Ayrılık sonrası klasiktir derler. Kendine yapacak bir şeyler bul. Hobi edin. Gez, toz, eğlen. Hem kafanı dağıtacaksın hem de “Zaman” her şeyin hakikaten ilacı
Senin adına çok üzgünüm o duyguyu hiç yaşamadım. Ama yalandan Nefret ederim, birde aldatılsam bilemiyorum o duyguyu. Ama unutmak zorundasij. Hayatın böyle gecmez yoksa
Sana ne desem boş gelecek. Ne anlatsam anlatmiycaksin. Acıya acıya geçecek. Ne kadar sürecek belli değil. Ama birgün uyandığında onu özlemedigini fark edeceksin
Aşamar şu şekilde olacak. İlk başta suçu hep kendinde ariyacaksin, kendine küfür edeceksin. Sonra nefret safası baskıyacak ve sonra oda bitince. Artık kendi yoluna bakacaksın. Daha gençsin önünde bir ömür var
Senin durumun şu an çok kötü bende geçtim o yollardan. Şükür atlattım. Bir psikolog dan yardım alabilirsin. Eğer böyle devam edersen. Kendinen yiyeceksin.
Bosandiktan 2 hafta sonra kendimi hastane odasinda buldum mide kanamasi gecirmisim ailem sonra beni psikolaga goturdu bi sure ilac kullanamadigim icin sadece terapiye gidiyorum
Sana ben ne desem boş gelecek. Senin için üzülüyorum. Sana yardımcı olmak isterim ama senin önce onun artık olmiyacagini kabullenmen lazım. Yoksa haşa gökten ayet inse sen duymiycak, görmeyeceksin
Offf offff vallaha sinirleniyorum. Gitti artık o gitti bitti. Kendine hayrın yok şu an. Kımse sana iyi gelemez. Bak sonun intaahara gidecek Allah korusun. Sonu iyi değil
Ben nasıl unuttum. 12 yıl birini unutmadim. Birgün başkası çıktı ve unuttum. Şimdi oda gitti yine unutacağım. Ve birgün o aradagim aşkı bulacağım. Sende bulacaksın
Mesela yaşın yac boyun nasıl kilon nasıl. Guzelmisin çirkin mısın. Hepsi algoritma. Git kendine bak spora git kuaföre git. Önce özgüvenin gelsin. Millet baksın sana, baksın ki halen begenildigini gör , bil
Tabiki gidecek. Merak etme Rabb'im unutma ya da alışma huyunu bahsetmiş bizlere. Depremler oldu insanlar öldü, aileleri öldü hayata yeniden başladılar. Sende baskıyacaksin
Tamam da bu sağlık sorunu. Senin verdiğin sevgi ve sadakati o kız verecek mi verse bile 8yılın hakkı var sende o adam bunu yok sayacak kadar serefsizmis
Kesinlikle sevgine değer bir insan değilmiş. Tabiki yaşadığın şeyler üzücü ama o bu kadar değer vermeni hak edecek birisi değil. Yani adam ölse başına bir şey gelse tamam da bu serefsz olduğunu göstermiş sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
valla dedigim gibi kadınlar entrikadan acıkdan karaktersiz insandan döven söven ihanet eden insandan haz alır
Boyle dgildi ama o
Ayrılık sonrası klasiktir derler.
Kendine yapacak bir şeyler bul.
Hobi edin.
Gez, toz, eğlen. Hem kafanı dağıtacaksın hem de “Zaman” her şeyin hakikaten ilacı
alışmıssın kolay degıl
kafanı mesgul et acı cekmezsın unutursan
Unutamiyorum
zamanla gecer ama birini bulursan bulamazsan takıntı olur
Yenis8ni istemiyorum
ozaman unutamazsın sure lazım
Birsey olmaz zamanla geçer
Sende birini bulursun zamana bırak
Zamanla geçecek içindeki acı
Gecmeyecek
Geçecek bende boşandım geçiyor. Hemde ben istedim yalanlarına katlanamadim artık. Ge çe cek. Hemde acitmadan geçmeyecek
Bosanmak isteyende ihanet edende oydu
Ooow sen istemedin mi o aldattığı halde
Ben bilmiyordum qldattigini
Senin adına çok üzgünüm o duyguyu hiç yaşamadım. Ama yalandan Nefret ederim, birde aldatılsam bilemiyorum o duyguyu. Ama unutmak zorundasij. Hayatın böyle gecmez yoksa
Unutamiyorum
O zaman hâlen seviyorsun
Hala seviyorum
Onunla artik bi araya asla gelemeyiz biliyorum ama hala unutamadim onu
Sana ne desem boş gelecek. Ne anlatsam anlatmiycaksin. Acıya acıya geçecek. Ne kadar sürecek belli değil. Ama birgün uyandığında onu özlemedigini fark edeceksin
O gun hic gelmeyecek...
