Güncellemeler
+1 yıl
En ufak hareketime takılan biriydi bir de yani insanlar neden böyle ben kalp kırmazken onlar rahatça patavatsız davranabiliyorlar
Arkadaşımla dışarı çıktığımızda birkaç mağazaya bakıyoruz. Her girdiğimiz mağaza da muhabbet ediyor arkadaşım ve karşı tarafından konu konuyu açıyor neyse ben sabırla bekliyorum bazen düşüncelerimi söylüyorum falan onu bozacak kötü bir söz söylemiyorum sıkılmama rağmen.
Bir kere başka mağazaya bir şey bakmaya girmiştik yine orada 5-10 dk karar vermeye çalıştım. Kendisi de bakıyordu hatta bana birden gülerek sabaha kadar burada beklemeyeceğiz değil mi ters ters baktım yok beklemeyeceğiz dedim ama çok bozulmuştum içimde kaldı keşke o an onu bozsaydım dedim içimden başka bir gün de bir yaşça büyük kadına yaşını belli etmediği için abla dedim o kadının yanında beni rencide etti bir şeyler söyledi birkaç örnek daha var çok kötü hissettirdi kendimi benn de mesafe koydum arama.
Böyle biri arkadaşım olamaz benim neden ara ara kendimi ezdirdiğim yaptıkları yüzünden sürekli dolduğum içime attığım biri arkadaşım olsun olmasa da olur daha güzel olur hatta hiç takma iyi yapmışsın.
Önceden çok takıyordum kafama ama artık umursamamaya başladım hatta onu ezmeye geçtim ben de asla altta kalmadım
O senin süperliğin😂
Cevap
3Cevap
Bence iyi yapmışsınız
Varya hayatında hiç kimse kendinden daha değerli değil bana göre
Öyle zaten
İyi yapmışsın
Tabi 🤌🏻
İyi yapmışsın ya cevap ya mesafe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?