Arkadaslar bu durumda siz olsaniz napardiniz?

Arkadaslar merhaba. Benim uzun zamandir sinifimda hoslandigim biri vardi. Cok hos biriydi her sinifa gittigimde gozum onu arardi ama o bana pas vermedi bilmiyorum belkide kardesimle arkadaslardi diye. Sonra cok uzuldum kafama takiyordum ama sonra pes ettim ve bunun ustesinden gelmistim ama WhatsAppta hikaye attigimda , bu hangi YouTube kanali? Dovme mi yaptirdin? Vs hep böyle seyler sorardi ben cevaplayinca da konusma kesilir devamini getirmezdi. Gecen de sinif grubuna daha yakin bir dil okulu oldugundan bahsetmistim adres falan istedilar adres attim oyle bir konusma gecti sonra hoslandigim cocuk bana ozelden yazdi, o dil okulunun aksam okulu var mi falan diye sordu ama ben cevaplamadim cunku cevaplasam cevabini alinca tesekkur edecekti ve konusmayi kapatacakti boyle olursa tekrar uzulurum diye mesajina cevap vermedim sonra saatler sonra bana "Begüm?" Ayni bu sekilde mesaj atti ben yine cevap vermedim ama normalde ben ona cevap vermedim diye ikinci kez mesaj atmazdi neyse sonra hikaye attim hikayemi gordu ve yazdigi mesajlari geri sildi ben cevap vermedim diye. Arkadaslar acaba benle konusmaya mi calisiyordu, yoksa bir okulla ilgili cevap almak icin neden ikinci mesaji yazsin ki? Benimle konusmaya mi calisiyordu yoksa yaniliyor muyum ya da o mesajlari silmesine ragmen ona gidip simdi mesaj atsam ," sen benimle konusmuyorsun diye sana cevap vermedim yine konusmazsin ve bu canimi sikar diye gormezden geldim. Ama cevap vereyim soruna aksam okulu 6'dan 9 a kadar" diye bir cevap versem olur mu? Yoksa cok sacma mi olur? Mesajlari geri aldi cunku Ben cevap vermedim bakmadim diye. Sizce oyle yapmali miyim , yardim lütfen
Arkadaslar bu durumda siz olsaniz napardiniz?