+1 yılGüzel kadın sayısı çok, yakışıklı erkek sayısı azdır. Çünkü erkeğin maskülenlikte yükselmesi, kadının feminenlikte yükselmesinden 10 kat daha zordur. Bana göre YAKIŞIKLILIK=MASKÜLENLİK. Maskülen yüz ve vücut hatlarına sahip olmayan ve feminen karakterli erkekler, kızların gözünde yakışıklı değildir olsa olsa sempatiktir ve friendzonede kalmaya mahkumdur.
Erkekler güzel bulduğu kadını sever. Kızlar, sevdiği erkeği yakışıklı bulur. Peki kadınlar hangi erkeği sever. Aklı başında olan ve sorunlu olmayan kızlar, fizik/mental olarak sağlıklı, karakter olarak da yetişkin erkeği sever.
Uber yakışıklı erkek arayan kızlar, yalnız kalıyor. Çünkü uber yakışıklı erkekleri uber güzel kızlar kapatmıştır zaten. Onlar yalnız değildir. Yeryüzünde her güzel kıza 1 yakışıklı düşecek şekilde bir matematik yok Sosi.
Çirkin ve şişman bir kadın, sıkı bir diyet ve spor programı ile en geç 6 ayda zayıflayıp sıkılaşır. Küçük bir burun estetiği ve çene dolgusu ile de 10 numara bir stacy olabilir. Erkekler de estetikle tipini düzeltebilir ama erkeği sadece tip kurtarmaz. Aşırı zayıf ya da aşırı şişman erkek, seksi bir vücuda ulaşması için en az 3-5 yıl protein tozu ve steroid alıp düzenli beslenip deli gibi spor yapması gerekiyor. Aksi takdirde chad olamaz.
Sokakta sevgilisi olan erkeklerden kaç tanesi tüm kızları şarıl şarıl ıslatacak kadar yakışıklı ki. At hırsızı vitaminsiz diye tabir edilen ya da patates diye tanımlanan erkeklerin yanında bile gayet eli yüzü düzgün kendisine has bir güzelliğe sahip alımlı havalı kızlar var.
25 yaşını geçmiş bir erkeğin asıl cazibesi boyu, kası, yakışıklılığı değildir. Geliri, statüsü, zekası ve özgüvenidir.
18-28 yaş arası kadınların seçimleri rasyonel değil dürtüsel olduğu için çevrelerinde görselliği en iyi yüzde 20'lik dilimde olan erkekleri ararlar. Ama matematik buna müsait değil. Güzel kız sayısı kadar yakışıklı erkek olmadığını ve var olan uber yakışıklı tiplerin de uber güzeller tarafından kapıldığını idrak ettikleri anda 28 yaşına dayanmış olurlar. O zamana kadar ya yalnız yaşarlar ya da tipiyle değil ama dark triad özellikleriyle çekici tehlikeli illegal ama kendilerine iyi bir maddi gelecek sunamayacak erkeklerle ilişki yaşayıp şiddet ve ihanet mağduru olurlar. Böylelikle gençlikleri, güzellikleri, ışıltıları söner. Hem de geleceklerini mahvederler.
https://www.youtube.com/embed/fHf8XM7yV8Q20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYorumları talan ettim, kadınların %90'ı tipini beğenmediği birini ghostlar-mış. Kalan %10'u da kırılmasın diye rol yapıp konuşmanın doğal sürecinde uzaklaşma modunda. Eh pek tabii ki hakları, herkesin kendi kriteri. Madem dogmatik değerlerimiz insanoğlu için çok önemli. Erkeklerin de kadınları s*kmek için yaklaşmasında beis görülmemeli değil mi hanımefendiler. Ha doğarken yakışıklı olmuşsun, ha doğarken âm meraklısı. İkisi de aynı. Sadece ortamlarda erkekler şöyle böyle denilmesin yeterli. Kendi değer biçtiğin şey anlamlıymış, başkasının ki boş'muş gibi davranmak ahmaklık olur
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBöyle dertlerim yok. Fakat görmeden sevdiysem eğer sevdiğim kişi tipim olmasaydı veya çok çirkin dahi olsaydı sevgim eksilmezdi. Bir kere sevmişim tipi yüzünden dönüşüm olmaz.
