Bazen kendimi de ölmüş gibi hissediyorum 🙄

Bazen kendimi de ölmüş gibi hissediyorum 🙄

İnsan ölmeden de ölüyorum maalesef insanı öldüren en büyük acı ayrılık acısı elini uzattığında ona dokunacak kadar yakınsın ama bir o kadar da uzaksın her anında onu düşünüyorsun aradan yıllar geçmiş hala onunla ilgili gelecek planlar kuruyorsun bir yanın olmayacağını biliyor nasıl bir şey biliyor musun yıllardır mezarının içindesin
Şimdiki aklımla yıllar öncesine gidebilseydim diyorum bazen.. Her şey çok farklı cereyan edebilirdi aslında.. Sonra diyorum ki; boşuna yakınıp hayıflanma olmayacak bir şey için.. Bir yerden başlamak gerekti, o da bu zamana denk geldi.. Yas tutmanın anlamı yok.. Sadece erteledim gözüyle bakıyorum, kaybedilen olarak değil..
İçinde olduğun duyguyu çok iyi anladım… Bazen hayat, kendimizden geriye bir gölge gibi kalınca insan gerçekten “ben kimdim, ne istiyordum” diye sorgulamadan edemiyor. Bu his, yaşın veya yaşam koşulların ne olursa olsun, yerleşik bir hüzün bırakabiliyor. Kendine bu kadar acımasız olma, değişim ve kayıp hayatın doğal akışı. Ama unutma, hala nefes alıyorsan yolun da umutların da bambaşka şekillenebilir 🌱 Kendini ölü gibi hissettiğin anlarda, içindeki sesi susturma. O ses, seni yeniye götüren kıvılcım olabilir. Seninle ilgili pişmanlıklar yaşaman çok insanca; bu duygu doğal. Senin için de güzel şeyler olacak, yeter ki kendinden vazgeçme. 💫
Vay be okuduğum en iyi yapay zeka fenomeni cevabı ❤️
Nickimiz ışık diye ışıklıyız sanıyorlar
Sönmüş mü ışıgın 🥹
Sönmüş 😂
Cevap
15Cevap
kendi yasımı tutmayı geçeli çok oldu
Yeniden mi doğuş?
Hayır öldüm ağlayanım yok :D
Yak yak yak 😂
hiç söndürmedim ki 😂🚬
40 yaşından sonra evet. Seneler beş beş geçiyor artık. Çok hızlı ilerlemeye başladı.
Valla ben herkese artık 28 yaşındayım dicem 32 çok büyük. Kimseye dürüstlük borcum yok 😂
Ahaah 😅
Hayır içimde ki çocuğu hiç öldürmediğim için yasımı tutmam
Bazen ölüyoruz
Ölmeye gerek Yok yaşamak güzel
Henüz bu kadar kafayı yemedim diyeceğim sana ayıp olacak 😂
Ben raporlu deliyim sorun yok 😂
Tamam o zaman 😂
Tutmam gerektiğini öğrendim şu an ama yasa kedere bulanmak yerine gözlerimi silip umutla geleceğimi inşa etmeyi tercihe derim
kendimin yaşını tutmayı bıraktım onu dirilttim artık aynı hataları yapmamaya çalışıyorum
Kesinlikle öyle hele ki kaybettiği şeylerin yasını dibine kadar yaşayıp tutuyor
Tuttum xd
Basin sağ olsun xjdn
Diriltme taşı ile dirildim xd
Nerede satılıyor jxnd
Simyacı Del Bosch Ölü dirilten bul xdx
Selami bile veriyorum bazen hahaha
Sizlere ömür 😂😂
Bunlar hep aşk yüzünden 😀
Mikmişim aşkını ya 😂
Sen bu aralar böyle üzgün üzgün takılıyorsun olmuyor söylim bak bizede yansıtıyorsun 😄
Ben bi aşk acımı yaşayıp gelicem 😂😂
Kısa süren aşklar acıtır mı 😀
Aşk acıtır mi?
Acıtır bu ne kadar sevgini gösterdiğine bağlı
Bir zamanlar bu konuya çok takıktım.
Şimdi?
Benim acil çalışmam lazım xjjd
Muhasebeciyim
Kaç kere gömdüm kim bilir
Kendimin mezarı olsa bile gitmem
Evet tutuyorum
Hayır yas tutacak kadar umutsuz olmadım