamanda bakarim acik soyleyeyim. Artik aldatmalar bir araya gelerek degil, internetten uzaktan her turlu sekilde, burnunun dibinde yapılıyor cunku. Ama boyle şüpheli hareketler yoksa bakmam pek.
Harika binessin evlimisin
Cevap
5Cevap
Şüphelendiği bir davranış varsa evet, onun dışında hayır.
Orada da karakterler devreye girer:)) Kim ne kadar serinkanlı gibi.
Eğer şüphelenmesini gerektirecek sağlam nedenleri varsa evet ama onun dışında hayır. Güvenmiyorsa evlenmesin. 😁
Gizli karıştıracak zaten neden bahane uydursun ki 😂
Ben telefon kilidini söylerim onunkini de bilirsem benim açımdan bir sorun olmaz kendimi biliyorsam istedigi kadar baksın
Karşılıklı güven verildiği sürece kurcalanması hoş değil bence.
Güven sorunu var derim bu hoş değil normalde karşılamıyorum
Ne yani ben kocan olsam bakamami seninteline
Bakarsan bir kuşku var derim kuşku var ise güven problemi var demektir bu sorun sadece telefonla kalmaz bazı şeyler de güven eksikliği var demektir bu da ilişkiyi zedeler bakamazsın demiyorum karşı tarafa verdiğin ima bu sefer soğukluk girme sebebidir
Ha ya mesela teline bakıyorum ortada bisey yok sifre koyarmisin ya da hemen elimdenncekermisin
Niye çekeyim bu yaklaşımda olan biri ile ilişkim olmaz
Hmm ozman iyiymiş peki yas kaç ki bekarsin demi
Kocam sürekli benden gizli işler karıştırdığı için bakarım. O pek bakmaz çünkü biliyor bir şey yapmayacağımı.
Evet güven duygusu kozları açık oynamaktan geçer yoksa gizli şeyler sorun yokk.
Tabikide kurcalayabilir aksi sacmalık aradaki fark bunu acık aramak için yapmamalı.. 🦂 '
Kurcalamasınlar üzülürler
ben bu hakkı kimseye vermem
Erkegin olcamntelini vermicennhee yohyaa
hayır telefon kişisel bir eşya
Sahiptir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?