Esimle tartistim..
ya aslinda esim cok yogun calisiyor ben her zaman destek oluyorum… hep arkasinda duruyorum mesela aksamlari canim sıkılıyor ama anlayis gösteriom bazen disari cikiyoruz vs.. ablasi var o da evli cocuklu ben konusmiyorum kendisiyle.. kendisi enerjimizi tüketen kiskanc haset yaris icinde olan tip…
kafssina göre esimi ariyor zaten esim de bi ara konusmiyordu kendisiyle.. sonra görümcenin kimsesiii cevresinde olmadigi icin böyle oldugu icin.. esimi ariyor zorla kendisini disari kahve icmeye davet etiriyior.. esimde lanet olsun diyor tamam gidelim..
bugün esim de ablasini ariyor cikalim mi diye disari. Tamam diyor kocasina diyor ki ay kardesim beni cagriyor davet ediyor (yalan) kendisi kac defa yalvardir.. üstüne ben esime dedim ki madem gideceksen ben senin karinim disari kahve icegeksen bende gelecem.. hayir falan dedi.. sonra sinirlendi.. konusmiyoruz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin gelmeni istememesi normal değil mi kadınla konuşmuyormuşsunuz ortam gerilsin istememiştir
Evine zaten gitmiom ama üstüne bastria bastira söylemesi neyin kafasini yasiyor
Kavga çıkar diye düşünmüştür sen ısrar etme diye de böyle söylemiştir. Konuşmadığın insanla kahve içmeye niye gitmek istiyorsun ki
Ne saçma kuslukler bunlar
Bencede cok sacmay.. ama insanin zoruna gidiyor ablasinin huyunu bildigi halde tamam gidelim.. benide disiliyor ben desem gidelim ee nereye gidecez napalim.. calismakiyim… niye disliyor beni? Hem o diyince neden kopa kopa gitme geregi duyuuyor
Sevmiyor demek ki seni
Sen haklısın
Evliliğe aile giriyorsa sıkıntı mevzu çok derin