32 Yorumla- +1 yıl
😌👌 benzeşiyorsak yine demek
- +1 yıl
🙈🩵
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYo azıcık konuşurum karşılıklı ilgi alışverişi flört kdkdkd sonra bitecek zaten😃
31 Yorumla- +1 yıl
Bu daha kötü bence 😂
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Açıkça söyler uzaklaşmanın bir yolunu bulurum :D
12 Yorumla- +1 yıl
Hem vurup, hem öldürüyorsun yani shdjs
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ghost most bilmem ben söyler geçerim
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim güzellik algım yok çünkü ben bir kadını güzelliği ya da fiziği için sevmiyorum ya da bunun için evlenmiyorum.. onun kalbini seviyorum. ve zaten internetten tanışmalara ya da uzak mesafe ilişkiler de olumlu bakmıyorum.. oldu da internetten tanıştığım kişi oldu o zaman da zaten tipini görmeden yeterince zaman geçmeden ya da konuşmadan tanımadan zaten aşk yaşamam ya da buluşmazdım..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılYaptım ya ama o da yalan söylemeseydi wkdksk boyunu sordum bak ben 1.75 im sen kaçsın dedim, buluşunca görürsün dedi hep. Böyle diyince 1.90 bekliyorsun. Neyse buluşmaya gittim süslendim püslendim, karşıdan biri geliyor tipi benziyor Allahım nolur o olmasın diyorum neyse boyu 1.60 bile yok, yanında sanki parası için berabermişim gibi duruyoruz. Azıcık da sapık çıktı, en son bahaneyle koşarak kaçtım, yurda dönünce de hiç cwvap vermedim iyi ki ısrarcı da olmadı
17 Yorumla- +1 yıl
Oha ahshaja döverdim onu ben :D
- +1 yıl
Yaş o zamanlar 18 falan korkuyorsun da. Şimdi olsa ağzına ederdim 😂😂
- +1 yıl
Sende de bir boy var maşallah shdjs
- +1 yıl
Burada biri bana kısa demişti onure oldum şu an adksk
- +1 yıl
175 kısa mıymış :D
- +1 yıl
Öyleymiş ben de yeni öğrendim😂😂
- +1 yıl
Ya bi gitsin hddha
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSohbet güzel kafa dengi keyif veriyorsa devam ne öne mi var ki başıma geldi. Kız, tip olarak bana uymadı ha ben bir b**a benzediğimden değil ama beğenmedim işte lakin onun her yazışı görüntülü konuşmada her gülüşü beni heyecanlandırıyordu o yüzden bir yerden sonra tip falan Faso fiso keşke devam etme imkanımız olsadıydı ya işte neyse
28 Yorumla- +1 yıl
İmkan niye yoktu ki hissettiklerin güzelmiş aslinda.
