Bir hafta askeriyeye gittim geldim gittim geldim araştırdım ettim komutanla konuştum alsınlar beni diye alamayız üni mezunu değilsin dediler kurallar böyle ya devletinizin hani sonra bir hafta sonra darbe oldu işte
Dur bir tane anlatim.. şimdi bir tane rizeli vardı daha yeni gelmişti usta birligine bende albay üniforması giymistim. Işte çocuğa emir verdim yaptı sonra kulak memesini sıkmıştım aferin asker demiştim o da sağol komutanı. Demişti. Sonra içeri girdim çavuş üniformamı giydim. Hiçbirşey olmamış gibi yanlarına gittim çavuş rütbemi gördü çocuk delirdi lan sen beni kekledin sen çavuşsun seni uyanık seni demişti. Sjsjssj😂🤣
@Karaerol3 inan onların kusur gördükleri şeyler olmasa bu ikisinden birinde yer almak isterdim, bordo berelilere özeniyorum hala bugün onların videolarını izleyip durdum
Sen birileri için ölmek istemiyorsun? Peki şehitlerimiz, o bayrağa kan döktüler lan kan dökmeye devam ediyorlar. Senin gibiler rahat uyusun rahat gezsin diye. Kıçınızı dayamızsınız koltuğa sırf birileri için ölmek istemem diyorsunuz. Şehitlemiz veya askerlerimiz sizin gibi birilerin canına bişey gelmesin diye kendileri şehit ediliyor. @x-Lucia-x