AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
hayır hiç başıma gelmedi, zaten hassasım çok üzülürdüm gerçekten
Ben cok uzuldum :(
hay allah, yani anlaşamama falan olurda aldatılma ya da başkası kötü bir durum kıyamam sana cidden içimde hissettim, yeni mi oldu ne oldu anlatsana :(
Cumartesi oldu:( bikc gun oncesi pazar buluscz diye konustuk, ben cok hevesli ve istekliydim, ama onda o heyecan yoktu. hissettim ama gorusunce degsr dedim. konustuktan sonra 4 gun yazmadi ben de yazmadim ustune dusmyim diye, bulusma gunu oncesi gun beni engelledi hicbr sey demeden. ama gunlerdir telegramda onlien oluyro, normalde girmezdi. birini buldgu icin beni engellediginu dusunuyorum hatta eminim
çok ilginç, aslında varya sevinmelisin çünkü insan olan alır snei karşısına tane tane anlatır ya da yazar böyle saygısızlık yapmaz bu çok ayıp, kurtulmuşssun işte. biri olabilir mi? evet olabilir ama ne zamandan beri vardı hep mi vardı yeni mi buldu bunu bilemeyiz elbette, yol yakınken olmuş ya ilerlemiş bir ilişkide olsaydı?
Bir bucuk yildir seviyorum ve taniyorum
evli, nişanlı sözlü de olabilirdin dediklerimi iyi düşün, iyi tarafından bak olaya, acaba senle sırf cinsellik için mi birlikteydi böyle koptuğuna göre
Oyle biri degil yani sadece cinsellik icin konusmadik. ztn birsey de yasamadik biz
enteresan, sıkma canını, zaman lazım şimdi ne desek boş tabi, anlıyorum seni, sadakat artık yok olmuş durumda, olanda hassas insanlara oluyor, burcun ne senin?
Basak
inanmıyorum!! şaka yapıyorsun, vay tam tahmin ettiğim gibi bende Başak burcuyum 23 eylül aynı kaderi paylaşıyoruz senle
18 eylul nasil tahmin ettin ki
ne biliyim bende Başak burcuyum özelliklerini taşıyorum, insanın konuşmasından cümlelerinden kelimelerinden hassasiyetinden falan anlıyorum artık kim ne burcu diye, genelde de hiç yanılmam, eski kız arkadaşlarımdan biri de başak burcuydu hakkaten zor bir burç, kırı kırk yaran ince düşünceli, detaycı kafaya takan pimpirikli falan offf off bizde az manyak değiliz :):) bir tek temizlik manyaklığı yok bende, sende var mı?
Maleswf ince dusunme asiri var. o kisinin her yazdigina her paylasiminin detayina bakar anlam cikarirdim. genelde can skci seyler. bzn olmayan seyi dusunurdum. normalde bu huyum cok ortaya cikmiyor. titizlik var evet ama asiri degil bana gore. yorucu bir burc. yukselenim de akrep, o da skntli
kafada kurmaca, hayali senaryo yazma, detaylara takılma zaten var ona şaşırmadım ne manyak burcuz böyle :) işte karşıdan da aynı hassasiyeti özeni ince düşünceliliği romantizmi bekleyince o iş öyle olmuyor, sen masal dünyası bekliyorsun gerçekler bambaşka, bazen diyorum keşke masallarda yaşasak diye :) Akrep burcu çok bildiğim bir burç değil bir bakayım ona da, sende çok normal sayılmazsın anlaşılan hanfendi :)
Başkası için değil. Daha fazla üzülmemem için hastalığı yüzünden ölümü seçti ve beni bırakıp gitti...
Öldu mu yani
nerden biliyorsun bunu düşündüren ne
Buluscgmz gunden onceki gun beni aniden whatsppta engelledi hcbsy demeden. muhtemelen bska biri var
tartıştıni mi ya seninle ilgili bişey duyduysa
Hicbr sey olmadi
Bırakılmıştım ama umrumda olmadı çok sevmiyordum
Ben de cok seviyorum ama umrumda oldu tabi cok uzuldum:(
Hoş değil tabii ama demek ki seçenekmişsin
Cunku cok ustune dustum ve sogudu:(
Yanlış ata oynadın
hepimiz için geçerli artık bu
Norml mi gormeliyiz yani
çok çabuk tüketiyoruz herşeyi
Insallah o kisi de tukenir:(
Geçmiş olsun çok büyük bir acı
Kalbim skisio:(
Yani zor bir durum seni elbette anlayamam ama direçli olman en sağlıklısı
Olamiyorum:(
Kendinide düşünmek zorundasın😟
Hic beklemiyordum bunu:(
Sonunu düşünen kahraman olamaz senin de bir kahramanın çıkar elbet 🎉 seni bundan kurtaracak 👏
Evet iki flört bunu bana yapmıştı.
Bana sevgilim seviyorum diyen kisi yapti
Geçmiş olsun kötü bir durum.
Cok cok gecmis olsun
Aldatildin vyani
Bulusacagimiz gun oncesi beni whatspptan engelledi bir sey demeden ve sanirim biri var
Durup dururken beden engelledi
Bilmiyorum bence o kisiyle bulusmak icin olblr mesaj atarim diye
Olabilir ve o kişi muhtemelen onun telefonuna bakiyor
Bilmiyorum yani bırakıldiysam da haberim yok.
Ne guzel
Ne kadar ciktinki bu adamla
Bir bucuk yil
Oha lan azda degilmis herslde. Gerekcesi ne
Hicbir sey demeden bulusacagmz gunden bir gun oncesi beni engelledi whatspptan
Netten mi taniatiniz
Evet ama bir buck yil oldu ve onceden gorustuk tabi
Bisi gectimi aranizda?
Belki istedigini aldi gitti
Gecmedi olmadi birsey
Hic konularini açıyor muydu peki
Evet
evet..
Ya:(
Başkası için ben de bıraktım ama jdjdj
Hayır
Hayır
Neyi ama
Bilmem, bilgim yok
2 defa asdasdasd
Yaa:(
Ne oldu
Bulusacaktik. bir guj oncesi beni engelledi hicbr sey demeden. muhtemelen biri oldu
Konusmak ister misin
Olur
Ekle beni
Hayır
hayır bıraktım