Gelecek göreceksin
Cunku ne kadar zaman gecerse gecsin bu kalp bi tek onu sevdi onun adini tasiyor ilk onun icin atti belki onu zamanla artik sevmem ama onu unutamam da
Onu sevdiğinden biraz daha Kendini sevmiş olsaydın. şu an bu kousmnayi yapıyor olmazdık
Evet haklisin kendimi daha cok sevseydim bunu yapmiyor olurdum ama ne yapalim iste bu kadinda boyle seviyor
Birgün seni hakedecek birini bulacaksın. Sakin unutma birgün ağladığın kadar güleceksiniz
Baskasi olmayacak o olmayacak artik ama baskasi da olmayacak
Aşamar şu şekilde olacak. İlk başta suçu hep kendinde ariyacaksin, kendine küfür edeceksin. Sonra nefret safası baskıyacak ve sonra oda bitince. Artık kendi yoluna bakacaksın. Daha gençsin önünde bir ömür var
Beni sevmisti yani en azindan oyle bana oyle soylemisti...
Senin durumun şu an çok kötü bende geçtim o yollardan. Şükür atlattım. Bir psikolog dan yardım alabilirsin. Eğer böyle devam edersen. Kendinen yiyeceksin.
Bosandiktan 2 hafta sonra kendimi hastane odasinda buldum mide kanamasi gecirmisim ailem sonra beni psikolaga goturdu bi sure ilac kullanamadigim icin sadece terapiye gidiyorum
Sana ben ne desem boş gelecek. Senin için üzülüyorum. Sana yardımcı olmak isterim ama senin önce onun artık olmiyacagini kabullenmen lazım. Yoksa haşa gökten ayet inse sen duymiycak, görmeyeceksin
O mutlu simdi
Aklında sen olmayani, yüreğinde taşımak çok büyük bir yüktür. Kabullen artık bunu
Bebekleri de olacak
Offf offff vallaha sinirleniyorum. Gitti artık o gitti bitti. Kendine hayrın yok şu an. Kımse sana iyi gelemez. Bak sonun intaahara gidecek Allah korusun. Sonu iyi değil
O kadar kolay degil ama
Ben nasıl unuttum. 12 yıl birini unutmadim. Birgün başkası çıktı ve unuttum. Şimdi oda gitti yine unutacağım. Ve birgün o aradagim aşkı bulacağım. Sende bulacaksın
Hic sanmiyorum
Maalesef sana daha fazla yardımcı olamiycagim. Bu bataktan anca kendi çabanla çıkabilirsin
Cikamiyorum ama
Kafami baska biseye veremiyorum
Senin için üzgünüm ama yanlış anlama şu an umutsuz ve ümitsiz vakasin. O kör kuyudan kendin çıkmak zorundasin
Nasil peki
Sabahtan beri anlatıyorum. Ama her. Cevabın olumsuz. Az olumlu yönde değişmez ise başka mesaj atmiyacagim sana
Degismek istiyorum gercejten
Değişmek zorundasin
Onu unutmak icin herseye tekrardan baslamak icin ne yapmaliyim peki sence
Mesela yaşın yac boyun nasıl kilon nasıl. Guzelmisin çirkin mısın. Hepsi algoritma. Git kendine bak spora git kuaföre git. Önce özgüvenin gelsin. Millet baksın sana, baksın ki halen begenildigini gör , bil
Ozguvenim geri gelsin diye mi
Tabiki herşeyin başı o. Özgüven
Ondan sonra peki
Ondan sonrası gelir. Kendini sevdikçe, başkalarıni da sevmeyi öğrenirsin zamanla
Hissetigim su huzun ne olacak peki o da gidecek mi
Tabiki gidecek. Merak etme Rabb'im unutma ya da alışma huyunu bahsetmiş bizlere. Depremler oldu insanlar öldü, aileleri öldü hayata yeniden başladılar. Sende baskıyacaksin
Umarim
Sen önce kendine bak özgüven depola gerisini gelir
Peki calismam gerektigini dusunuyor musun
İş hayatı ise kesinlikle çalışmalısın. Hatta ilk işin o olmalı
Ama lise terkim yani bisey cikmaz ondan
Bilemezsin her şey mümkün
alışmışlıklar var ondan öylesin meşgale bul kendine anlat bana
Az bir süre değil zaman lazım
Unutamiyorum
Yenisi olmazsa hayatında tabi ki özlersin.
Yenisini istemiyorym ben
Sana evlen diyen yok ki.