- +1 yıl
Onun hayalleri vardı Avrupa mesleki hedefleri vs bunlar çok sorun değildi tabi ama belirtmek istemediğim baş temel bir neden vardı. En baştan biliyordu hiç bir şey saklamadım ondan sonradan bunu yüzüme vurdu ve boş ver söylemedim say unut gitsin dedi ben öyle yapamadım
- +1 yıl
Hmm nasip değilmiş Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 Ama ben ümidimi yitirdim vazgeçtim artık bir şey olacağına inanmıyorum. Neyse uzun etmeden perdeyi yıkalım sağlıcakla kalın 😊
- +1 yıl
Dur dur dua et niye umudun yok sen duanı et hayirlisini iste kendinde eksik olanlari da tamamlamaya çalış olur niye olmasın 😊
- +1 yıl
Çorak bir arazi düşünün güneş görmeyen suyu olmayan bir yer oraya tohum atın olur mu? O tohum çatlar mı? Dua? Yaratıcı ne der? Önce mantıklı olanı yapın sonra benden isteyin değil mi? O yüzden gerek yok … Herkes sevecek, sevilecek, evlenecek mutlu olacak diye bir kural yok benim yazgıma yalnızlık yazılmış bana düşen kabul etmek bende kabul ettim zira yoruldum. İyi niyetiniz için tekrar sağ olun😊😊
- +1 yıl
Sizde sağolun 😊
+1 yılBen kendimde Brad Pitt ya da çok mükemmel bir insan değilim niye insanlar bu derece kıyaslamanın noktasına gideyim ki sohbet ediyorsak bana saygı gösteriyorsa sevgisini gösteriyorsa tabii ki sorun değil ama arkadaşça soruyorsan, yoksa aşk sevgi acısından diyor sanki tabii ki insanlar iyi kötü birlikte olduğu kişinin dış görünümünü de beğenir sadece karakteri yeterli olmaz.
10 YorumlaYine de ghostlamaya kıyamam, insan sonuçta o da. Bir cevabı hak eder herkes. Güzelce konuşup bitiririm iletişimi
25 Yorumla- +1 yıl
Bak güzel olmayan güzel kardeşim :D jdfjks şeklinde
- +1 yıl
Aha bak sıfatsız… diye başlarsın madem :D
- +1 yıl
🤪😬
+1 yılNe güzeller gördük mıymıylıktan öldüler ghostladık. Gerçekten sohbet önemli. Eğer birinin sana atacağı mesajı merak etmiyorsan hiç konuşmaya gerek yok. 😃
121 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
- +1 yıl
Madagaskaraslanı = ghostlamak, ghostlamak = madagaskaraslanı.
- +1 yıl
Sadece manipülatif
- +1 yıl
Beni benden başka tanıyan yoktur, başka dolandırıcılara itibar etmeyiniz 😂😂😂
- +1 yıl
dolandırıcı göbek adındır
- +1 yıl
Yoo göbek adım yunus
- +1 yıl
Dolandırıcı yunus
- +1 yıl
Yesss
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Ne ağladın bee
- +1 yıl
Ne ağlicam yaw
- +1 yıl
Öylemiyav
- +1 yıl
Öyle’miyav.
- +1 yıl
Kapatılmasın, benim de yaptığım oluyor djfja
- +1 yıl
@bayannc çok nadir ya :D beni kapamayın
- +1 yıl
@bayannc 😅🎈🙏
Ghostlamanın anlamını yeni öğrenen ben masum köylü gibi bakıyorum soruya 🤦♀️ yapmışım ama uzaklaşmak ve uzaklaştırmak için. Beğenmek ya da beğenmemek değildi mevzu. Tamamen nefsi müdafaa. 😄
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnternet ortamı ne ki? Dayı oğlu ve birkaç tane amca oğulları var. 1 metre mesafedeyken bile yokmuş gibi davranıyorum.
16 Yorumla- +1 yıl
😂😂 hayatın ghostlamakla mı geçiyor
- +1 yıl
Hep yakınımda değiller. Düğünde, cenazede bir şekilde aynı ortamda bulunmak gerekiyor. Ben gördüğüm halde görmüyor gibi davranıyorum.
- +1 yıl
Ayıp aaa
- +1 yıl
Yooo. Niye ayıp olsun ki?
İtin hayrı yok, sahibinin hatırı var. Dayımı severim sonuçta. Dayımı sevçyorum diye oğlunu sevmek zorunda değilim. Öyle değil mi? - +1 yıl
Kesinlikle öyle
- +1 yıl
👍
Ben bir noktadan sonra karakter odaklı oluyorum. Yani dış görünüş tabii ki önemli ama devamlılığı sağlayacak olan kişilik anlamında uyuşabilmek. Beni etkilediyse, görüntü önemini yitirir, çok takılmam.
