Sanal flörtün yurtdışında ve seninle sevgili olmak istiyor. Böyle bir ilişkiye bakış açın ne olurdu?

Sanal flörtün yurtdışında ve seninle sevgili olmak istiyor. Böyle bir ilişkiye bakış açın ne olurdu?

Güzel bir soru 😅😅😅 Ben kesin ve net olarak türk kızı istiyorum diye birkaç sevgilim oldu Türkiye’den ama hiç mesafe sorunu yaşamadık çünkü işim gereği zaten çok sık Türkiye’ye geliyorum birde türk sevgililerimi davetiye ile İsviçre’ye geldiler hep hiç mesafe sorun olmadı yani özetle.
@Blue0619 kültür farkı ya Müslüman olmamam sorun oldu ailesi ciddi gidiyordu güzeldi diğerleri de kültür farkı yani temeli miüslüman olmamak. Aslında güzel gidiyor tam ciddiye biniyor evlilik vs istediğim zaman hemen ailelerin din meselesi sorun oluyor
@Blue0619 evet ama sonuçta müslğman değilim yapacak bir şey yok
@Blue0619 ya da evleneceğim kişi hristiyan olsun. Adla böyle birley istemem bu yüzden benden de bu istenmesin bence
@Blue0619 evet bu yüzden bu emirlere uyduğunu düşünenler ile ilişkim yürümüyor. Ama bu kişiler evlilik öncesi yatınca emirlere karşı gelmiyor sanırım ya da ne biletim birçok şey yapınca dine karşı gelmemiş oluyorlar. İnançlı insana saygım var ama çelişki yaşayanlar hoşgörülü olmayanlar ile olmaz
Eski sevgilim yurtdışında yaşıyordu. Uzak mesafe ilişkisinde tek engel, istediğin zaman bulusamamak. Ben de sabırlı biri olduğum için, o günün gelmesini bekleyerek yaşamak istedim
Yabancı ülke mi kaldı… eskiye kıyaslarsak … dünya ufacık 😄
Yabancı Gezegende yaşayan biriyle ilişki yaşar mısın?
İş o taraf gidiyor artık😂
Yok canım abartmasak mı jsjs
Öyle ama 😄 iletişim çağı… ülke kültür farkı minimuma indi…
İki köy arası üç saat iken yürüyerek şimdi ülkeler arası 3 saat..
herkes aynı müziği haberleri eğitimi kültürü alıyor artık…
Yabancı uzak kelimeleri manasını yitirdi bu bağlamda djdjdj
İyi diyosunda diyelim benim sevgili ABD'de. Ben onla görüşmek için saatlerce uçmam gerekiyor. Gerek var mı aynı şehirde sevgili yapmak varken 🫤
Bakış açısına bağlı….
Bazen bir ürünü bir taaaa ABD den getiriyorsun 2-3 gün bekliyorsun….
Neden? Çünkü o ürün o şekilde sadece orada var …
Mevzu duygu odaklıysa gerek yok … ama özel biriyse olur…
Bide zaman mesafe çok göreceli bir durum…
Şimdi tarihte yıllar bekleyenler varmış artık mesaja hemen cevap vermeyince bekleyen yok…
Eskiden izmirin Karşıyaka’sından birine gönül vermek, mesafe olarak her yönden, yabancı ülkede biriyle olmaktan çok daha zor …
——-
Bir söz daha var Almancı Almancı yanlış söylersem düzelt lütfen 😄…. nasibim fizandaysa bile seni gelip bulur…
Bu işler mesafe dinlemez 🍀😎
İyi hadi bakalım dediğin olsun😆
😂 İzmir kıbarlığı mı?
bir şey dicem … Gerek Yok dedin ya …
Gerel Yok sihirli kelime …
Gerek yok deyince tüm aşk öyküleri suya düşer….
Bence Gerek var demelisin Bırazda 😉
aşıksam evet tabi ki de evlenirdim ve yaşardım. zaten yabancı ülkede yaşamayı daha çok isterdim.
Amerika değil mi? 😄
Evet iyi çözmüşsün beni :D
Teşekkür ederim günaydın :)
Günaydın rica ederim 😊
Cevap
18Cevap
Yok yaşamam ya. İleriye dönük eziyet olur benim için.
Önceliğim olabilir hatta😅türkiye artık yaşanılacak gibi değil sürekli zam zam zam dün 5 tl aldığım ekmek 7.5 tl oldu 1 günde ne olmuş olabilir ki
Şehir dışında mesafe ilişkisi yaşadım o bile yürümedi. Yurt dışı hiç olmaz ama büyük konuşmak istemiyorum büyük konuşunca oluyor 🤦🏼♂️
500 1000 kilometreler ne kadar üzüyor bir de binlerce mi olucak. Nein nein 🙅🏻♀️
Sık sık türkiyeye gelebilecek mi nasıl buluşucaz diye bi düşünürüm
Büyük konuşmayayım da mümkün değil sanırım :D
Evet sevgiliyim zaten cok guzel geciyor 👌🏻
Herkes herkesle sevgili oldugu gibi uzak mesafedede ilişki olabilir.
Benlik değil istemem cidden bu tarz bi ilişki ✔️
eğer kaslı ve yakısıklıysa ve beni doyurabileceği konusunda iddialıysa olur😋
Yurt dışı kapak attınmı bu dolar kutuyla varya türkiyede tatile geleçegim aklımdan çıkmaz
Yaşarım eğer hoşlandıysam.
Yabancı dil bilmiyorum ki
Uğraşamam maceraya gerek yok
Birleşme ihtimalimiz yüksekse evet yaşarım
Tam istediģim hayat
Beni de yanına alırsa oldu bu iş. 😃😃
Uzak ilişki adamı değilim ben yapamıyorum.
Keşke olsa böyle bir sevgili
ben bunu denedim, çok kötü oluyor zor gerçekten
Evet yaşarım neden olmasin
Hayır
yaşardım
Bilmem
1 kere tecrübe ettim olmaz dahada
sanmam
hayır
yaşadım
Olabilir
🦋🦜