Ya şimdi sevgilisi olan insanlarla iletişim kurmaktaki maksadım mesela erkekse sorun etme yani erkekle benim konuşmama ne zararı olacak, Ama mesela kadınsa sevgilisi var eşi varsa yok o dakikadan sonra ben de konuşmam yani iletişim tamamen kesmesem de mesafeli olurum, çünkü bazı angutlar var.
Sen arkadaşça selam veriyorsun ondan sonra sana mesaj atıyor, sevgilime mesaj atma bunu da bir uyarı olarak kabul et bir daha mesaj atarsan bu kadar olumlu veya bu kadar güzel konuşmam.
O yüzden misafir olmakta fayda var zaten evli olan insanlarla da hiç konuşmam. boş ver takma kafana sen de
Her şeyin bir adabı, usulü var.. Sevgilisi olan da sevgilisi olana da davranışlar ona göre olmalı.. Yüzsüzlük yapmaya, geniş geniş ağzını yaya yaya konuşmaya gerek yok.. Cariye karakterli insanlar yok değil..
Her halükarda ilişkim varken ilişkim olan insanın bir erkekle muhatap olmasını doğru bulamadığım gibi bende muhatap olmayı doğru bulmuyorum. Birisine bu konu hakkında uyarı yapacaksak ilk kendimiz doğru olmalıyız