Başka bir ülkede yaşayan biriyle sevgili olur musun?
Başka bir ülkede yaşayan biriyle sevgili olur musun?
Başka şehirde yaşayan insanla bile zar zor ilerletirken başka bir ülke tamamen fantezi kurmak gibi bir şey bana göre. Belki ilk birkaç ay Peri Masalı gibi devam edebilir fakat bu masal bir gün bir yerde biteceğine eminim. İnsanın kendisini kandırmaktan başka bir şey değil.
Yurtdışında yaşayan bizlerin gözü yaşlı🥲
Mesafeye rağmen bana güven verebiliyorsa ruhuma dokunabiliyorsa uzaktan da sevebilirim mesafe sorun değil benim için. Türk olması şartıyla sjsj
Bende tam olarak böyle cevap verirdim bu soruya
Ricalarımı fırlatıyorum")
Hayır sanmıyorum dokunamıyorsam nasıl ilişki bu
Cevap
82Cevap
Çıkarım tabi ki hemen kabul ederim Türk kızları beni istemiyor zaten yabancı kızlar engelli olsan da olmasan da hiç önemsemiyor
Aslında yabancı kızları kastetmedim yine Türk ama yabancı ülkede yaşıyor hani uzaklık anlamında soruyorum
Bence de ✨
Fiziksel mesafelerin önem yoktur..
Ben ilişkilerde genel olarak çıkmak kelimesini çok çocukça bir cümle olarak düşünüyorum, elbette anlaştıktan sonra aynı dili konuştuktan sonra bana iyi geldikten sonra kısacası benim tamamlayacağına inandıktan sonra neden olmasın ki? Ayrıca benim yabancı kişilerle evli olan tanıdıklarım akrabalarım var gayet de mutlular hatta genelleme yapmıyorum ama kendini bir şey zanneden burnundan kıl aldırmayan egosundan ödün vermeye bizim Türk kızlarından daha iyi olduğu kesin, ancak bu zihniyette olan kızlar için söylüyorum yoksa Türk kızlarının hepsi aynı olduğunu da söyleyemem sevginin değerini bilen kızlarımız da var.
Ben aslında yabancı bi ülkede yaşıyordum yıllar önce. Ex sevgilim Türkiye'de yaşıyordu. Onun için ülkemi bile değiştim, üniversitemi açıktan okudum😂1 gram bile pişmanlığım yok. Aşkım için her şeyi yaparım. Sevgilim Antraktida yaşasa bile sevgili olurdum
Waw 🙂
2023 yılının başlangıcından bu yana takip ettiğim, sonra tanıştığım oldukça başarılı Arap kökenli bir kız ile ciddi niyetle konuşuyorum.
İleriye yönelik belirsizlikler, zorluklar, kararsızlıklar olsa da evlenilirsin bir hatun.
Ama belirsiz yani, zorluklar var. Net bir şeyde yok geleceğe dair. Normalde istediğim bir durum değil ama belli de olmaz diyorum artık.
Uzaktan sevmeyi becerebilmek lazım Eskiler mektup yazar kendi kokusunu hissetirirdi. bu gerçek bir sevgiydi.. ama şimdi Foto atabiliyoruz görüntülü arıyabiliyoruz kısaca şuanki devirde mesafenin pek önemi yok.. önemli olan tek şey güven verebilmektir. ve cevabım..
E:V:E:T..
Birbirlerine hiç dokunmayan, hiç yüz yüze gelmeyen çoğu insan bazen duyguları ve düşünceleri ile aralarında yüzlerce, binlerce kilometre olsa bile bir şekilde yek ve tek olurlar.
Saygı, sabır ve sadakat söz konusu ise günün birinde imkanlar dahilinde de mutlaka yüz yüze gelebilirler.
Hayır dilimden anlayan biri olsun isterim 🤪yabancı erkekler yakışıklı ama sanki ruhsuz gibiler. Birde çok esttetikler insan bir doğallık arıyor yani Türk erkekleri gibi😂😂😂
Göbek falan mı mesela skdjs
Sadece göbek değil birazda çirkinlik sjsjsh
Evet ama sonra,
Dön dön bebeğim dön çaresizim ayrılık böyle uzun sürmez ki diye bir türkü çığırırım.🙂
Neyse ki uçakla her mesafe yakın artık
Kuş pisledi üstüme falan der insan 😂 kısmetin var demek ki 😏
Son zamanlarda ne hikmetse uluslararası takılıyorum😂
Evet çok yoğunsun bu aralar 😕
İşlerini kast ettim ben de cano)
İşim gereği genelde yurtdışına gidip geliyorum o yüzden sorun etmem
@Helix8233 beni valize atsana
Kız ben sana davetiye vizesi yollayım atla gel girme bavullara dksjdk
Stuttgartayim
@PiLLy_BheBek böyle arkadaslara sahip olmak şans midir hocam
Yani o nasıl olur ki acaba? Uzak yani bir araya gelemezsin. Hani şöyle olsa tamam, ya o gelir ya ben giderim olayı olsa olur tabiki. Diğer türlüsü bilmiyorum yani, zor bence.
Arada sevgi ve hoş bir sohbet muhabbet varsa tabi sevgili olurdum ama çıkmak kelime buluşmak oluyor. Yani mesafe varken nasıl çıkacağız orasını bilemedim. Flört oluruz en fazla.
Çıkarım tabi, soru mu bu hatta evlenirim, yeterki iyi bir insan olsun, ozellikle vicdanlı, iyi kalpli, durust ve özguveni yuksek bir kadinsa zaten istedigim kadini bulmusumdur.
Soruyu soran hanimefendi, siz yurt disinda mi yasiyorsunuz
Evet
Hangi ülkede yaşıyorsunuz?
Ben oldum. Hatta iki kere. Biraz mesafe oluyor ama gelmek isteyen geliyor buluşuyor. Bazı şeyler bizim Türk kızları için zor. Kız kıta değiştiriyor benim için. Türk kızı Ankara 'dan İzmir'e olmaz diyor.
Biriyle ilişki içinde olsam zaten o ülkede olacağım için ülke yabancı olmaz. Uzak mesafe ilişkisi diye bir şey yoktur
Bu işler kısmet işi kısmetin fizandaysa bile bulur seni kavusursun, eş ve iş seçimleri bizim dışımızda gelişen bir süreç, tamamen yukardan😉😊😅
Ayrı şehirlerde olması bile eziyet, başka ülke double eziyet yani. Yokken yok dersin kabul edersin ama varken yokluk çekilir dert değil.
Geçici olur. Uzun süreceğini sanmıyorum. Yakınımda değilse bir his alamıyorsam bir anlamı yok. Sadece arkadaşız😏
Vakti zamanında olmuştu ama çok sağlıklı yürümüyor mesafeden ötürü sık sık gelemiyor ise.
En İyi Cevap