Sevgilim benimle hiç ilgilenmiyor neden?

3 aylık bir ilişkim var. Çok da tutkulu bir ilişki. 1 ay kadar önce ben sevgilime fake hesaptan mesaj attım. Konuştum biraz. Sonra bir anda sevgilim bana mesaj atmayı kesti. Arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum cevap vermiyor. 2 hafta kadar böyle devam etti. Sonunda ben delirdim. Bürün gece 3 dakika aralıkla 60 defa falan aradım. Kardeşine mesaj atıp bir şeyler iletmesini istedim. En sonunda bana mesaj attı. Bana yalan söyledin. Fake hesap açıp bana mesaj attın bana güvenmiyorsun. Aklın başına gelsin diye yaptım dedi. Neyse ben kendimi affettirmeye çalıştım. 3 gün kadar az çok konuştuk. Sonra bir gece kardeşimle film izliyorum 45 dk sonra yazarım dedi. Ben de bekledim. Ama yazmadı. 2 gün sonra ben mesaj attım. Neden ilgilenmiyorsun falan diye ama 10 gündür falan aynı şeyi yapıyor. Hiçbir mesajıma aramama cevap vermiyor. Hatta engelledi beni. 3 Farklı telefondan ulaşmaya çalıştım. Belki 100 kere aradım. 1000 tane mesaj attım. Ama yok sosyal medyaya girip benim mesajlarıma bakmıyor. Hatta kardeşine de tembihlemiş sen de cevap verme diye. Annesini bile aradım bana geri dönmesini söylemek için. Ama nafile. Sizce neden böyle yapıyor. Birbirimizi çok seviyoruz aslında. Nasıl bir tepki vermeliyim?
Sevgilim benimle hiç ilgilenmiyor neden?