Gizli Üye(30-35)+1 yılBenzer bir durumu ilişkinin daha en başında yaşadım. İlk buluşmamız oldu. Hayatımda ilkti, onunla hayatında ilkmiş. Ama senin dediğin gibi bir şeyler soğuktu. Bir adım atsam o atmıyordu. En uç noktamız ilk buluşma oldu. Sonrasında ikinci için anlaştık, haftaya dedi. Haftaya oldu bugün müsait misin diye mesaj attım. Ve final; ben arkadaşlıktan öte gideceğini düşünmüyorum, dedi. Daha o günlerde öğrendim ki, bana ikinci buluşma için haftaya dediğinde hayatına başka bir erkek girmiş. Yuh dedim içimden, dışımdan da hayır dua ettim ona bitirdim. Aslında bitmedi de hala içimde bir yerlerde kıpırdanıyor sanki. Sonra diyorum ki o seni sevse başkasına gitmezdi.
Eğer ilgi yoksa ya da tek taraflı ise sonuç benim gibi oluyor bence.22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler bence de yuh denecek durumdu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde evet o kadar ilgili alakalı olmazlar erkekler. Şayet maksatlı değilse anladın sen oda sahte ilgi olacaktır. Ama elini felan itiyor ilgine cevap vermiyorsa Muhtemelen çevre baskısı ile ilişki arayışı olmuş Maksat manitamız oldu artık bi susun demek için olabilir.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sen onu hep ilgi göstermişsin. O erkek senin sevgi ilgi vereceğini bildiği için seni cepte görüyor. Nede olsa "bu beni seviyor , benden baska kimse bakmaz" düşüncesiyle seni cepte görüyor. Sevgi ilgi bırakırsan o kafasında soru işareti olur " acaba beni sevmiyor mu, unutmuş mudur" kendini sorgular içi korku oluşur, er ya da geç sana döner seninle ilgi davranır. Sen bu erkeğe ilgi vermekten serbest bırak arayıp sorma o seni arasın. Sen bu taktidini dene. Dediğimi işe yarayacak:)
10 Yorumla
istemese ayrılır kafasından çıkın bence erkekler bir ilişkiyi bitirmez bitirmemiz için ellerinden geleni yaparlar. seni rahatsız eden bir durum varsa kendi sırtına yüklenmek yerine açıkça ona bu durumu izah et, et ki düşüncelerini öğrenebilesin. hayır bi sorun yok deyip aynı hareketlere devam ediyorsa yol yakınken dön eğer yakınsa tabi
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yılDeğer görmediğin bir yerde daha fazla kalmak için ısrar etme
30 YorumlaBöyle şeyler duyunca hep Allah kurtarsın diyesim geliyor çünkü bu hayat kısa ve bunlarların yaşattığı acılarla geçmemeli bu ömür. Ben yeni kurtuldum sana da tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılİstemezse ayrılırdı diye bir şey yok. Tek yaptığı senin ona ilgini kullanmak. Ne güzel bedavadan sevilip okşanıyor, neden bıraksın? Sevmiyor seveceğini de zannetmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılTam bilemem ama ayrılman sanki daha iyi. Hem sadece kadın kız mı ilişkide maymunculuk yapacak ve keyfi yerine getirmeye çalışacak? Hayır sana ilgi gösteren en azından bu kadar ilgisiz davranmayan birini hak ediyorsun. Senin de neşen yerine gelecek sadece erkeğin değil. Uzun süre olduysa bitir gitsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak şimdi çok kısa zamanda erkek arkadaşından ayrıldım ama ben bitirdim. Şöyle bir durum var erkekler korkak oluyor ilişkiyi bitiremiyur o yüzden de sürekli ilişki içerisinde ya ilgisiz oluyor ya da farklı bir şekilde kötü davranıyor kıza. Biz acaba benden dolayı böyle oldu deyip daha iyi yaklaşıyoruz ama o her seferinde daha kötü oluyor en sonunda çekip gidiyoruz ve bize denilen şey sen bitirdin ben bir şey yapmadım oluyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye böyle şeyleri çekiyorsunuz ki ya? İşinize gelmiyorsa ayrılın niye burada dedikodusunu yapıyorsunuz sevgililerinizin bilmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılilgi gösterme sen de olsun bitsin. gördüğün değeri göster bakalım çaba göstereek mi? baktın bi olayı yok ayrıl gitsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen neden kendini böyle heder ediyorsun ki. Ayrıl direkt herkes anasının kuzusu bu hayatta.
