Ailem iyi olsa o sevgiyi verseler bunu evli bir erkekten almaya çalışır mıydım ki? Benim ailem düşsem bi tekme de onlar vuracak cinsten Ben asla evlenmeden biriyle beraber olmam diyodum ki o kadar sorunlu bi hayatım olmasına rağmen kendimi bi erkeğe kullandırıpta çıkar ilişkisine girmedim İlk ilişkim zorla oldu Bi kız için ilki o kadar önemli ki Birde bunu bana sevgilim yaptı en güvendiğim oydu O günden sonra onunla asla konuşmadım Sonra hayatıma şu an beraber olduğum kişi girdi tam istediğim gibi biriydi karakter olarak hala da öyle Evli olduğunu kendim öğrendiğim zaman ondan ayrılmadım kızmadım bile Ben onunla bana iyi davrandığı için beraberdim zaten Onun bana verdiği sevgiyi ne ailemden ne eski sevgilimden görmüştüm Ona sarıldığımda zaman durmuş gibi oluyor Keşke hep böyle kalsak diyorum içimden Bu duyguyu bana yaşatabilen insanı bulduktan sonra gerisinin pek bi önemi yok
Hangisini söylesem seçemedim baldızı ile olan ilk sirada ikincisi komşusu ile olan digeride evli olduğu halde ofise gelen eski tanıdığı kişiyle birlikte olan kişi bir insan nefsine nasıl hâkim olamiyor anlamıyorum geldiyse ofisine ver ağzının payını yolla yazık değil mi karına belki kadın o gün için ona yemekler yapıyordu o sırada gerçekten korkuyorum bu devirden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ah ahh sevgilim evli ayrılamıyoruz birbirimizden.. Sonumuz da yok biliyorum
Ortaya cikacak diye korkmuyor musun? Ailen ögrenir diye vs
Ailem öğrense beni sokağa atar heralde ama dikkat ediyoruz ikimizde
Ailenle aran iyi mi peki? Vicdan azabi cekmiyor musun ailene karsi? Ne zamandir bu durumdasiniz?
Ailem iyi olsa o sevgiyi verseler bunu evli bir erkekten almaya çalışır mıydım ki? Benim ailem düşsem bi tekme de onlar vuracak cinsten Ben asla evlenmeden biriyle beraber olmam diyodum ki o kadar sorunlu bi hayatım olmasına rağmen kendimi bi erkeğe kullandırıpta çıkar ilişkisine girmedim İlk ilişkim zorla oldu Bi kız için ilki o kadar önemli ki Birde bunu bana sevgilim yaptı en güvendiğim oydu O günden sonra onunla asla konuşmadım Sonra hayatıma şu an beraber olduğum kişi girdi tam istediğim gibi biriydi karakter olarak hala da öyle Evli olduğunu kendim öğrendiğim zaman ondan ayrılmadım kızmadım bile Ben onunla bana iyi davrandığı için beraberdim zaten Onun bana verdiği sevgiyi ne ailemden ne eski sevgilimden görmüştüm Ona sarıldığımda zaman durmuş gibi oluyor Keşke hep böyle kalsak diyorum içimden Bu duyguyu bana yaşatabilen insanı bulduktan sonra gerisinin pek bi önemi yok
Yaşlarınız kaç
@Professore neden sordun
Merak
@Professore 25 30
Uzun yıllardır mı var peki
@Professore ne var mı
Neyse reis sprum yok
Eski takıldığım bir kız ofisime gelmişti, bir şeyler yaşadık. Ben evliyim.
Ortaya cikmasindan korktun mu veya korkuyor musun hala?
Ortaya çıkmaz. Diğer kızın umrunda değil böyle bir durum. Eskiden de hem arkadaştık hem takılırdık.
Fiziksel olarak devam etmiyoruz ama görüşüyoruz hala
Kim ki?
Şu anda evli kendisi
Yani neden yasak? Kimdi bu kisi?
Ben evliyim çünkü
Sosyal medyadan tanıştık
Ortaya cikmasindan korkmuyor musun
Bitti artık zaten
Evet ama sirlar ortaya cikar derler ya. Bitmis olsa bile o korku yok mu icinde
Sadece cinsellik değildi ilişkimiz o yüzden ona hala çok güveniyorum
Yaşlar kaçtı reis
Allah'ım yorumlara bak sen koru ya rabbim
En kötüsü hangisi sence
Hangisini söylesem seçemedim baldızı ile olan ilk sirada ikincisi komşusu ile olan digeride evli olduğu halde ofise gelen eski tanıdığı kişiyle birlikte olan kişi bir insan nefsine nasıl hâkim olamiyor anlamıyorum geldiyse ofisine ver ağzının payını yolla yazık değil mi karına belki kadın o gün için ona yemekler yapıyordu o sırada gerçekten korkuyorum bu devirden
Fikrimi değiştirdim ilk sıraya kuzeninin eşi ile olanı alalım hâlâ da yakınlaşma oluyor diye gülüyor
Evet bu devirde birine güvenmek cok zor cok
Allah korkusu yoksa oluyor bide gerçten ahlakta önemli artık devir Cidden kötü
Oldu, bitti. Korktum tabiki 🙈🙈
Kimdi?
boş ver 😌😌
Merak ettimmm
Kuzenimin eşi ve onun bir arkadaşı ile 🙈
Ortaya cikmadi mi? Hala korkuyor musun ortaya cikmasindan?
Artık korkmuyorum, o zaman küçüktüm ya, 20 yaş altında 😂🙈🙈
Yüz yüze geliyor musun bu kisilerle peki? Her sey normal mi su an?
Evet kuzenimin eşiyle denk geliyoruz bazen, her şey normal de ara sıra yine yakınlaşma oluyor. Ama yılda bir iki kez falan 🙈🙈
Peki ailenle aran nasil? Kimse mi süphelenmedi bu zamana kadar?
Ortaya cikarsa napacaksin?
Çıkmaz ortaya ya 😌 söylemez o, ben de söylemem. Gizli oluyor hep 😌
Kuzeninle aran nasil?
İyi gayet😌
İşim olmaz öyle şeylerle.
Olmasi icin baya bir ugrastim ve hala ugrasiyorumda ama henüz gerceklestiremedim
nikahsız ilişkilerin hepsi yasak zaten
Lisede öğretmen ile cinsel ilişkim vardı
İng mi
Hayır kimyacı
Yaşlar kaçtı
17 oda 42 sanırsam deney tüplerini toplamasın yardım ederken olay nerelere geldi
Ohaa nasıl oldu l. an biraz detaylı anlatsana 😂
Bana yasak yok.
Olmadı
Bir ilişkin var mı şu an?
@Kriminal_Kalp_2 evet.
Peki
Öldü evet şirket iş arkadaşım ile
Olmadı ama isterdim
Olmadi kimse
Günahlar loading 😎
Olmadı senin
Zamanında dibine vurmuşluğum var evet