Hayatını onu düşünmeden idame ettir
Nasil peki
Mesaj atsana
Yeni hayat yoldaşı bul evlen
Git ayaklarına kapan af dile
Ozur dilenecek bisey yapmadim beni aldatan o
Aldatsan da müsaade ediyorum tekrar deneyelim, arada başkalarına kayabilirsin de
Sacmalama
İllaki birseyler kalıyor
Ilk sonucta
en çok neyini özlğyon
Beni sevmesini
iyimi seviyordu
Seviyordu be
Çocuk var mı
Yok.
En iyisi unutup silmek o zaman
Nasil unutacagim
Geleceğe odaklan kendini geliştir sosyalleş biraz
Onu dusunmekten baska hic biseye odaklanamiyorum
Bak iki ay olmuş bile zaman çok hızlı geçiyor. Ailen falan yakınında mi
Baba evindeyim
Öyleyse sevdiğin dostlarınla arkadaşlarınla vakit geçir gezip dolaş biraz
Disariya cikmak istwmiyorum artik canim hic bisey istemiyor
Canın istemese bile sadece çık yürüyüş yap düzenli o da iyi gelir biraz biraz
Eger disariya cikarsam sanki onu gorecekmisim gibi geliyor
Yaşadığın yer küçük bir yer mj
Evet
O zaman sıkıntı ya bir de küçük yerde mi gidip birini bulmuş
Evett
Bulduğu kişi kaç yaşındaymjs
23 yasinda
Ailesi falan yokmuymuş nasıl böyle bir şey yapıyor kiz
Aile dostlarinin kizlari oldugunu desem
Vay be kızın ailesi kızmıyor mu duruma
Bilmiyorum
Değişikmiş
Bebekleri de olacakmis
Yuh bu kadar sürede neden yapmışlar siz 8 yilda yapmamissiniz
Cocuk sahibi olamiyorum ne yazik ki
Kisirim
Pislik herif bundan dolayı mı gitmiş
O her ne kadar inkar da etse bundan gitti bence
Ondandır yoksa kimse bu kadar seven bir kadını böyle bırakıp gidemez
Kisir olan kadin terkedilemeye mahkumdur diyorsun demek
Hayır tabiki o da ayrı bir serefszlik başlı başına bence ne olursa olsun bu kadar seven bir kadın bırakılamaz
Birakti iste
Serefsz olduğu için bırakmış
8 yilda yapamadigimi o kiz aylar icinde yapti hemen cocugu oldu
Tamam da bu sağlık sorunu. Senin verdiğin sevgi ve sadakati o kız verecek mi verse bile 8yılın hakkı var sende o adam bunu yok sayacak kadar serefsizmis
Beni acitqn ihaneti degil bosanmak istemesi degil iste tamda bu dedigin bunca yili yok saymasi
Serefszin tekiymiş gerçekten kendini bu kadar üzmene değmez böyle birisi için
Keske onu hic sevmeseymisim
Kesinlikle sevgine değer bir insan değilmiş. Tabiki yaşadığın şeyler üzücü ama o bu kadar değer vermeni hak edecek birisi değil. Yani adam ölse başına bir şey gelse tamam da bu serefsz olduğunu göstermiş sana
Ne kadar adaletsizce dimi ihanet eden o hakketmeyen o ve gercekten seven benim ama o mutlu ben mutsuzum
Senin burcun ne
Balik
O kadar belli ki😀
Dimi :)
Siz çok masum oluyorsunuz ama hayat o kadar masum değil maalesef
Maalesef
O yüzden özel duygularını özel insanlara sakla değmeyecek insanları çok fazla dikkate alma
Insan bilemiyor iste
şu an biliyorsun ama
Biliyorum
O yüzden artık değer vermeyi bırak o kişiye
Haklisin belkide
Evet
Ne yapmaliyim peki sence onu unutmak icin
Öncelikle onun değersiz olduğunu anlaman sonra da seni mutlu edecek şeylerle ilgilenmen gerekiyor
Beni mutlu eden seyler zaten her gun yapiyorum yemek orgu falan
Ama onlar çok bireysek uğraşlar. Biraz daha sosyalleşmeye çalış
Ben pek disariya cikmiyorum
Cikarsam onunla karsilasirim diye cekiniyorum ki onu disarida gormustum bi keresinde
Unutmuşum onu. Küçük yerde yaşamak ayrı sıkıntı
Bi kerewinde gordum onu ve cok kotu oldum onu gorunce
Çünkü değer veriyorsun. Değer vermeyi bıraktığın zaman her şey çok daha kolay olacak
Haklisin
Hobi falan bulsan birşeylerle uğraşsan
Var zaten ama hic zevk almiyorum artik
Üzme kendini böyle
Elimde degil
peki nasıl öğrendin aldattğını
Kendi soyledi
peki onu affetttnmi eminmisn
Kendiis bosanmak istedi
neden peki
Gonlum baskasina kaydi dedi
anladm özelden yazarmısn biraz konuşsak bikaç şey sorcaktm