22 Yorumla- +1 yıl
Değil mi? Belli bir yerden sonra fiziksel görünüş tolere edilebilir hale geliyor. Diğer bir çok şey onun önüne geçiyor. Ben de aynı fikirdeyim.
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. soğuk davranırım ama ghostlamaya girer mi emin değilim..
11 Yorumla- +1 yıl
Evet girer 😃
Açık açık söylemem, zamana bırakarak mesafeleri gün geçtikçe artırırım.
11 Yorumla- +1 yıl
Ghosstttt
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılInsanların görünüşleri zaman içerisinde değiştiği için çok fazla görünüşe önem vermiyorum Önemli olan tek şey düşüncelerinin bakış açısını bana uygun olmasıdır Onun dışındaki şeylere çok fazla takılmam
10 Yorumla
+1 yılTipine bakmam. Sorun orada. Sohbeti nasıl? Bence bu daha önemli.
13 Yorumla- +1 yıl
Ama sonra sorun açmasın başına djsj
- +1 yıl
Yakışıklı olanlar açmıyor muymuş 😂
- +1 yıl
Hepsi açabilir djsj
Açıkça söylerim
21 Yorumla- +1 yıl
Hayatta söyleyemezsin ahsha
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Beğenmediğimi söyleyip kalp kırmak istemem hem belki o da beni beğenmemiş olabilir, sadece yapamıyorum deyip sonlandırabilirim sanırım.
20 Yorumla
+1 yılKnk herkes diyecek ki karakteri güzel olsun. İçi iyi olsun. Diyecektim ama hepsini eminim ki gönlümden su geçiyor tabii ki tipte önemli diyecekler yiyecek kadar dışı daha iyi olmalı diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılBen öyle şeyler bilmem. Engellerim. 🤣 Şaka ya ben konuşurum. Zaten tip bir yere kadar gözlerimi kamaştırıyor. Gerçekleri görmeye başlayınca aklım şaşmasın diye ben gönlü güzele kayıyorum. 🤣
10 Yorumla
+1 yılKarşımdaki kişi bazı şeyleir anlama kapasitesine sahip olgunlukta değilse ghostlamak bir seçenek olabilir. Ancak ben bunu ilk tercih olarak görmek istemiyorum. (çünkü bu bir sürü olasılık ve belirsizlikle kötü etkiler bırakabilir karşıdaki kişide) Onun yerine onunla iletişime devam etmeyi istemediğimi anlamasını sağlayacak bir diyalog kurarım. Kırmadan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmedim demek çok acımasızca olur, bir şekilde soğutmaya çalışırım... Tabii bana ilgisi olduğunu hissedersem yaparım bunu... tehlike yoksa muhabbet edebilirim..
10 Yorumla Ghostlamak... Neden Türkçe terimleri kullanmıyoruz anlamıyorum... Açıklama olmasa anlamayacaktım.. Tipim değilse görmezden gelirim, yok sayarım.
28 Yorumla- +1 yıl
Türkçesi daha uzun dhdj
- +1 yıl
Hani kullanıcı adı TMobile olan birinden çok manidar bir görüş olmuş :D
- +1 yıl
Olsun yabancı dil :D
- +1 yıl
😁
Oyunda cok yasiyorum ama asla ghostlamam sonucta yakisiklida olsa cirkin de olsa benim icin hicbir sey ifade etmiyor.
