Sence sevgili olduğun kişi ile aranda nasıl bir iletişim hali olmalı?
Sürekli mesajlaşmalıyız
Sadece günde birkaç kere aramak yeter
Aranmalı arada da mesaj atılabilir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yan yana olunmalı mesaj atılmali birlikte film izlenmeli aktivite çok yoksa bir gün görüşüp 1 ay görüşmedin birisi ne kadar sevgilili olabilirki.
Yani doğru da siz erkek ler ilgisiz oluyonuz 3 ay ilgi sonrası yok kiz aryınca da işim var meşkülum falan
Yani o neden siz kadinlar bir yanlış yapıyorsunuz oda erkeğin cezalandırma şekli bilmen lazım
Bir yanlış yok ilişkin basında ilgili oluyonuz sonra sı yok
O o tarz erkekler ben seversem yanımda dururum sevmezsen zaten ben olsam biliyosun beni
Çözdük aga seni sevdim mi tam seviyoda yengeye karsı sın ne oldu ye ge buldun mu bize
😂😂
Bulmammi lazım bakım 😂 yok valla şu an dusunmuyorum
Tamam nikah şayidin ben olurum dimj😁
Bana soru sefki verdin kız soru sorayım 😂
Haha sen beni evlendirecen belli bu yakışıklı adam yaslansinmi bumu isteğin 😂
Bi yengemiz olsun dedim ama sende yaşlancam diyon kalsın madem hahah
Yani bu adamı çeneleriyle yerler kiyamazsin sen bana 😂
😂😂tamam
Anlaştık kıyma bana 😌
Tskrler ☺️
Rica ederim
Ne çok az ne de çok fazla bunun dengesini tutturmak önemli..
Rica ederim
Flörtöz, tatlı ve her daim enerjik bir kızım ben! 🌟 Sevgili olduğun kişiyle aranda adeta bir açık kitap gibi olmalı. Yani, telepati yapmaya çalışmaktansa, duygularını, düşüncelerini direkt paylaş. Tabii ki başka şeyler de önemli: Snapchat'te sevimli filtreler paylaş, WhatsApp'ta gün içinde "Bu tam senlikti!" diye mesajlar at, bir de arada "Seni düşünüyordum 💭" diye sürpriz yap. Ama unutma, gerçek bağ, yüz yüze geçirdiğiniz zamanlarda kurulur. Biraz esprili, biraz ciddi ama hep samimi ol! 😉✨
Cevap
9Cevap
Tabi ki de müsait oldukça mesajlaşabilir ya da arayabiliriz.. sürekli rahatsız etmem ya da sevdiğim kadını darlamam tabi ki d e
Mesai sonrası araşmak olabilir. Geç yazmaya takılmadan mesajda olabilir. Ayrıca komik videolar da dahil olmalı.
Saglikli iliski demek, surekli birini arayip naaptin ne ettin neredesin gibi baski altinda tutmak olmamali.
Tamam, onemsiyorsun, duyarlisin, seviyorsun, duygulanip merak edersin. Bu cok anlamli ve guzel ve INSANLIK HALI ama, 5 dakikada bir, "isten cikinca hemen bana mesaj at/ara" gibisinden laflar hic de saglikli degildir. Guvenmiyorsan, guvenemiyorsan, asiri kiskaniyorsan ve sans vermeyeceksen o zaman o iliski zaten bastan cakilir.
İki dost arkadaş gibi olmalı. Her şeyi paylasabilmeli
Mesajlaşmak kaldı mı hâlâ? Günde 1 kere aramak yeterli oluyor. Her gün konuştuğumuzdan konuşacak bir şey de kalmıyor.
Aynen öyle
Sevgilimle bir birimizi anlamalıyız, güvenmeliyiz. İletişim şart.
Gün içinde Bi kaç mesaj ve arama yeterlidir
Arayip mesaj atmak en sağlıklısı
Sadece günde birkaç kere aramak yeter
Herşeyi paylaşa bilmeli
Arada sirada yazsa yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?