10 Yorumla Hep daha fazlasını istiyor demekki
Sende kendini geri çek biraz ama trip atmadan mesafe kou10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Seven insan belli eder her şekilde bence bu kişi sevmiyo ilgiyi kes bakalım gelicekmi pesinden
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık seni avucunda görüyor o yüzden fazla ilgi göstermeye gerek duymuyor ve hatta artık başkalarına bakmaya da başlamıştır. Bu hep böyle olur zaten
10 Yorumla
+1 yılDetayı okumadan önce hep sen ilgi gösteriyorsan ilgiyi kes. Biraz afallasın diyecektim ama @sudeenass gibi düşünüyorum açıklamayı okuduktan sonra.
10 Yorumla
+1 yıl"Aaa dur hayatım bir saniye olmaz"
00 YorumlaSen ilgisizliğe rağmen fazla ilgi göstererek kendi değerini düşürmüşsün, şuna sevgilinin çok değerli olmayan kız arkadaşı var, bu iş aldatmaya kadar gider…
00 YorumlaÇünkü ilgi göstermezsen asıl değerli olursun yani kaçarsan kovalanirsin bir kadina ilgi göstermek kadini soğutur ve onu bizden uzaklastirir
119 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki var bana sadece bir kız Instagram'ını gösterdi kac tane DM'den yazan var takip isteği var böyle olursa tabi kızın aurası havası değişiyor ama kimse ilgi göstermese böyle yapmasa işte o zaman beni neden kimse beğenmiyor ilgi göstermiyor diye düşünür çok şey değişir erkeklerin yüzünden maalesef bu durumdayız artık bu hareketlerinden kurtulmaları lazım bunların ise yaramadığını anlamaları lazım
- +1 yıl
Senelerden beri aynı şeyi denemezsin baktın olmuyor farklı şeyler denersin arkadaşlarımda böyle halen daha bunu deneyerek sevgili yapacaklarını zannediyorlar. Temeli aslında Özgüvensizlik ama bir nevi haklılar çünkü bir kızın seçenekleri fazla o yüzden doğru zamanı yakalamak lazım.
- +1 yıl
Çocuklarla mı muhabbet ediyorsun sen bunu anca çocuk söyler yetişkin biri bunun için çabalamaz belki sende küçüksün böyle konuşuyorsun hayatında garip bişey yaşamışsın diyorsun ki bütün kızlar böyle erkekler Abaza oluyor bilmem neresini atıyor ne oluyor arkadaşım bak bende senin gibi genelleme yaptım hepiniz pisliksiniz öbür dünyada yanmayı bekleyin anca👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yanağını okşa eğer ittiriyorsa kulağına bir tokat vur ilk akırken iyiydi dimi de arkadaki sözleri sen bul ben demeyim
04 Yorumla
+1 yılBaşka sebepler olabilir bunu onunla sakin kafada düşünün derim gitmeden kirmadan anlayarak ona da rahatsiz olduğunuz seyleri anlatarak konuşun derim
00 Yorumlaİlgisizliğin sevgisizlikle orantılı olduğunu düşünüyorum
10 YorumlaHep öyle olur zaten ilişkiler için çabalayan hep kızlar oluyor erkeklerse hep hazıra beklesin armut piş ağzıma düş
243 YorumlaBiraz ilgi gösterme nabız yokla bak bakalım ne oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana bu şekilde davranmasına neden izin veriyorsun? Belliki istemiyor ayrılmalısın o kişiden.
00 Yorumla
+1 yılsevmiyor demek ki seven insan dokunmadan duramaz temas etmek ister 🥲üzgünüm..