10 Yorumla
+1 yılBegenmedigimi yüzüne söylemem beni zorluyorsa söylerim
Ve begenmedigim biriyle zaten flört bile etmem tavrimdan belli olur10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılHehe hayaletler çok şirin aaa benim 18:00 da önemli bir işim vardı yine görüşelim olur mu kendine cici bak 😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesi görmem seni görürüm ama görünmeyecek bir güzelliğin yok çünkü 💔
15 Yorumla- +1 yıl
Kimsin sen
Cevap sahibi+1 yılPlatoniğin
- +1 yıl
kim benim platonikimm
Cevap sahibi+1 yılUmrunda olmayan biri boş ver seni uzaktan sevmekte güzel
- +1 yıl
Üzdün 🙄
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Fiziksel çekim önemli , uyum olmalı ama gostlamak. da ayıp bana hitap etmedin denmeli durustce
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Onu sevdiğimde dış görünüşü pek önemli değil düzgün giyinen temizlik önemli ama 😊ve nazik biri olmasını tercih ederdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Bu konuda kendime güvenmiyorum belki yapabilirim 🙄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılNiyetimin flört olduğunu en başından söylediysem tabii ki dürüst olurum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBu bir keresinde başıma geldi ve sonuç ghostladım.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Açık açık beğenmedim demem ama görmezden de gelmem
10 Yorumla
+1 yılEvet konuşmayı yavaş yavaş keser yazmam hiç. Yapıyorum bunu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Evet kimse duyar kasmasın beğenmediğim tipim olmayan biriyle konuşmayı kesmeye çalışırım
10 Yorumla
+1 yılMuhabbeti sardiysa, zamanda siyrilabiliyorsam kainatın en güzeli geliyor gözüme, kalbime.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaz gelsin onun icabına bizzat ben bakacağım.. 😏😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılYok genelde ghostlamam ama bir şekilde iletişimi aksatır yavaş yavaş bitiririm
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılBu resimdekiler Çok komik ya İnternet alemine güvenmeyin hepsi yalan dolan
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılevet direk ruhlar alemine yollarım, zaman değerli
10 Yorumla
+1 yılGhostlamam tipim değilse beklentiye girmesini istemem karşımdakide insan neden görmezden geleyim insan gibi kalbini kırmadan konuşurum. Yorumları görüyorumda siz insanlıktan çıkmışsiniz la
010 Yorumla- +1 yıl
Bu kaba tavrınızı neye borçluyuz
- +1 yıl
Ben mi kabayım cidden beni mi kaba buldun? Ben dobrayim olduğum gibiyim bunları söyledim diye kaba olduysam yapacak bir şey yok karşımdakinin de kalbi var
- +1 yıl
Evet özellikle şu “la” kelimesi acayip kaba
- +1 yıl
Bilerek yazdım onu genelde kullanmam onu ama kullanmasim geldi ama pişmanda değilim ne var yani la dediysem sizler gibi Türkçe olmayan kelimeler mi kullanayım Vibe Ghost Friendship gibi yapmayın lütfen ya
- +1 yıl
Ghostlamam derken sen de kullanmış oluyorsun
- +1 yıl
Hayatta kullanmış olduğum bir kelime değildir gerek yaşadığım coğrafyadan dolayı ghostlamak desem bana derler hele kost nedir derler iyi ki diyorlar en azından Türkçe'nin şivesi la da kaba değil bence lan deseydim özür dilemiştim çoktan
- +1 yıl
Lan kaba gelmiyor bana
- +1 yıl
Lan gelmiyor la mı geliyor vallahi şaka gibisiniz ya 😂
- +1 yıl
Lan oğlan demektir la kelimesinin anlamı nedir
- +1 yıl
Anlamsız bir kelime işte niye kaba halbuki ben lan kelimesini oğlan olarak kullanmıyorum çok sereceli kufurlerim var mesela önüne lan ekleyince ufffff harika içim rahatlıyor bence lan daha kaba
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYavaş yavaş uzaklaşırım 😄
210 Yorumla- +1 yıl
Ghostlamak yani :D birden mesajlar “ok, tamam, neyse, bye..” sonra hiç tepki yok ve engel djdja
- +1 yıl
Yes 😂😂 en masumanesi
- +1 yıl
Pat diye yüzüne yüzüne söylememişiz jdfj
- +1 yıl
Utanırım söyliyemem 😂😂
- +1 yıl
Hep merhametli kalbimizden kaynaklı :D
- +1 yıl
Ben ona kıyamusiiiii 😂😂
- +1 yıl
Bana dimi 😕
- +1 yıl
Hayır bebeğim, seni beğenmemek mümkün mü 😍 hergün biraz daha sen ❤
- +1 yıl
Ama bana kıyama sen yine de, sadece bana djdja
- +1 yıl
Sana kıyma fikri mi kendimi uçurumdan atarım daha iyi
seni ghostlayan kendini hoştlasın:)
110 Yorumla- +1 yıl
😋😋
- +1 yıl
Sen anla.
- +1 yıl
🙄 anlamaya çalışıyorum ya işte be
- +1 yıl
Beni kim rahatsız edecekmiş :D alnını karışlarım.
- +1 yıl
shdjsj şimdi cesaret etsinler bakalım 😅
+1 yılGhostlamak nedir nasıl yapılır bilen anlatsın bana
12 Yorumla- +1 yıl
Birden mesajları kesersin, aramazsın sormazsın, o yokmuş gibi davranır sonunda engellersin misal
- +1 yıl
Vaay ben ghostlanmışım demekki
+1 yılYok öyle şeyler çok ayıp
14 Yorumla- +1 yıl
Konuştukça beğenildiğini sanması daha ayıp sanki
- +1 yıl
Sırf tipim değil diye konuşmayı kesmem ki. Arkadaşça konuşurum , her konuştuğum kişiyle sevgili amacı güdersem daha da ayıp etmiş olurum
- +1 yıl
Karşındaki güderse
- +1 yıl
Safa yatarım , yatmışlığım da oldu.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılGenelde gostlayamadan gostlanıyorum sjsj
21 Yorumla- +1 yıl
Eyvahlar olsun 😅
+1 yılSöyler geçerim
12 Yorumla- +1 yıl
Yiaa bırak
- +1 yıl
Taam
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Sevdiysem zaten tipi önemsiz
115 Yorumla- +1 yıl
Gökaaaay koşşş
- +1 yıl
İşte biri senin adına yorum yapmış 🙄
- +1 yıl
Sen bunu mu yazdın “Sevdiysem zaten tipi önemsiz”
- +1 yıl
Ya Gökay parçalarım şimdi
- +1 yıl
Şaka mıııığ?
- +1 yıl
@_eოeralԃ_ abarttttt sjsjjs
Aynen yol veririm zaman kaybı 😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yol veriyorsun? Tipim değilsin bye şeklinde mi djdka
u +1 yılHiç başıma gelmedi öyle salladım 😂😂
- +1 yıl
Herkes tipin miydi sjdjs
u +1 yılKimseyle sevgili olmak için konuşmuyorum aloo sesim geliyor mu djsjs
- +1 yıl
Gonya yolundayıığmmm
+1 yılherkesin kendi tercihi sadece tip tanışmayı hızlandırıl sonrası karakter meselesi
20 Yorumla
+1 yılAçık açık söylemem de konuşmak istemediğimi falan söylerim
10 YorumlaTipe pek fazla önem veren birisi değilim ya. Anlayış ve kafa dengi olsun yeterli bana
10 YorumlaHayır.
Sohbetinin sarması önemli olan
Sohbeti sarmazsa ghostlarim ama10 YorumlaGhostlamam mantıklı arkadaşlık yaparım çünkü centilmenlik e sığmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soru yarama tuz basti😆
14 Yorumla- +1 yıl
Neden djdj
Cevap sahibi+1 yılBen ghostlanmistimda 😆 o acidan hahaha
- +1 yıl
Yok artık vay hadsiz herif shsj
Cevap sahibi+1 yıl😆😆 bencede
Gizli Üye(30-35)+1 yılılık ılık kaçarım :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ghostlamak yani :D
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle :D
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Beğenmediğimi söylerim direkt 😂
20 YorumlaTipini beğenmedim deme ayıp olur direk engelle
10 Yorumla
+1 yılKafa dengiyse konuşmaya devam ederim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bu da yeni çıktı ghostlamak engelle gitsin
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat