Kişilik & Karakter Daha önce 'rezil' oldunuz mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor -Kızın fotoğrafını SS aldım ve onu kıza attım bu kadar aptallık olur , rezil oldum kıvırmak için Ee biseyin yok yazmışım gündüz olmasına rağmen yüzüm kızardı : ) inşallah yemiştir.. Daha önce 'rezil' oldunuz mu? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Fotoğraf bugüne aitse iyi kıvırmışsın bu arada :D olmuşumdur 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Şimdiki Zaman , inşallah öyledir Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Onla konuşmama kararı aldıktan sonra kendi kendime onun mesajlarını okurken yanlışlıkla kalp attım ve bildirim gitti 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bir defasında takipleştiğimizde bana mesaj yazmamıştın ve kısa kesmiştin konuşmamızı demek ki senin ilgini dövmeli bu tip varoşlar çekiyormuş. 😅 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Takiplestigimiz de mi? benim takip ettiklerim sayılı ayrıca takip ettiklerimle zaten konuşuyoruz. Cevap sahibi 1 yıl Aylar önceydi diyelim Soran 1 yıl Anladım bilmiyorum ama keyfim yoktur. Cevap sahibi 1 yıl Sorun değil 👋🏻
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yav rezillik değil bu ne alaka sen rezillik görmemişsin ey gidi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Daha kötüsü mü var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hemda nasii Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Zaten muhabbetiniz varmış bişi olmaz ya salla zaten meyili var sana hastalığını sana yazdigina göre 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Hajshajajaha şaka mı 😂 yememiştir 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Güzel toparlamışsın 😂 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Allah'ın sopası yok dua et kız safmış 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,6b cevap paylaştı. Allah kurtardı Allah'a şükürler olsun ki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kanka yemiş sanki iyi kivirmissin anlamaz raaaat ol 😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İnşallah Yorumla
Nosti Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 83% 1 yıl Kızı neden ekran aldın kiii ddjfks 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşa atacaktim : ) Yorumla Nosti 1 yıl Bı rahat dur sjdjsk Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl nereden buldun zenciyi 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Zenci mi abart Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben olsam inanmazdım bu arada :D Yorumla Soran 1 yıl Yani yememiş midir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kime atıyordun acaba Yorumla Soran 1 yıl Kötü. Yorumla Soran 1 yıl Başka bir kıza atıyodum kötü bir amaçlı değil aslında ama elimde patladı Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. 😃😃 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fotoğraf bugüne aitse iyi kıvırmışsın bu arada :D olmuşumdur
Şimdiki Zaman , inşallah öyledir
Onla konuşmama kararı aldıktan sonra kendi kendime onun mesajlarını okurken yanlışlıkla kalp attım ve bildirim gitti
Bir defasında takipleştiğimizde bana mesaj yazmamıştın ve kısa kesmiştin konuşmamızı demek ki senin ilgini dövmeli bu tip varoşlar çekiyormuş. 😅
Takiplestigimiz de mi? benim takip ettiklerim sayılı ayrıca takip ettiklerimle zaten konuşuyoruz.
Aylar önceydi diyelim
Anladım bilmiyorum ama keyfim yoktur.
Sorun değil 👋🏻
Yav rezillik değil bu ne alaka sen rezillik görmemişsin ey gidi
Daha kötüsü mü var
Hemda nasii
Geçmiş olsun 😀
Zaten muhabbetiniz varmış bişi olmaz ya salla zaten meyili var sana hastalığını sana yazdigina göre
Hajshajajaha şaka mı 😂 yememiştir
Güzel toparlamışsın 😂
Allah'ın sopası yok dua et kız safmış
Çok şükür 🙏🏻 olmadım
Allah kurtardı Allah'a şükürler olsun ki
Kanka yemiş sanki iyi kivirmissin anlamaz raaaat ol 😂
İnşallah
Kızı neden ekran aldın kiii ddjfks
Arkadaşa atacaktim : )
Bı rahat dur sjdjsk
Evet oldum ama nasılı ben de kalsın
Oldum tabiki