00 YorumlaBenim eski kız arkadaşım da öyle. Ruhundaki ezikliği örtmeye çalışmak çin böyle davranıyor olmalı...
00 Yorumla
+1 yılZaten ben anlamıyorum terazinin bir tarafı yüksek bir tarafı düşük her konuda böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de o zaman öyle bir erkeğin peşinden koşma. Değmeyecek erkege ilgi verme. Değecek erkeğe ilgi ver. Sonra bana ilgi vermiyor diyorsunuz. Sizinle seks yapıyor diye her erkeği seviyor sanıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılBence bırak biraz uzak dur ilgi gösterme bakalım o sana gelecek mi gelmezse eğer iş bitmiş demektir sende bırak onu yoluna bak elindekinin kıymetini bilmeyen güzel kardeşim ben olacam var ya ah ah :)
00 Yorumlaİlgi gösterme gösterirsen gider ilgi göstermezsen o sana ilgi duyar
10 Yorumla
+1 yılSen bana çok ilgi sizsiniz de kadanda kimi söyle ayrıl peşinden gelirse sever gelmezse ztn bitmiştir
10 Yorumla
+1 yılOnun burcu ve senin burcun ne belki burç uyumundandır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bazen bazı şeyleri zorlamamak gerekir.
00 Yorumla
+1 yılSeni sevip benimsemiyor, yalnız kalmak istemiyor ayrılacak kadar cesur değil bence kendine iyilik yap ayrıl
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar 19 yaşındayım arkadaşa ihtiyacım var 18 19 20 fark etmez ciddi arkadaş olmak ve dahada irellemek isteyen varsa yazsın dm den
01 Yorumla
+1 yılSevmediği için. Takmıyor
10 Yorumla
+1 yılDokunma sende öyle sevgilinin ben neyse sakinim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çünkü erkekler kadın olmuş biz de erkek
10 Yorumla
+1 yılKovalanmak istiyorsan kovalamaktan vazgeç ve kaç işte o zaman kovalar
00 YorumlaSevgilim öyle diyordu ilk 1 ay kadar öleymişim. Yüzüne biraz vursan düzelebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamana bırak baktın düzelmiyor ayrıl.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen de çek kendini
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yanlış kisileri sevdiğiniz için böyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılİlgiyi kes bak nasıl vermeye başlıyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. aynisi yasandi en iyisi vazgeç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aldat zina yap
00 Yorumla
+1 yılilgilenme ozaman
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlgiyi azalt bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılasırı duygusal mısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m +1 yılAyrıl
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılOndan ayrıl
00 Yorumla Ilgiyi kes sen kesince oda verm3ye baslicak
00 YorumlaAyrıl kanka ben arkandayım
00 YorumlaBaşkasına aittir o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyor.
00 Yorumla
+1 yıl@Yagmurrrr-_-
00 Yorumla
+1 yılDemek ki sevmiyo istese yazardi ztn birak boş ver
00 Yorumla
+1 yılTebrikler, onun seni cepte görmesini başardin
00 Yorumla
+1 yılİlgi gösteren bul
013 Yorumla- +1 yıl
sana demedim sorana dedim zaten üstüne niye alındın, bence tipinde bişey yok pskiyatriye git sen
- +1 yıl
Tipimi nerden biliyorsun
- +1 yıl
yaww güldürme dbsjjfbfsjfs
- +1 yıl
Yalan mı
- +1 yıl
var o boyda evli olan sevgilisi olan kızlarda küçük oluyor tabi
- +1 yıl
kabul etmem ben
- +1 yıl
Neden? İşte böyle siniz
- +1 yıl
benden kısa
- +1 yıl
Senin gibiler yüzünden üzüntüden ölürsem vicdan azabı çekersin
- +1 yıl
1,55 lerle konuş
- +1 yıl
Yooo
- +1 yıl
Bir gün üzüntüden geberdiğimi duyarsan vicdan azabınla baş başa kal tamam mi asla da dış görünüş önemli değil deme
- +1 yıl
Dürüst ol önce
+1 yılOnu boş ver beraber takılalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılGöstereni bul
00 Yorumla Adam kibarca seni sevmediğini belli ediyor
00 Yorumla
+1 yılharamda huzur arama
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası