Ya 3-4-5 aydır diyor ama sohbetleri kısa kısa. Ben erkek kankasiyla arabada içki içtigi için ayrıldım. geçen hafta gel birlikte olalım çok özledim dedi yok dedim
Çok sevdim onu çok , hatta çocuğu vardı öyle kabul ettim onu benim hiç çocuğum yok. onun duygusundan nasıl emin olabilirim abla bı test vb var mı bir şey yapsam
Duygusu muygusu yok sana .. günlük takılıyor işte.. hemen kendine gel.. aklını başına al yoksa çok pişman olursun. bu kafayla gidersen. orta yaşlarında yalnız kalan bir erkek olacaksın.. bugün parana filan da güvenme.. bu kafayla gidersen daga çok çocuklu kadın yer bitirir seni..
Askere gideceğini bildiği için senle işi yok artık.. Neyi anlamıyorsun daha.. işine yaramayacaksin artık.. böyle aramayan sormayan bir giden bir gelen.. insanlardan bir halt olmaz..
Demi yani , depresyona girmişti ben o süreçte yanındaydım hep çekti gitti ben tek başıma iyilesirim geri gelirim dedi şimdi de 2 aydır geldi iyi davranıyor ama depresyon da neden beni bıraktı acaba başka biri için mi diye aklıma geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Herkesin her şey ağzında zaten.. boş ver..
Ya 3-4-5 aydır diyor ama sohbetleri kısa kısa. Ben erkek kankasiyla arabada içki içtigi için ayrıldım. geçen hafta gel birlikte olalım çok özledim dedi yok dedim
Ama biliyor yani cuma günü gitcem hiç umursamiyor
Bu kızdan hayır gelmez.. kendi hayatına bak.. zaman hızlı geçiyor
Çok sevdim onu çok , hatta çocuğu vardı öyle kabul ettim onu benim hiç çocuğum yok. onun duygusundan nasıl emin olabilirim abla bı test vb var mı bir şey yapsam
Duygusu muygusu yok sana .. günlük takılıyor işte.. hemen kendine gel.. aklını başına al yoksa çok pişman olursun. bu kafayla gidersen. orta yaşlarında yalnız kalan bir erkek olacaksın.. bugün parana filan da güvenme.. bu kafayla gidersen daga çok çocuklu kadın yer bitirir seni..
Nasıl günlük takılıyor abla bir yıl çıktık abla bı konuşalım mı ya bu işi artık sonlandırmak istiyorum yardım eder misin
Askere gideceğini bildiği için senle işi yok artık..
Neyi anlamıyorsun daha.. işine yaramayacaksin artık.. böyle aramayan sormayan bir giden bir gelen.. insanlardan bir halt olmaz..
Ya hayır istesem askerlik için onun şehrine gelebilirim... Onu bildiği halde yazmiyor
Sevmiyo seni.. kafasında başka biri vardır..
Çok seviyorum, sensiz mutlu olamam dediğine inanmayim yani
E hani.. kadın yok ortada..
Demi, ama beni haftasonu çağırdı gel dedi özledim sarılalım ytlm dedi gitmedim belki ondan böyle olabilir mi
Eski sevgilin ya niye yazsın
Ama çok sevdiğini tekrar istediğini evlenmek istediğini yazıyor
Bunları diyen kadın eğer duyguları samimi ise merak edip yazması lazım değil mi
O zaman bu söyledikleri gerçek değil
şu an yaşadığı koşullar zor , arkadaşlarim seninle birazda olsa iyi bir hayat için evlenmek istiyor dedi
E tamam bu iyi bir şey mi
Ama işte emin olamıyorum ya gerçekten aşıksa nasıl anlarım
Gerçekten sevse içinde şüpheye mahal bırakmaz
Demi yani , depresyona girmişti ben o süreçte yanındaydım hep çekti gitti ben tek başıma iyilesirim geri gelirim dedi şimdi de 2 aydır geldi iyi davranıyor ama depresyon da neden beni bıraktı acaba başka biri için mi diye aklıma geliyor
Hayır onun için değildir kafasını toplaması gerekmiştir
Peki siz böyle bı eski sevgiline seni çok seviyorum diyip yazıp geceleri arayıp sonra da önemli bi zamanda yazmamizlik eder misin
Hayır yapmam ben net bir insanım