Eninde sonunda bir gün kavuşacaksınız ve vize gereken bir ülkede ise de ara sıra birbirinizin yanına gidip gelebiliyorsunuz zaten diyelim. :D
Yurt dışında yaşayan biriyle uzak mesafeli ilişki yaşar mısınız?

Eninde sonunda bir gün kavuşacaksınız ve vize gereken bir ülkede ise de ara sıra birbirinizin yanına gidip gelebiliyorsunuz zaten diyelim. :D
Yurt dışında yaşayan biriyle uzak mesafeli ilişki yaşar mısınız?
Hayır ben yaşamazdım.. türkiye içi buldum da türkiye dışı kaldı.. zaten uzak mesafe aşk da olmaz elinde sonunda biter. ama mesleği genelde bu olanlar ya da sürekli yurt dışına gidip gelenler düşünebilir.
ben iskandinavyada yasiyorum esimde turkiyede, instagram uzerinden tanistik 4 sene sevgili kaldik ve su an 1 yillik evliyiz. yilda 2-3 kere gorusebiliyorduk ben yanina gidersem. uzak mesafe iliskisinin zorulugu cok ama aradaki bagi daha guclu yapiyor.
Çok güzel ve insanlara örnek teşkil edici. Mutluluklar :)
tesekkurler, sunuda ekleyeyim ask engel tanimaz😄
Aynen öyle ^^ ricalar
Eğer görüşeceksek olabilir
6 ayda bir olacak görüşme :D Çıtayı yükselteyim
Amaan askerlik bile 6 ay
O ama o bir kere oluyor dfdf 2-3 yıl boyunca belki de böyle olacaksın
Teşekkürler😄
rica :D
Cevap
9Cevap
Hayır uzak mesafeden ilişki olmaz.
O konuda ben rahatım istediğim ülkeye istediğim an gidebiliyorum, yaşarım yani sorun olmaz.
Güney Kore dışında no 😂 bir keresinde amerikalı bir manyağa denk gelmiştim, sana yüzük alıp geliyorum diye tutturmuştu. Sonra tövbe ettim 😅
Hahha :D Ayrıca neden güney kore :D
E tamam o zaman
Zaten vize de yok. Bir giriş formu çıkartıyorsun gidiyorsun pasaportunla. :D
Hadi hayırlısı diyelim : D:D
amin diyelim :D
Pasaportum istedigim ulkeye giris sagliyor. O yonden sikintim olmaz ama ben ayda yilda 1 gorusmeyle yetinemem. Insanlar her gun konusup gorustugu kisiyi tam anlamiyla taniyamiyor. Sanal iliskiden ne farki geliyor?
Yok ya hayır olmaz. Korkutucu geliyor. burada bile dayanamam aslında ama karşılıklı seviyorsak ancak ülke içinde olurdu.
hiç görmediğim bir insanla sevgili olmam önce görüşmem lazım ve sık sık görüşmem lazım. uzak mesafe ilişkisini sevmem
Yaşadım da ilerlemesi ya pek
Ama önemli olan kalpler arasında mesafe olmasn
Bunlar tam benlik sorular ben birisinden hoşlanmıştım hala seviyorum ama gömdük artık o yurt dışında ben türkiyede yaşıyoruz. ve gaaaayet uzatmadan kim olduğumu nerden tanıdığımı ondan hoşlandığımı vs çok güzel ifade ettim ve bu muhterem dedi ki :kendi yaşadığım ülkeden istiyorum. dedi bunu dedi türkiyeden iatemiyormuş , ben tabi beynimden vuruldum neyse anca o şoku atlatmamız da uzun sürdü tabide kendimize geldik ve sizce bu yaz onun ülkesinde staja gidiyo olmam şaka mııı?
Hayatta işim olmaz. Bırak yurt dışını başka şehirle bile işim olmaz
Her gün olmasa da konuştuğum biri var. Karşılık verirse evlenebilirim.
Olmam görmedigim sarılamadığım kokusunu bilmediğim bir insanla olmam
Yok yaşayamam ya uzak mesafe ilişkisine her zaman karşıym ben
Yaşayamam ya. Türkiye sınırlarında bile zor olur
Yaşadım evli çıktı, alçak karı.
Wow shit.. Kötü olmuş.
Lan 19 yaşındaki kız nasıl evli olur.. Bi de kocasıyla kavga ediyordum, adam düğün fotoğraflarını bi koydu, haydaaa.
Hoaydaaa harbiden :D
Yaşamam demeyeceğim çünkü neyi yapmam dediysem yaptım sadece istemem yani
Olmuştu ama ciddiyeti olmuyor hep boş sözler
Uzak durmaktan yanayim.
Yioo gerek yok zaten ilgim dışı bi konu 😄
Sonunda görüşecek sek evet
Şimdiden yoruldum çoktan.
Hayir o kadar da degil yurt disi
Hayır ben sevgilime dokunmak isterdim
yurt dışı bilemem ki 🤔
Almanyadayim ve önermem
Hayır mantıklı değil