Nasıl eski haline getiririm onu?

Merhaba arkadaşlar ilk öncelikle benim bakıştığım bir bey vardı yani aslında başta ben onun farkında değildim arkadaşlarım sürekli sana bakıyor diyince benimde ilgimi çekmişti aramızda çok fazla yaş farkı olduğundan mütevellit onu görmezden geldim bana baksa yüzümü çevirdim yanından geçtiğimde onu görmezden geldim ama pes etmedi ben aşağı indim peşimden aşağı koştu ben yukarı çıktım peşimden yukarı koştu ben dışarı çıktım geldi yan tarafa arkadaşının yanına olay bu şekil bu bey bu aralar bana bakmıyor beni görünce yüzüne çeviriyor eskiden beni görünce üstüme üstüme yürüyordu şimdi hiç tınlamıyor bile aslında bunda benimde payım var başta gına getirdim bana baktığında filan aşırı şekilde o yokmuş gibi davrandım şimdi de ben ona tutuldum unutamıyorum onu hep aklımdan çıkaramıyorum aklıma başka erkeğe bakayım dahi gelmiyor onunla konuşmak daha fazla şey yaşamak istiyorum ama gelin görün ki artık beni görünce yüzünü çeviriyor ne yapayım onunla hiç konuşmadım genel anlamda sadece bakışıyoruz gidip konuşamam artık aynı ortamda değiliz sadece birbirimizi görüyoruz ne yapayım bu arada bir şey daha asla gidip onunla konuşamam git konuş deseniz bile yapamam aşırı asosyalim ve zaten artık onu gördüğümde elim ayağım titriyor

Nasıl eski haline getiririm onu?