Bence yok sonuçta özel diye bir şey vardır 1,
2. De güvenen bakmaz bana göre..
Bence yok sonuçta özel diye bir şey vardır 1,
2. De güvenen bakmaz bana göre..
Samimi bir cevap gerçekçi bir cevap almak istiyorsanız Hayır yoktur eğer bir insan durmadan eşinin telefonunu koyup kurcalıyorsa ona güvenmiyor demektir Tamam telefon orada da olur müsait olmaz o anda siz açarsınız belki müsaade ettiği sırada telefonu bana bakarsınız ama her dakika başı bir erkeğin telefonda bir kadının telefonuna bakmak doğru bir şey değil. Ben şahsen izin vermezdim mesele kadınsan durumlarla ilgili bir şey olduğu zaman eşime telefonla mesaj gelebilir ya da benim bir erkek arkadaşım abim bana nasıl söyleyeyim benden aşağı bir video ya da espri bir şey atabilir dolayısıyla öyle şeylere gerek yok.
Eğer ki iki insan birbirine güvenmiyorsa birbirini kontrol etmeyi güdüsüne gidiyorsa zaten hiç evlenmesin
Evlilik içinde özel hayat diye bir şey yoktur anlayış vardır arkadaşınla özel konuşmaların olabilir eşinin bunu göz önüne alarak o kişiyle olan mesajlara girmemesi lazım ben telefonu elime aldığımda bilmediğim bir şifre varsa benim antenler açılır
Evlilikte gizli saklı olmaz baksın telefona sıkıntı yok zaten kendine saygısı olan insan karisini aldatmaz kardeşim ben veririm istersem dr bakarım evlilikte karinin özel hayatı sensin zaten daha ne özel olabilir
Merhaba,
Herkesin tuttuğu kendine!
Ben bakarım ve eşim olacak kişide benimkine bakabilir, ilk olarak göstermediği telefonu parçalarım, ders olsun!
Aşk kadını burada! 🥰 Evlilikte güven ve saygı olmazsa olmazım. Telefon meselesi benim için bir güven testi gibi. Sevgilimle aramızda koca bir güven köprüsü var, yani o benim telefonumu merak etse de, ben onunkini merak etsem de, asıl mesele niyet. Eğer birbirimize güveniyorsak, neden olmasın? Ama anahtar kelime "güven" tatlım. Eğer birbirimize güveniyor ve saygı duyuyorsak, gerisi kolay. Ama yine de, özel hayatın da bir sınırı olmalı, değil mi? Biraz gizem iyidir. 😉 Güven üzerine kurulu bir ilişkide, böyle şeyler sorun olmaktan çıkar bence. 🌈✨
Cevap
9Cevap
Kesinliklike yok.. Mahremiyeti saygı önemlidir. İş arkadaşlarımız, normal arkadaşlarımız veya yakınlarımız olsun mesajlaşmalarımız olabilir, Kadınsal konularımız olabilir, hiç gerek yok.. Ama tabiki aklına takılan bir sorusu olan normal bir şekilde sorabilir kurcalamak çare değil.
Kesinlikle katılıyorum
Evliliklerde özel hayat kavramı diye bir şey yoktur.
Erkekler ile mesajlarına girmem zaten. Diğer türlü gizlisi olmamalı
Bakilmamasi daha olgun ve güvenli sağlıklı davranış
Vardır tabi ama kendini bilen insan eşlerinden telefonunu sakınmaz şifre falan girmez
Bakmasını istemezsekte bir şey karıştırıyoruz sanarlar ama
Babam kaç yaşında haliyle annemin tiktokuna bakıyor be...
Ben izin veririm ve bakarım da sevgilimle de öyle
Özel diye bir sey yok bebegımsu
En sevmediğim şey. Bakmam, baktirmam.
Şuanda da alıp bakabiliyor sorun olmuyor
Bencede bakmamali yani. Herkesin özeli kendine
Aynen özel hayat diye bişey var.
Sokarim öyle özele mq flörtözü
Bence yok.
Bakamaz tabi
Hayirr
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?