Sizin böyle arkadaşınız olsaydı napardınız?

Toksik bir ilişkiden çıktım ve dertleşmek istedim yakın arkadaşımın yanına gittim. 2 saatlik uzaklıkta bir yerdeydi oruç oruç ben yanına gittim. Neyse konuştuk falan sonra ben yine birgün kötü oldum konuşmak istedim arkadaşıma yazdım ve bana “benimle o kişi hakkında konuşma ben istemiyorum bu muhabbetleri konuşmayı ” dedi ertesi gün ise küs müyüz dedi.. senin üzülmene dayanamıyorum ondan öyle dedim dedi.. sonra başka zaman yazdı ve o kişiyi sordu hatta enişteyle naptın falan dedi yani beni yokluyor barıştınız mı diye.. işim vardı işim bittikten sonra yazdım ve ilk cümlemde susturdu uyuyacam ben dedi. Bende bir daha ne yazdım ne de sordum. Dün yazmış napıyosun vs diye.. soğuk davranacaksan yazmayayım dedi. Benim senden başka arkadaşım yok seni kaybetmek istemiyorum dedi.. bende sonra konuşuruz dedim ve bir daha konuşmadık. Zor zamanımda benimle olmayıp benim kahrımı çekmeyen birinin halini hatrını öğrensem ne olacak dedim. Ama ilişkiniz çok toksik çok ayrıl barış olduğundan acaba takmadı mı ya da barışınca şimdi ben kötü olurum diye politik mi davrandı bilmiyorum size böyle davranılsa siz ne yapardınız
Sizin böyle arkadaşınız olsaydı napardınız?